#Yaşından büyük

Kesme tahtaları bakteri yuvası! 01:59

Kesme tahtaları bakteri yuvası!

HEMEN HER MUTFAKTA BULUNUYOR, HEPİMİZ KULLANIYORUZ.... KADINLARIN EN BÜYÜK YARDIMCILARINDAN BİRİ OLAN KESME TAHTALARINDAKİ GİZLİ TEHLİKE İSE PEK BİLİNMİYOR.. KESME TAHTALARI ADETA BAKTERİ YUVASI.....

Sıkılan Köpek Sahibini Korna ile Çağırdı 00:14

Sıkılan Köpek Sahibini Korna ile Çağırdı

Avustralya’da sahibinin markete gidip arabada bıraktığı köpek, beklemekten sıkılınca kornaya basarak sahibini çağırdı. Görüntülere yansıyan olay sosyal medyada büyük beğeni aldı...

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yumurta büyüklüğünde! 01:31

Yumurta büyüklüğünde!

ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRMESİ İÇİN SADECE BİRKAÇ DAKİKA YETTİ... YUMURTADAN BÜYÜK DOLU YAĞINCA ORDULU VE YOZGATLILAR NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI.....

Sokak Müzisyenine Verilen Paraları Toplayan Köpek 00:03

Sokak Müzisyenine Verilen Paraları Toplayan Köpek

Geçimini sokak müzisyenliği yaparak sağlayan adamın en büyük yardımcısı bu sevimli köpekmiş. Köpek adama verilen paraları topluyormuş...

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı 07:01

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı

Elazığ’da Murat Nehri’nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı. Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri'nde, yaz mevsimi ve mevsim..

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler 03:36

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler

Tokat’ta kavurucu sıcaklarda mandaların suya girerek serinlediği anlar belgesel görüntülerini aratmadı. Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yetiştirilen mandalar Kazova’da meralarda yayılıyor. Asya bölgesinde ..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Demet Akalın isyan etti! 02:05

Demet Akalın isyan etti!

ANNE BABALAR DİKKAT! BU HABER SİZİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR!ŞARKICI DEMET AKALIN, KREDİ KARTINDAN 7 BİN TL ÇEKİLİNCE BÜYÜK ŞOK YAŞADI. GERÇEK KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKTI... 7 YAŞINDAKİ KIZI SOSYAL MEDYADA CANLI YAYINA KATILM..

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

Samsun’da Yola Savrulan Kavunlar El Birliğiyle Toplandı 03:05

Samsun’da Yola Savrulan Kavunlar El Birliğiyle Toplandı

Samsun’da kamyon kasasından düşerek yola savrulan kavunların çevredeki vatandaşların yardımıyla toplanması büyük bir dayanışma örneği oluşturdu. İlkadım ilçesinde manavlık yapan Hasan Yıldız’ın halden alarak kamyonla taş..

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

Babası yaşındaki biriyle evlendi 02:55

Babası yaşındaki biriyle evlendi

18’ine girdiği gün evi terk etti. Ailesi birlikteliklerine onay vermediği 44 yaşındaki adamla evlendiğini duyunca büyük şok yaşadı...

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Çarpmaya ramak kala! 01:55

Çarpmaya ramak kala!

İSTANBUL BOĞAZI'NDA BUGÜN BÜYÜK BİR FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ... RUSYA'DAN İNGİLTERE'YE GİDEN KURU YÜK GEMİSİNİN MOTORU ARIZALANINCA, BOĞAZ'DA SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI... YALILARA ÇARPMASINA 1 METRE KALA DEMİRLEYEN GEMİ, YÜ..

''Kovid-19 test kiti'' tehlikesi! 01:57

''Kovid-19 test kiti'' tehlikesi!

BİR YANDAN KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE SÜRÜYOR BİR YANDAN DA FIRSATÇILAR İŞ PEŞİNDE... BU KEZ KOVİD-19 TEST KİTLERİNİ İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞA ÇIKARDILAR. SAĞLIK BAKANLIĞI O BÜYÜK TEHLİKEYE KARŞI HERKESİ UYARIYOR...

Ölmüş kadına icra yolladılar! 02:06

Ölmüş kadına icra yolladılar!

HER GÜN ANNESİNİN MEZARINA GİTTİĞİ YOL ONUN ECELİ OLDU.. KARDEŞİYSE ONUN ACISINA YANARKEN BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. ÇÜNKÜ İDDİAYA GÖRE SİGORTA ŞİRKETİNİN ACIMASIZ BİR PLANI VARDI. O KORKUNÇ PLANI EVE GELEN EVRAKLA ANLADI...

Aşı toplantısında bayıldı 01:06

Aşı toplantısında bayıldı

Canlı yayın esnasında fenalaşıp bir anda yere yığıldı, aşı toplantısında büyük panik yaşandı...

Ebru Gündeş boşanma davası açtı 01:55

Ebru Gündeş boşanma davası açtı

KOCASININ BAŞKA KADINLARLA İLİŞKİSİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ,,,ÜNLÜ ŞARKICI EBRU GÜNDEŞ BÜYÜK AŞKLA EVLENDİĞİ KIZININ BABASI REZA ZARRAB'A BOŞANMA DAVASI AÇTI. İDDİAYA GÖRE EVLİLİĞİN BİTMESİNİN GEREKÇESİ ZARRAB'IN İHANETLERİ VE ..

Zeytinburnu sahilinde karaya oturan gemi sökülüyor 01:21

Zeytinburnu sahilinde karaya oturan gemi sökülüyor

29 Ocak'ta İstanbul Zeytinburnu sahilinde karaya oturan kargo gemisinin kurtarılma ihtimalinin olmadığı belirlenmiş ve söküm işlemleri başlatılmıştı. Geminin büyük bir bölümü parçalandı...

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi! 04:39

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi!

TÜRKİYE, CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK DOLANDIRICILIK SKANDALIYLA ÇALKALANIYOR... KRİPTO PARA ALIM SATIM ŞİRKETİNİN GENÇ SAHİBİ, 2 MİLYAR DOLAR,,, EVET YANLIŞ DUYMADINIZ, TAM 2 MİLYAR DOLARLA YURTDIŞINA KAÇTI... KRİZİN A..

Vagon evler yok satıyor! 02:51

Vagon evler yok satıyor!

BİR ZAMANLAR BÜYÜK ŞEHİRDE YAŞAM HAYALLERİ VARDI. PANDEMİDEN SONRA O HAYALLER BAZILARI İÇİN YERİNİ DOĞAYA DÖNÜŞ PLANLARINA BIRAKTI. BİR SAHİL KASABASINDA YA DA ORMAN KENARINDA UYANMA HAYALLERİ KURANLARA ÖZEL VAGON EVLER ..

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı 04:30

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı

Kilis’te, vatandaşlar biber salçası ile toz biberlerini kendileri üretiyor. Türkiye’de biber üretimi açısından 2’inci sırada bulunan Kilis’te, vatandaşlar tarladan veya sebze halinden aldıkları acı ve tatlı biberleri, sa..

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

Erdoğan'dan Bakan Soylu Açıklaması; -Yanındayız, Yanında Olacağız!- 00:57

Erdoğan'dan Bakan Soylu Açıklaması; -Yanındayız, Yanında Olacağız!-

Hedefin İçişleri Bakanımız değil, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası gayretleri olduğunu anlamak için kullanılan araçlara ve onları kullananların silüetlerine bakmak yeterlidir. - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan..

Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da 01:49

Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da

NEFESLER TUTULDU, 1 HAZİRAN ÖNCESİ EN BÜYÜK NORMALLEŞME BEKLENTİSİ YEME İÇME SEKTÖRÜNDE. AYLARDIR KAPALI OLAN ESNAF, DÜKKANLARINDA SON HAZIRLIKLARINI TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYOR. HÜKÜMETTEN DE BİR BEKLENTİLERİ VAR...

İstanbul'da fetih ışıltıları 01:24

İstanbul'da fetih ışıltıları

TARİHİ DEĞİŞTİREN, OSMANLIYI DÜNYA İMPARATORLUĞU YAPAN İSTANBUL'UN FETHİNİN 568. YILI DÜN AKŞAM GÖRSEL ŞÖLENLE KUTLANDI. BÜYÜK FETİH TÜM COŞKUSUYLA GALATA KULESİ'NE, AYASOFYA CAMİSİNE VE HALİÇ SEMALARINA BAKIN NASIL YANS..