#Yaşından büyük

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi 10:38

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi

1 adet bayat ramazan pidesi 400 ml domates püresi (hazır alacaksanız 2 kutu) 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 dolu tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay k..

İsrail'in Katliamına Yahudiler Bile İsyan Etti 02:04

İsrail'in Katliamına Yahudiler Bile İsyan Etti

İsrail askerlerinin işgal altındaki Gazze sınırında yaptığı katliama tepki gösteren iki Yahudi'nin videosu sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Israel National News adlı haber sitesinde yayımlanan videoda iki sol görüşlü Y..

Sivas Katmer Tarifi 10:29

Sivas Katmer Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 1 çay bardağı su- 100 ml 2 çay bardağı süt- 200 ml 250 gr tereyağı 1 paket instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1,5 boğum dil peyniri 50 gr beyaz peynir 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı yoğurt *..

Dip - 2. Fragmanı 00:59

Dip - 2. Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:36

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Çevresinde cesur ve mert bir delikanlı olarak bilinen Orhan (Orhan Günşiray) minibüs şöförlüğü yaparak geçinen biridir. Bir tesadüf eseri tanıştığı Hacer’den (Evrim Fer) etkilenir. Hacer zengin bir ailenin kızı..

ABD'yi Protesto İçin On Bin Dolar Yakan Emlakçı 01:40

ABD'yi Protesto İçin On Bin Dolar Yakan Emlakçı

Tekirdağ'da bulunan Perta Emlağın sahibi Türkiye üzerine oynanan oyunları bozmak için on bin dolar (büyük ihtimal sahte) yakarak şov yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Müttefiklerimizden Daha Çok Empati Bekliyoruz 02:58

Başbakan Yıldırım Müttefiklerimizden Daha Çok Empati Bekliyoruz

Başbakan Yıldırım, Dost ve müttefiklerimizden biz daha çok empati bekliyoruz. Bölgede yaptığımız bu fedakarlığın, bu büyük bedel ödemenin karşılığı bu olmamalıdır. dedi...

Filistinli Gazeteci Murteca'nın Şehit Edilmesi İstanbul'da Protesto Edildi 02:09

Filistinli Gazeteci Murteca'nın Şehit Edilmesi İstanbul'da Protesto E

Gazeteciler ve insan hakları aktivistleri ile sivil toplum kuruluşu üyeleri, İsrail askerlerinin Büyük Dönüş Yürüyüşü'nü takip eden 30 yaşındaki Filistinli gazeteci Yasir Murteca'yı şehit etmesini protesto etti...

Bozuk Fıskiyenin Altından Geçerken Islanan Bakan 01:03

Bozuk Fıskiyenin Altından Geçerken Islanan Bakan

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, belediyenin en büyük yatırımları arasında yer alan Kent Park’ın tanıtımı sırasında fıskıyenin azizliliğine uğradı...

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motosiklet Alarmı Eşliğinde Dans Eden Çocuklar 00:30

Motosiklet Alarmı Eşliğinde Dans Eden Çocuklar

Kapılarının önündeki motosiklete vurup çıkan alarm sesiyle dans eden çocuklar sosyal medyada büyük beğeni toplamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Renkli Hint Bilezik Yapımı 02:37

Renkli Hint Bilezik Yapımı

Hint adamın, izlerken insanı içine çekip büyük bir keyif veren bilezik yapımı kameraya böyle yansımış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinema Ve Dizi Sektöründe Millileşme Vurgusu 02:56

Sinema Ve Dizi Sektöründe Millileşme Vurgusu

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, sinema ve dizi sektöründe Batının yaptığı işleri kopyalamak yerine, Türkiye ve bölgenin tarihinden beslenen eserlerle büyük işler ortaya çıkarılabileceğini söyledi...

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle 1:20:00

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, üç aylık ömrünün kaldığını öğrenen Türkan’ın ölmeden önce çocuklarını kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatır. Türkan ve Osman’ın üç çocuğu vardır. Tarık, hırsızlık yapan bir serseri, Turgut ise züppeli..

İstanbullu Gelin 43. Bölüm Fragmanı 00:48

İstanbullu Gelin 43. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser 00:25

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

Efsane Kahve Çekirdeği Kurabiye 01:04

Efsane Kahve Çekirdeği Kurabiye

Kahve Çekirdeği Kurabiye için Gerekli Malzemeler; 125 gr tereyağı 1 yumurta 1 su bardağı pudra şekeri yarım su bardağı nişasta 2 tatlı kaşığı türk kahvesi 3 tatlı kaşığı kakao 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 tatlı kaşığı ..

Narlı Ispanaklı Yumurta 12:08

Narlı Ispanaklı Yumurta

5-6 kök ıspanak 3 yumurta 2 çorba kaşığı nar tanesi 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı zeytinyağı ½ limon 5-6 kök ıspanağı 3 parmak kalınlığında kabaca doğrayın. Kök kısımları biraz daha sert olduğ..

Erdoğan'ı Görmek İçin Van'dan Ankara'ya Yürüyor 01:02

Erdoğan'ı Görmek İçin Van'dan Ankara'ya Yürüyor

Van'da yaşayan Demir ustası Mirza Koğtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşebilmek için Van'dan Ankara'ya yürümeye başladı. Koğtaş, Van'da büyük yenilikler yaptı. Buna bir teşekkür lazım böyle bir yolu terci..

Oynamadan Geçenler Çok Şey Kaybetti Sosyal Deney 03:26

Oynamadan Geçenler Çok Şey Kaybetti Sosyal Deney

Cut ekibi eğlenceli bir deney için kolları sıvadı ve bir caddenin ortasına seksek oyunu çizerek insanların hizmetine sundu. Seksek oyunu çizildikten sonra etrafa yerleştirilen kameralarla insanların davranışları izlenirk..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alışveriş Çılgınlığı Bir Hastalık Mı 01:54

Alışveriş Çılgınlığı Bir Hastalık Mı

Dr. İbrahim Bilgen: Alışveriş yapanların büyük bir kısmı, ihtiyaçları olmayan şeyleri almaya odaklanmışlardır...

  • NABIZ tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adanalı Focaccia Tarifi 11:34

Adanalı Focaccia Tarifi

500 gr beyaz un (1,5 kavanoz*) 1 çorba kaşığı irmik 350 gr su (1 kavanozdan 3 parmak eksik) 130 gr zeytinyağı (kavanozda 2 parmak yüksekliğinde) 2 çorba kaşığı pul biber 10 gr instant maya(1 paket) 10 gr tuz(1 tatlı kaşı..

Enginarlı Ekmek Üstü 08:20

Enginarlı Ekmek Üstü

1 adet enginar 100 gr bezelye 1 büyük diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 4 dal dereotu 1 çay kaşığı şeker 80 gr İzmir tulumu 3 çorba kaşığı süt 1 adet Arnavut biberi 1 çorba kaşığı limon suyu 2 çay kaşığı çörekotu 1 ..

200 Km Hızla Çukura Giren Motosiklet 00:32

200 Km Hızla Çukura Giren Motosiklet

Saatte yaklaşık 200 km hızla giden bir motosiklet sürücüsü küçük bir çukura girince dengesini kaybetti ve metrelerce yalpalandı. Büyük bir kaza atlatan sürücü dengesini sağlayarak yoluna devam etti...

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baklava Yufkasından Şöbiyet Tarifi 06:55

Baklava Yufkasından Şöbiyet Tarifi

En kolay Şöbiyet Baklavası Tarifi için Malzemeler: İrmik Kaymağı için 2 su bardağı süt 3 yemek kaşığı dolusu irmik 1 paket baklava yufkası yaklaşık 125gr. tereyağı 1 ufak çay bardağı sıvıyağ 1 büyük kase hafifi iri çeki..

En Kolay Domatesli Biber Kızartması Tarifi 03:28

En Kolay Domatesli Biber Kızartması Tarifi

Domatesli Kolay Biber Kızartması İçin Malzemeler: 10-15 adet veya istediğiniz miktarda karışık çarliston, köy biberi, sivri biber ve dolmalık biber (Sadece herhangi biri ile de yapabiilrsiniz) 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı..

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi 01:54

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 250 gr kıyma yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı domates rendesi tuz karabiber pul biber 1 kg pırasa Hamuru için; 6 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabart..

Evde Nugget Tarifi 07:11

Evde Nugget Tarifi

2 adet tavuk göğüs 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet yumurta 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı un Kızartmak için: Zeytinyağı 2 adet tavuk göğsünü kabaca parçala..

Jet Sosyete 7. Bölüm 2. Fragmanı 00:44

Jet Sosyete 7. Bölüm 2. Fragmanı

Jet Sosyete yeni bölümüyle Pazar 20.00’da Star TV’de! Özpamuk Tekstil Seçime Gidiyor! Özpamuk Tekstil’de Cengiz Bey ayın elemanını seçmeye karar verir. Tony ve Pelin’in kendisine 1 Nisan şakası yaptığından habersiz ola..

Fi 3. Bölüm Fragmanı 00:47

Fi 3. Bölüm Fragmanı

Yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok-satan Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlayarak Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in senaryolaştırdığı Fi, Show TV'de ekrana gelecek. Türkiye’de dizi s..

Nefis Zeytinyağlı Kabak Tarifi 03:40

Nefis Zeytinyağlı Kabak Tarifi

Zeytinyağlı Ilık ve Soğuk yiyebileceğiniz Kabak Yemeği İçin Malzemeler: 1 adet büyükçe soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 2-3 diş sarımsak 1 adet büyük boy olgun domates 5-6 adet kabak 2-3 yemek kaşığı pirinç yarım demett..