#Yediklerimiz kanser yapar mı

Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - 1. Bölüm - Kahramanlar Günü 06:23

Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - 1. Bölüm - Kahramanlar Günü

Mucize: Uğur Böceği İle Kara Kedi'nin 24. Bölümü'nde Hawk Moth bu zamana kadarki en büyük planını yapar. Lila'yı manipüle ederek, onu akumalayıp Volpina'ya çevirir. Volpina ise halüsinasyon gücüyle sahte Uğur Böceği ve K..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.272 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Robotun Yetenek Şovu 00:26

Robotun Yetenek Şovu

resimi kim bu kadar güzel yapar dercesine..

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Are You Human? 1. Sezon 10. Bölüm 1:00:02

Are You Human? 1. Sezon 10. Bölüm

Nam Shin III kendi seçimlerini yapar. Ye-na babasının gerçek yüzünü keşfeder. David, projenin gizemli bağışçısıyla buluşur...

  • Koreli tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kızım ve Ben Fragman 01:41

Kızım ve Ben Fragman

Hayalini kurduğu polis akademisine giren ve birincilikle mezun olan Doruk, zengin bir ailenin tek çocuğudur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap'a aşık olur ve evlenirler. Fakat kızları Zeynep'in doğumundan bir süre ..

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle 2:21:25

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm özeti: Mustafa, Eyşan’ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat’a Yiğit’i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir’in canı emniyettedir ama Vedat’ın Nefes’e karş..

Türk Suşisi 11:13

Türk Suşisi

1 kutu ton balığı 1 dilim kavun 1 avuç kaju fıstığı 3-4 dal Taze kişniş Bal Susam Tatlı - acı sos Soya sosu Bu tarifin en can alıcı öğesi yufka. Makinede açılmış, büyük yufka olmamalı. Taze ve el ile açılmış, mümkünse ..

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta 09:45

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta

1 adet açma 5 dilim pastırma 3 yaprak Yedikule marulu ½ tatlı kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke Hollandez sos için; 2 çorba kaşığı, 50 gr tereyağı 1 tutam tuz 1 tatlı kaşığı sirke 1 adet yumurta sarısı Küçük bir sos..

Can Feda Orijinal Fragmanı 02:18

Can Feda Orijinal Fragmanı

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin, TAFF Pictures ve BRK'S Productions ortak yapımı olan Can Feda'da bir araya geliyor. Film Türk ordusunun sınır ötesindeki mücadelesini görkemli bir yapımla gözler önüne seriyor. M. Çağatay T..

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi 10:43

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi

Yassi(taş kadayif) tarifi Malzemeler 2 su bardagi un 1 su bardagi irmik 1 tatli kasigi kuru maya 1 tatli kasigi seker cay kasiginin ucuyla tuz Yaklasik 2 yada 2 bucuk su bardagi ilik su(bende 2 su bardagi gitti ama sizde..

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle 1:40:46

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, en yakınları tarafından ihanete uğrayan Cevat’ın intikam mücadelesini anlatır. Cevat, babasından kalan fabrikanın tek varisidir. En yakın arkadaşı Necdet’i fabrikaya ortak yapar. Cevat’ın karısı Suzan ile..

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle 1:44:13

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gemicinin aynı kıza âşık olması sonucu yaşadıkları olayları konu alır. Neriman bir gemi ile Avrupa seyahati yapar. Geminin süvari vekili Ömer ile ikinci çarkçı Bülent Neriman’a âşık olur. Ömer ve Büle..

Are You Human? 1. Sezon 12. Bölüm 59:48

Are You Human? 1. Sezon 12. Bölüm

Nam Shin III, gerçek Nam Shin ile yüz yüze gelir. So-bong ve David, Ro-ra'nın fikrini değiştirebilmek için iş birliği yapar...

  • Koreli tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Are You Human? 1. Sezon 17. Bölüm 59:49

Are You Human? 1. Sezon 17. Bölüm

Yeong-hun ve Nam Shin III, ortaklar toplantısında şoke edici bir açıklama yapar. Nam Shin tehlikeli bir cihazı ele geçirir...

  • Koreli tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İnanılmaz Michigan makyaj sanatçısı aynı anda birden fazla YÜZ oluşturuyor... 00:45

İnanılmaz Michigan makyaj sanatçısı aynı anda birden fazla YÜZ oluştur

Grand Blanc'taki bir makyaj sanatçısı, Michigan, 2 ekstra yüz gibi görünmesi için burnuna ve çenesine makyaj yapar. Ardından, 1 Mart'ta farklı garip efektler gibi görünmesini sağlayan farklı kamera açıları kullanıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şans bir uğraşın eseridir. 00:08

Şans bir uğraşın eseridir.

Şans bir uğraşın eseridir. Hazırlık ve fırsatın bir araya gelmesiyle oluşur. Şansın gerçekleşmesi için, önce hazır olmak gerekir. Karşılarına çıkan fırsatlara hazırlıksız yakalanan ve değerlendiremeyenler, başarının ş..

  • PengoTV tarafından
  • 271 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Itaewon Class 1.Sezon 15.Bölüm 1:05:02

Itaewon Class 1.Sezon 15.Bölüm

Yi-seo'yu arayan Seung-kwon, eski patronunu ziyaret eder. Dae-hee, Soo-ah'dan bir uyarı alır ve Geun-won ile rahatsız edici bir telefon görüşmesi yapar...

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:03:17

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Filmde, Güney Kore ve Kuzey Kore’nin ilk defa resmi olmayan bir işbirliğine dayalı gerçekleştirdiği soruşturma konu almaktadır. Kuzey Koreli bir dedektif olan Im Chul-Ryung (Hyun-Bin), Kuzey Kore mülteci suç ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 2.240 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taksim Hold'em Fragman 01:02

Taksim Hold'em Fragman

Alper'in nişanlısı cumartesi akşamı evlerinin yakınındalki protestoya katılmak ister ve bunun için Alper'e baskı yapar. Ama o tüm ısrarlara rağmen protestoya katılmayı reddeder. Her hafta yaptıkları gibi evde lise arkada..

Karamel Soslu & Balkabaklı Cheesecake Tarifi 08:18

Karamel Soslu & Balkabaklı Cheesecake Tarifi

abanı için: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı arzuya göre 2-3 yemek kaşığı fındık içi cheesecake kreması için: 2 paket 200gr. lık krempeynir 1 su bardağından 1 parmak eksik tozşeker 3 yumurta (..

Merhamet 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Merhamet 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, yıllardır ayrı olduğu babasını arayan küçük bir kızın hikâyesini anlatır. Osman, karısına tecavüze kalkışan arkadaşını vurur. Bu olayda karısını da suçlayan Osman, Nevin ve kızı Ayşe'den ayrılır. Ayşe, yı..

Namus Uğruna 1960 Türk Filmi İzle 1:41:36

Namus Uğruna 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zenginlik tutkusu olan karısı yüzünden Eşref’in başına gelenler konu edilir. Kasımpaşalı Eşref garajda çalışan ve kendi hâlinde yaşayan yoksul bir gençtir. Bir gün kendisi gibi yoksul Neriman ile tanışı..

Emirkan - Yüreğimde Yara Var 03:43

Emirkan - Yüreğimde Yara Var

Yüreğimde Yara Var şarkı sözleri ile Dün neler söylerdin bak şimdi caydın Böyle mi yapardın sevmiş olsaydın Sana ben tapardım benim olsaydın Seni nereden gördüm görmez olsaydım Yüreğimde yara var durmadan kanar İnsan..

İstemeden Beatbox Yapan Ufaklık 00:09

İstemeden Beatbox Yapan Ufaklık

Ufaklık yemek yerken acayip sesler çıkarmış. Ufaklığın çıkardığı sesler adeta beatbox yapar tadında olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yeni Masal Panda ve Dondurmacı Adisebaba Masallar 08:24

Yeni Masal Panda ve Dondurmacı Adisebaba Masallar

Yavru panda da ormandaki diğer yavru hayvanlar gibi dondurmacı zürafadan bir davetiye alır. Fakat yavru kurt kendisine gelmeyen bu davetiyenin öcünü almaya karar verir ve bir plan yapar.....

  • ÇocukTV tarafından
  • 443 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Maidenin Altın Günü Full Hd İzle 1:39:47

Maidenin Altın Günü Full Hd İzle

Konusu : Altın günlerinin şaşaalı ismi Maide teyze, titizliği ve marifetleri ile ünlü bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhur olan Maide teyzenin geniş de bir gün arkadaşı ağı vardır. An..

Hadi İnşallah Full Hd İzle 1:31:26

Hadi İnşallah Full Hd İzle

Konusu : PuCCa, hayatının 4 senesini Ankara'da geçirir ama o koca sene boyunca beraber olduğu sevgilisinden de ayrılırak, İzmir'e ailesinin yanına döner. Zor bir ayrılık süreciyle karşı karşıyadır, mutsuzluktan eve kapa..

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle 1:31:00

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçsuz yere hapse giren babasını kurtarmaya çalışan bir adamın hikâyesi anlatılır. Burhan, babasının çalıştığı fabrikada şoförlük yapmaktadır. Aynı zamanda fabrika işçilerinden Zehra ile evlilik hazırlı..

Tek Kurşun 1968 Türk Filmi İzle 1:17:00

Tek Kurşun 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir kiralık katilin hayatı anlatılır. Cellât lakaplı Cemil, yetimhanelerde büyümüş bir kiralık katildir. Hapishaneden çıkar çıkmaz yeni bir anlaşma yapar. Yeni işi Sirkaf Ahmet adında bir bar sahibini ö..

Üç Tekerlekli Bisiklet 1962 Türk Filmi İzle 1:30:02

Üç Tekerlekli Bisiklet 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki adam arasında seçim yapmak zorunda kalan Hacer’in hikâyesi anlatılır. Hacer, İzmir’e çalışmaya giden kocası Reşat’ı uzun yıllardır beklemektedir. Kocasının yokluğunda çocuğunu büyütür ve ev..

Mehmet Sümer - Loş Hoş 03:53

Mehmet Sümer - Loş Hoş

Loş Hoş şarkı sözleri ile Dünya durmaz döner durur Ama bunlar yerinde durur Atı alan Üsküdar geçer Döner gelir dört nala gider Bu gecenin ışıkları Bizi bomboş sandıkları Bu boyların kafaları Boş, boş, boş Bu gecenin ..