#Yedi cüceler

Bahsi Kaybedince Gazete Yiyen Spor Yazarı 00:30

Bahsi Kaybedince Gazete Yiyen Spor Yazarı

Belarus'ta tuttuğu hokey takımıyla ilgili bahsi kaybeden spor yazarı Viaseçlav Fedorenkov sözünde durdu ve gazete yedi. Fedorenkov, Dinamo Minsk’in Kontinental Hokey Ligi’nde play-off’a kalamayacağını iddia etti ve “Ka..

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017 04:31

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017

Bu yılın en bomba en beklemedik flaş düeti Hülya Avşar ve Rafet El Roman'dan geldi. Sen Olmazsan Şarkı Sözleri Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz se..

  • ANKA tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun 04:08

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun

Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Bir zamanlar sevginle, ateşlenen başımı Dizlerini..

Belgesel İçin İnsan Beyni Yiyen Cnn Sunucusu 01:34

Belgesel İçin İnsan Beyni Yiyen Cnn Sunucusu

CNN sunucusu araştırmacı yazar Reza Aslan, Hindistan'da çekilen bir belgesel sırasında insan beyni yedi. İran asıllı ABD'li televizyoncunun zor anları saniye saniye kameralara yansıdı. Reza Aslan, CNN televizyonu için Hi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.659 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Viral panda yine iş başında 01:10

Viral panda yine iş başında

Şubat ayı sonunda viral olan videosunda sürekli bakıcısının bacaklarına sarılmaya çalışan yedi aylık panda yavrusu, yeni yayınlanan videosu ile de milyonları eğlendirmeye devam ediyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi 06:47

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi

Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi bu hafta vizyona giriyor. Serinin derin mazisini hatırlamayanları bu yedi dakikalık videoyu izlemeye davet ediyoruz. 2001’de hayatımıza giren Hızlı ve Öfkeli serisi 16 yıldır aksiyon..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AJDAR ANIK  ŞAHDAMAR 04:00

AJDAR ANIK ŞAHDAMAR

ŞAH ŞAH ŞAH, DAM DAM DAM, AR AR AR ŞAHDAMARRRRRRR. şahdamar, şahdamar, şahdamar ajdar, ajdar, ajdaaaarrrrrrrr :) Rengim sensin ahengim sen Gökkuşağınım ben senin Şahdamarımsın candamarımsın Anla artık tek aşkımsın ..

Muhteşem Yedili Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:12:50

Muhteşem Yedili Türkçe Dublaj Hd Film İzle

anayici Bartholow Bogue (Peter Sarsgaard)'un ölümcül kontrolü altındaki sakin Rose Creek kasabasının umutsuz halkı, kendilerini korumak için yedi kanun kaçağıyla anlaşır; ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı ada..

  • Tv Series tarafından
  • 16.536 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar 04:29

Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar

Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz sen yoksan Hiç kalkmıcam ve uyanmıcam uykudan seni duymazsam Kıvrılıp kalıcam yatağımda acıyla gelip beni sarmazs..

Gökben  Lafımı Olur 03:46

Gökben Lafımı Olur

Gökben - Lafımı Olur Şarkı Sözleri Bişey mi oldu neden değiştin Terk ettin beni Cilveli gözler boş bakar oldu Kahrettin beni Kimde ne duydun kimlere uydun Nası inandın elleri boşver bende yalan yok Seninim seninim senin..

Ünlü Oyuncu Kemal Pekser’e Saldırı 01:57

Ünlü Oyuncu Kemal Pekser’e Saldırı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde ailesinin yanında tatil yapan ünlü oyuncu Kemal Pekser meçhul bir kişinden yumruk yedi. Pekser’in yaşadığı talihsiz olayın son dizisinde kötü bir adam karakteri canlandırması nedeniyle gerç..

  • ANKA tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Ali Erbil Mekanda Takıldığı Kadınları Çıkışta Tanımadı 02:04

Mehmet Ali Erbil Mekanda Takıldığı Kadınları Çıkışta Tanımadı

Mehmet Ali Erbil, Arnavutköy’de bir mekanda iki kadın arkadaşıyla birlikte yemek yedi. Mekan çıkışı objektifleri karşısında görünce şaşıran Erbil, kadınları tanımadığını söyledi. Mehmet Ali Erbil, Arnavutköy’de bir mekan..

  • BETA tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aç Kurtlar Köpeği Böyle Parçaladı 01:26

Aç Kurtlar Köpeği Böyle Parçaladı

Erzurum'un Karayazı ilçesinde, kar yağışı sebebiyle aç kalan kurtlar, yakaladıkları sahipsiz köpeği yedi.İlçede yer alan Ağrı-Tutak karayolu yakınındaki Karayazı İlçe Mezarlığı yanındaki karla kaplı arazide, gece saatler..

  • JET TV tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cebimdeki Yabancı Teaser 01:18

Cebimdeki Yabancı Teaser

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

Cebimdeki Yabancı Fragmanı 02:22

Cebimdeki Yabancı Fragmanı

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle 1:20:12

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle

Konusu : Günümüzden yedi yıl önce, ailenin tek oğlu Celil, askerden gelecektir. Evde telaşlı bir bekleyiş vardır. Celil'in ablası Delal'in Nazif'le evlenmiş ve ondan bir kız bebek doğurmuştur. Aile Celil'i heyecanlar ka..

Müslüm Gürses - Şen Değil Gönlüm 05:21

Müslüm Gürses - Şen Değil Gönlüm

Müslüm Gürses - Şen Değil Gönlüm Dinle Şarkı Sözleri : Şu diyari gurbet elde Şen değil gönlüm ya dost Ah kimse bilmez bu ahvalimden halimden Ah şen değil gönlüm şen değil aman Şen değil gönlüm şen değil Sergerdar old..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samida - Mağusa Limanı 04:29

Samida - Mağusa Limanı

Samida - Mağusa Limanı Dinle Mağusa limanı Limandır liman (aman aman) Beni öldürende Yoktur din iman Uyan Alim uyan Uyanmaz oldun Yedi bıçak yarasına Dayanmaz oldun İskeleden çıktım Yan basa basa (aman aman) Mağusa'ya..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Mağusa Limanı 04:29

Samida - Mağusa Limanı

Anonim (KIBRIS), Müzik Düzenleme: Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Mağusa limanı Limandır liman (aman aman) Beni öldürende Yoktur din iman Uyan Alim uyan Uyanmaz oldun Yedi bıçak yarasına Dayanmaz oldun İskeleden çı..

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video) 04:09

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video)

Söz: Hüseyin Turgut Yarkent Müzik: Selahattin Altınbaş (Editör: Median Müzik Edisyon) Düzenleme: Cem Adrian Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden sana ak..

Yılın Animasyon Komedisi 00:52

Yılın Animasyon Komedisi

mangal da ki abinin hareketlerine dikkat!! Elflerin,cücelerin ve büyücülerin hükümranlıgındaki bir çagda bizim fırıldak ailesini neler bekliyor!!!Yada acaba ortacag elflerini cücelerini büyücülerinimi neler bekliyor.Bir ..

Şakanın kralı 01:22

Şakanın kralı

böylesi şaka hiç görülmedi mükemmel bir şaka bizi takip etmeyi unutmayın..

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 1 Hd İzle 04:29

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 1 Hd İzle

Ebeveynleri yaz tatilini geçirmeleri için ikiz kardeşler Dipper ve Mabel Pines'ı babalarının amcası olan Harika Amca Stan'ın yanına Esrarengiz Kasaba (Gravity Falls),Oregon'a gönderir...

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 2 Hd İzle 04:32

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 2 Hd İzle

Dipper bir gün ormanda Gizemli Kulübenin tabelalarını asarken Esrarengiz Kasaba'daki gariplik ve gizemleri anlatan 30 yıllık bir günlük bulur. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 3 Hd İzle 04:23

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 3 Hd İzle

Dipper ve Mabel'ın yaşadıkları maceralarla devam eder. Bu sırada Harika Amcaları Stan onlara bunların yalan olduğunu söyleyerek esrarengiz olayları çocuklardan saklamaya çalışır ama bu işin içindedir ve bu olayların haya..

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 4 Hd İzle 04:27

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 4 Hd İzle

Ama Dipper ve Mabel Pines bunların gerçek olduklarını savunurlar ve en sonunda Harika Amca Stan'ın de bu işin içinde olduğu ve kardeşini kurtarmaya çalıştığını öğrenirler. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 5 Hd İzle 02:20

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 5 Hd İzle

Dipper, Mabel Pines'ın ikiz kardeşidir. Alnında büyük ayı takım yıldızı şeklinde doğum lekesi vardır ve ismini de oradan alır. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 1 Hd İzle 04:22

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 1 Hd İzle

Dipper çok zekidir, meraklıdır ve yaratıcıdır ama fiziksel olarak güçsüzdür. 3 numaralı günlüğü yanında taşır. Günlüklerin yazarına hayrandır. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 2 Hd İzle 04:31

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 2 Hd İzle

Mabel Pines: Mabel Dipperin ikiz kardeşidir . Her durumda olumluyu düşünür. Biraz şapşal olmasına karşın, enerjiktir, dürüsttür ve her zaman insanları güldürmeyi başarır..

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 3 Hd İzle 04:44

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 3 Hd İzle

Stanley Pines : Dipper ve Mabel'ın sinsi amcası Stan, Gizemli Kulübe'nin yöneticisidir. Tembel hilebaz, ve paragözdür. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..