#Yaşından büyük

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Tekirdağ’da şofben patladı- Ev cayır cayır yandı 00:40

Tekirdağ’da şofben patladı- Ev cayır cayır yandı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir evde şofben patladı. Evin alev alev yandığı anlar ve yaşanan büyük panik kameraya yansıdı...

7 aylık Mars yolculuğu bitti! 02:10

7 aylık Mars yolculuğu bitti!

BAŞKA GEZEGENLERDE HAYAT VAR MI? TÜM DÜNYANIN MERAK ETTİĞİ BU SORUYA YANIT VERMEK İÇİN EN BÜYÜK ADIM DÜN ATILDI. NASA'NIN KEŞİFÇİ UZAY ARACI, 7 AY SONUNDA MARS'A ULAŞTI. İÇİNDE TÜRKİYE'DEN 2,5 MİLYON İSİM DE VARDI...

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

Hande Ünsal - Yorgun Savaşçı 03:00

Hande Ünsal - Yorgun Savaşçı

Yorgun Savaşçı şarkı sözleri ile Büyük yeminlere yenik düşüm Yalana boyalı yaslandığım dağ Yanlış yerde batıyor yine umudum Sana sorsak ne yaşadık ki Hepsini ben uydurdum Yıllar yarışıyor Ben hep geride Sen de öyle..

Ajdar'dan şoke eden sözler! 01:46

Ajdar'dan şoke eden sözler!

ÇİKİTA MUZ ŞARKISIYLA ADINI DUYURAN AJDAR, SOSYAL MEDYADA CANLI YAYIN YAPTIĞI KADINA SARF ETTİĞİ SÖZLERLE BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ. KİBİRLİ TAVRI VE ACIMASIZLIĞIYLA HERKESİ ÖFKELENDİREN AJDAR, MANEVİ DESTEK İSTEYEN KADINA DEME..

ABD'de 15 Milyon Kişi Susuz Kaldı 01:33

ABD'de 15 Milyon Kişi Susuz Kaldı

Amerika'nın iç kısımları kutup soğuklarıyla baş başa kaldı. Aşırı kar ve buzlanma doğal afete dönüştü. 15 milyon kişi susuz kaldı. Hastaneler operasyonlarını kısıtladı. ABD Başkanı Biden, Teksas'ta Büyük felaket ilan e..

Akıncı TİHA Hava Savunması Yapabilecek 01:56

Akıncı TİHA Hava Savunması Yapabilecek

Türkiye savunma sanayii alanında son yıllarda büyük başarılara imza attı. Bu kapsamda BAYKAR tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Bayraktar Akıncı TİHA hava savunması yapabilecek. 6 adet akıncı TİHA da güven..

Meclis'te Terör Tartışması 01:47

Meclis'te Terör Tartışması

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sinirler yine gerildi. Genel kurulda HDP‘ye verilen oylar üzerinden terör tartışması yaşandı...

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ] 04:36

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ]

Söz: Sezen Aksu, Aysel Gürel Beste: Attila Özdemiroğlu Düzenleme: Teoman, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal Elektrik Gitarlar, Bas Ve Klavyeler, Yaylı Aranjman: Safa Hendem Davul: Gencay Kıymaz Yaylılar: İstanbul Strings Mix..

Milyon Liralık Balina Kusmuğu Buldu 01:18

Milyon Liralık Balina Kusmuğu Buldu

Tayland'da yürüyüşe çıkan bir kadın, deniz kıyısında balina kusmuğu buldu. Kusmuğun değerinin 2 milyon TL'ye yakın olduğunu öğrenince büyük bir mutluluk yaşadı...

Sigarayı bıraktı, kızına araba aldı 01:22

Sigarayı bıraktı, kızına araba aldı

14 YIL ÖNCE SİGARA İÇERKEN YANLIŞLIKLA 9 YAŞINDAKİ KIZININ ELİNİ YANLIŞLIKLA YAKTI... O GÜN ÖYLE VİCDAN AZABI ÇEKTİ Kİ, BİR DAHA ELİNE SİGARA ALMADI... İÇMEDİĞİ SİGARALARIN PARASINI DA BİRİKTİRİP KIZINA BÜYÜK BİR SÜRPRİZ..

Patlayan telefon bataryası iş yerini duman altında bıraktı 06:13

Patlayan telefon bataryası iş yerini duman altında bıraktı

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde telefonun tamir işlemi sırasında bataryası birden alev aldı. Telefon tamircisi, elindeki telefonu büyük bir panikle yere attıktan sonra dükkandan uzaklaştırırken, iş yeri duman altında kald..

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol katediyorlar 09:20

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol kate

Muş’ta yaz mevsiminde yüksek rakımlı yaylalarda zorlu yaşam koşullarıyla mücadele eden ve bölgede ‘berivan’ ismiyle bilinen kadınlar, kızgın güneş altında her gün 10 kilometre yol katederek, koyun ve keçilerin süt sağımı..

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video) 03:54

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video)

Şarkı adı: Sigaramın Dumanı sen Söz-Müzik : Sinan Özen Yönetmen: Abdukarim Mirzaev Aranjör: Emre Bayar Yapım: Sinan Müzik Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Styling: Selma Özen Bass gitar: Kemal Büyük Ac gitar: Selahattin Güz..

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

Pendik’te çıkan yangın paniğe neden oldu 00:32

Pendik’te çıkan yangın paniğe neden oldu

Pendik'te çıkan yangında mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. İddiaya göre evin dışında bulunan ağaçların yanması ile bir anda evin çatısına sıçradı. Çıkan yangında dumandan bir kişi etkilendi...

400 kadın kasap her gün 150 ton et işliyor 06:35

400 kadın kasap her gün 150 ton et işliyor

Türkiye'nin en büyük köfte fabrikasında çalışan 400 kadın kasap, her gün 150 ton et işliyor. Bıçakları ustaca kullanan kadınlar yılların kasaplarına taş çıkartıyor. Fabrika ve restoranlardaki 10 bin çalışandan 6 bin tane..

Doğru bilinen yanlışlar 02:18

Doğru bilinen yanlışlar

DOĞRU UYKUNUN BEBEK GELİŞİMİNE BÜYÜK KATKISI VAR MALUM, ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİN DE RAHAT BİR NEFES ALMASINI, DİNLENMESİNİ SAĞLIYOR. UYKU EĞİTİMİ KAVRAMI SON DÖNEMDE ÇOK PÖPÜLER. ANCAK UZAMNLARA GÖRE BU KONUNUN DOĞRU SA..

Ceylan - Birileri Kandırmış (Official Video) 03:48

Ceylan - Birileri Kandırmış (Official Video)

Yapım: Ceylan Müzik Sanatçı: Ceylan Şarkı Adı: Birileri Kandırmış (Aldı Başını Gidiyor) Söz & Müzik: Yunus Bülbül Aranje: Caner Tepecik Mix & Mastering: Özer Yener Kemanlar: İstanbul Strings Elektro Akustik Gitar: Soyha..

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi 02:05

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi

Konya’da yaşayan bir vatandaş, hiç gitmediği İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsünden izinsiz geçtiği gerekçesiyle 9 kere köprü geçiş cezası yedi., Konya’da yaşayan Ali İhsan Çakıcı, 4 yıl önce aldığı 42 FAB 97 plakalı o..

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Tenekede Tavukta Komik Son 00:20

Tenekede Tavukta Komik Son

Tenekede tavukta kendine fazla güvenen adamın yaşadığı büyük hayal kırıklığı arkadaşının kamerasına böyle yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor 00:27

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, 1 buçuk yaşındaki oğlunun motosiklet kullandığı anları sosyal medya hesabında paylaştı. Video, kısa sürede büyük beğe..

İlikli kemik suyu hayatını değiştirdi! 02:20

İlikli kemik suyu hayatını değiştirdi!

KEMİK ERİMESİ HASTALIĞINI İLİKLİ KEMİK SUYUYLA YENDİ. İLİKLİ KEMİK SUYUYLA ÇORBA ÜRETİP, BULDUĞU ŞİFAYI BÜYÜK ZİNCİR MARKETLERE DE TAŞIDI. HEM KENDİ ÇALIŞTI HEM KADINLARI ÇALIŞTIRDI. İŞTE KADIN GİRİŞİMCİNİN MUTFAĞINDAN T..