#Yaşından büyük

Eliyle Timsah Yakalayan Manyak 00:10

Eliyle Timsah Yakalayan Manyak

Arkadaşlarıyla birlikte ormanlık alanda gezintiye çıkan eleman sudaki timsahı fark etmiş. Eleman büyük bir cesaretle timsahı yakalamaya karar vermiş ve başarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Zipline Kurbanı Adam 00:11

Zipline Kurbanı Adam

Zipline deneyimi yaşamak isteyen adam büyük bir hevesle kayarken ipin kopmasıyla erken bir şok yaşamış. Zipline hevesi erken bitmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Topukla Soda Açmak 00:06

Topukla Soda Açmak

Kız arkadaşına sodayı topuğuyla açabileceğini söyleyen eleman, kız arkadaşını ilk başta inandıramamış ancak olayı gerçekleştirince kız arkadaşı büyük şaşkınlık yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yüzüne Gelen Topla Sersemleyen Adam 00:10

Yüzüne Gelen Topla Sersemleyen Adam

Mahalle maçında kaleye geçen adam penaltı atışı esnasında yüzüne gelen topla kısa süreli bilinç kaybı yaşamış. Adam büyük ihtimalle diğer maçta kaleye geçmez...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 2 yıl önce
LPG yüklü kamyonun balatasında yangın çıktı, facia son anda önlendi 01:09

LPG yüklü kamyonun balatasında yangın çıktı, facia son anda önlendi

Kocaeli'de seyir halinde olan LPG tüpü yüklü aracın balatasında çıkan yangın, kısa sürede söndürülürken büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Bir kişi ise yangın tüpü ile müdahale esnasında çıkan gazdan zehirlenerek hast..

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu 03:36

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu

Bursa’dan, pandemi sürecinde memleketi Şırnak’ın Uludere ilçesine gelen Yekta Ürün, kaymakamlık ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteği ile sera kurdu. Yüzde 70 hibe desteği alan Ürün, kiraladığı 16 dönüm arazinin ..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

Teyzelerin Spor Araba Keyfi 00:07

Teyzelerin Spor Araba Keyfi

Spor arabada üç tane teyzeyi trafikte görenler şaşırıp kalmış. Büyük ihtimalle araba teyzelerden birinin oğlunun olmalı.....

  • PengoTV tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ukraynalı mülteciye evini açtı, yuvası yıkıldı 01:25

Ukraynalı mülteciye evini açtı, yuvası yıkıldı

İNGİLTERE'DE BİR ADAM, SAVAŞTAN KAÇIP YANLARINA SIĞINAN UKRAYNALI GENÇ KADINA AŞIK OLDU, DURUMU FARK EDEN EŞİ VE İKİ ÇOCUĞUNU TERK ETTİ... YASAK AŞK SKANDALI ÜLKEDE BÜYÜK TARTIŞMA YARATTI...

Maymun Çiçeği Virüsü Nasıl Çıktı - Asıl Belirtisi ve Korunmalı Yolları - 08:56

Maymun Çiçeği Virüsü Nasıl Çıktı - Asıl Belirtisi ve Korunmalı Yolları

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs etkisini kaybederken Maymun çiçeği virüsü yayılmaya başladı. Koronavirüs henüz bitmesede etkisi azaldı ve vaka sayılarında büyük düşüş oldu. Tam bundan kurtuluyoruz derken yeni ve k..

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video) 03:35

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video)

Söz / Lyrics: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Müzik / Music: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Mix & Mastering: Barış Büyük Menajerlik / Manager: Hypers Yapım Şirketi / Production: Hyp..

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

Apartmanda ''vukuat'' isyanı... 02:17

Apartmanda ''vukuat'' isyanı...

TÜRKİYE ONU 6 AY ÖNCE TANIDI... TUĞLA FIRLATA FIRLATA BİR OTOMOBİLİ PERTE ÇIKARMIŞTI. AYNI KADIN YİNE SAHNEYE ÇIKTI... BU SEFER ELİNDE BIÇAK VARDI... ''VUKUATLARI BİTMİYOR'' DİYEN KOMŞULARI İSYAN EDERKEN ONUNSA YÜREĞİNİ ..

Müsilaj 9 Günde Temizlendi- Denizler Eski Haline Döndü 00:56

Müsilaj 9 Günde Temizlendi- Denizler Eski Haline Döndü

Yalova’da Marmara Denizi Koruma Eylem Planı kapsamında 9 günde bin 478 metreküp müsilaj toplandı. Çalışmalara Liman Başkanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Taşköprü Belediyesi ekipleri ..

SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tibet kimdir ve kaç yaşındaydı? 01:41

SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tib

Acı haberi oyuncu Civan Canova, Instagram hesabı üzerinden Güle güle Kartal ağabeyim, seni çok özleyeceğim. notuyla Tibet'in vefatını duyurdu. Ankara'da 1938'de dünyaya gelen Kartal Tibet, imza attığı 200'e yakın film..

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

CENDERE KÖPRÜSÜ'NDE ZARA RÜZGARI! 02:02

CENDERE KÖPRÜSÜ'NDE ZARA RÜZGARI!

ADIYAMAN'ın Kahta ilçesinde, Kahta Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Uluslararası Nemrut Gastronomi Buluşmaları büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, memleketi Adıyaman'da Antik Roma döne..

AKIL ALMIYOR! İtiraf Etti... Marmaris'i Bu Sebeple Yakmış! 02:06

AKIL ALMIYOR! İtiraf Etti... Marmaris'i Bu Sebeple Yakmış!

MARMARİS'TE BÜYÜK ORMAN YANGINI..

Türkiye'de yangınlar - -Bize kim yardım edecek bilmiyorum 07:10

Türkiye'de yangınlar - -Bize kim yardım edecek bilmiyorum

Türkiye'yi kasıp kavuran yangınların ilk başladığı nokta Manavgat. Bölgedeki köyler büyük bir tedirginlik içinde, yangının kendi köylerine ulaşmasından endişe ediyorlar. Hava sıcaklığı 45 dereceye yakın, şiddetli poyra..

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021) 01:29

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021)

MANAVGAT'TAKİ BÜYÜK YANGIN 4'ÜNCÜ GÜNÜNDE. Manavgat'ta sert esen rüzgarın etkisiyle yangınlar birçok alanda etkisini sürdürürken, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yangını ç..

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

Gondolu Umursamayan Ufaklık 00:52

Gondolu Umursamayan Ufaklık

Gondola bindiğinde büyük korku ve heyecan yaşayan insanlara nazaran bu ufaklık umursamaz tavırlar sergilemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 198 görüntüleme
  • 2 yıl önce
10 bin dolarlık halıyı çaldı! 01:55

10 bin dolarlık halıyı çaldı!

EN KIYMETLİ VARLIĞI BÜYÜK DEDESİNDEN MİRAS ANTİKA HALIYDI... HAVALANSIN DİYE BALKONA ÇIKARDI... AMA HAYATININ HATASINI YAPMIŞ OLDU... YERE DÜŞEN HALIYI GÖREN MOTOSİKLETLİ HIRSIZ AYAĞINA KADAR GELEN FIRSATI KAÇIRMADI...

Bursa'daki İşkenceci Cani Teyzenin İfadesinde Şoke Eden Detaylar! 12:22

Bursa'daki İşkenceci Cani Teyzenin İfadesinde Şoke Eden Detaylar!

Bursa'da tahliye için girilen çöp evde bulunan 9 yaşındaki çocuk koruma altında. Çöp eve giren ekipler büyük bir dramla karşılaştı. 9 yaşında bir çocuk teyzesi tarafından evin odasına 1 yıl boyunca kilitlenmişti. Evden k..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Kaybolan kız kardeşlerden yüreklere su serpen haber geldi 01:00

Kaybolan kız kardeşlerden yüreklere su serpen haber geldi

Bartın'ın Kaman köyünde ormanlık alanda kaybolan Pelin ve Şeyda Kaya kardeşler bulundu. Bartın'ın Kaman köyünde saat 13.00 sıralarında ormanlık alanda kaybolan Pelin ve Şeyda Kaya kardeşler ekiplerin aramaları sonucu bu..

DOĞUBEYAZIT'TA FESTİVAL COŞKUSU 03:09

DOĞUBEYAZIT'TA FESTİVAL COŞKUSU

Ağrı Dağı eteklerinde yer alan Doğubayazıt Stadyumu’nda gerçekleştirilen “Ağrı Dağı Müzik Festivali By Mr. Dosso Dossi” etkinliği ünlü sanatçıların performanslarına ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı f..

HEDEFLERİNDE ÇOCUK VE YAŞLILAR VAR! 02:28

HEDEFLERİNDE ÇOCUK VE YAŞLILAR VAR!

Japonya'nın ikinci en büyük şehri Yamaguchi'de, maymunların bebekleri kaçırmaya çalışması, ısırması ve gizlice ana okullarına girmesinin ardından şehir alarma geçti...

Küresel para sistemi çöküyor mu? 2:04:13

Küresel para sistemi çöküyor mu?

-Dünyada dijital para çalışmaları ne durumda? -Çin, sınırları dışında gizli karakollar mı kuruyor? -Yapay zeka yalan söylemeyi mi öğrendi? -Dünya Sağlık Örgütü’nün küresel pandemi yasa tasarısı ne getiriyor ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 2 yıl önce