#Yediğiniz en büyük Şey ne röportaj

Bir garip hırsızlık olayı! 01:40

Bir garip hırsızlık olayı!

FIRINDA KİMSENİN OLMADIĞINI FARKETTİ. İÇERİ GİRİP KASADAKİ PARAYI ÇALDI. TAM FIRINDAN AYRILACAKTI Kİ KASİYERE YAKALANDI. O PARALARI VERDİ, HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ÇIKIP GİTTİ. İSTANBUL ARNAVUTKÖY'DEN BİR GARİP HIRSIZLI..

Anne ve babasının düğününe katıldı! 01:31

Anne ve babasının düğününe katıldı!

Tokat'ta pandemi nedeniyle düğün yapamadan evlenen çift, tam 14 ay sonra yeni bir düğün yapma kararı aldı. Fakat bu düğünü diğerlerinden ayıran şey, düğünün onur konuğunun çiftin 4 aylık bebekleri Göktürk oldu...

Büyü sandı, beteri çıktı! 01:08

Büyü sandı, beteri çıktı!

İSTANBUL'DA BİR ADAM, VİLLASININ BAHÇESİNE SEBZE EKİYORDU Kİ, KAZMASINA POŞETE SARILMIŞ BİR ŞEY TAKILDI... BİRİ BÜYÜ YAPIP BAHÇEYE GÖMMÜŞ DİYE DÜŞÜNDÜ AMA, GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI.....

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik) 04:10

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik)

Sükut-u Hayal; Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ki Yana yakıla sevdiğim ne varsa Hep s..

Bilal SONSES - Sevme 03:57

Bilal SONSES - Sevme

Bilal Sonses’in Wovie etiketiyle yayınlanan “Sevme” adlı şarkısı yayında! Instagram: http://instagram.com/bilalsonses Söz - Müzik: İbrahim Erkal Düzenleme: Bilal Sonses Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Elektro..

  • TEK KANAL tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ? 01:00

ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ?

ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ? SABIRLI OLMAYI; Baban eve gelsin, sen görürsün HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI; Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı DİYALOG KURMAYI; Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!! Ne söyliy..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay 56:08

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar.Dikkatlice okumanızı istiyorum, teşekkürler. 100.000 beğeniden sonra yeni bölüm gelecektir.nDaha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeyt..

Cenazeler karıştı 01:53

Cenazeler karıştı

KİMSESİZDİ... KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİ... AMA ŞANSI YAŞARKEN DEĞİL, ÖLÜNCE YAVER GİTTİ. CENAZESİ YANLIŞLIKLA BİR AİLEYE VERİLDİ... GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKSA DA AİLE ONA SAHİP ÇIKTI... SADECE ROMANLARDA, ..

Atı yorulunca yer değiştirdiler 01:17

Atı yorulunca yer değiştirdiler

BİRLİKTE HURDA TOPLADIĞI BABA YADİGARI YAŞLI ATI YORULUNCA SEN DİNLEN BEN TAŞIRIM DEDİ, ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ GÖRENLER DE İZLEYENLER DE HELAL OLSUN DEDİ...

Paslı Araba'nın Gidişi - Ben 10 04:39

Paslı Araba'nın Gidişi - Ben 10

Sumo Slammers Şampiyonu kemerini kazandıktan sonra Ben, Kevin'in kollarındaki ödülünü bulmak için Rustbucket'e geri döner, ancak rakibi Rustbuggy'yi kaçırdığında, kendi hakkı olanı geri almak için kahramanımızı hiçbir şe..

  • ÇocukTV tarafından
  • 225 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) 03:49

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme: Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; Ah gelemem ki Diyemem ben Nasılsın sen iyi misin? Hava nasıl oralarda..

  • TEK KANAL tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oğuzhan Koç - Kendime Sardım 03:16

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım

Kendime Sardım; Bana tek bir güzel şey söyle Gitmeden önce, yeter Hatalarımı görme Gün bitmeden ayrıl, dönme İstemem artık öpme öpme dudağımdan Kalan ağlar, giden gülsün de Kaldı gönülde, kocaman keder Yalanlarını bile..

Hakan: Muhafız: 4. Sezon | Resmi Fragman | Netflix 01:41

Hakan: Muhafız: 4. Sezon | Resmi Fragman | Netflix

Her şey sona erdiğinde kim kazanacak? Bunu öğrenmenin tek yolu hikâyenin en başına dönmek!nHakan: Muhafız'ın 4. sezonu 9 Temmuz'da sadece Netflix’te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix HakkındanNetflix, 190'dan f..

Hazaver - Burn (Official Video) 03:45

Hazaver - Burn (Official Video)

Söz - Müzik: Hazaver Intro Seslendirme: Austin Jansma Aranje: Danil Marenin Yönetmen: Hazaver Şarkı Sözleri: There’s a word on the street that we’re all gonna get locked up Left with no future, no justice and no choices..

Adanalı Çılgın Muhtar 02:38

Adanalı Çılgın Muhtar

ADANA'DA HİÇ OLMAYACAK BİR ŞEY OLDU, HIRSIZLAR YÜKSEK GERİLİM DİREĞİNE TIRMANIP DEMİRLERİ SÖKTÜ. TAM ÇALIP KAÇACAKLARDI Kİ MAHALLENİN MUHTARINA YAKALANDILAR. SHOW HABER, TEPKİSİYLE FENOMEN HALİNE GELEN O MUHTARIN YANIND..

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi 03:47

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi

Meşk Ateşi şarkı sözleri ile Artık sevemem burayı Sevecek hiçbir şey kalmadı bırakmadılar Tırmanamam bu dağlara Taş taş üstünde kalmadı Artık dönemem ki kollarına Rüzgar taş döktü yollarıma Artık öpemem ki seni Rüzgar..

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Music Produced by: Ramiks & Roselilah Mixed by: Chopz Mastering Engineer: Chopz Vocals: Murda / Ezhel Video Director: Neldrick Martis Co-director: Nidal Lakrouz Producer: Daisy Hardenbol & 5ive Brothers Co-Producer: Rob..

Hande Yener - Bela 02:45

Hande Yener - Bela

BELA Düşününce kayboluyorum Yollarımı kaybediyorum Kayıt dışı o anlar Gel diyor bana uzakların Sana yok ki yasaklarım Beni kim görse anlar Sen baya bela belasın Bela bela Bela belasın bela bela Fena fenasın fena f..

Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..

Melih Kök - Pes Etmek Kolay 04:04

Melih Kök - Pes Etmek Kolay

Pes Etmek Kolay şarkı sözleri ile Dene bir kez daha dene Duracak mı hayat havlunu atınca Hançeri kalbine hüzünleri kaderine yazmadı mı Yitip giden onca sene Savrulup ömürden sayılmadı mı Son durak kursak hayallere Zeh..

Ocaklı Dj 00:10

Ocaklı Dj

Bu Dj dayının hiç bir alet edevat ve elektriğe ihtiyacı yok, dayı için tek gerekli şey bir ocak... Dayı eline aldığı ocak ile Dj olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Brezilya'dan Türkiye'ye gelin geldi 02:16

Brezilya'dan Türkiye'ye gelin geldi

BİLDİĞİNİZ TÜM SEVDA HİKAYELERİNİ UNUTUN... SAMSUNLU KURTULUŞ'LA, BREZİLYALI TATYANA ÖYLE BİR AŞK YAŞADI Kİ, ÖNLERİNDE HİÇ BİR ŞEY DURAMADI... DİLLERİ FARKLI OLSA DA ARALARINDAKİ SEVGİ ONLARI BİRBİRİNE BAĞLADI.....

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Kalbim Tatilde şarkı sözleri ile Belki uyanırız bi sahilde Dur konuşma uzat ellerini sakince Anlatayım en basit tabirle Vurunca aşk sanki kalbim her gün tatilde Biliyor musun Böyle gülmezdim senden önce Böyle do..

Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı 03:12

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı

Arap Kızı şarkı sözleri ile Ayrılığın a`sını bile aklımdan geçirmezdim Sanırdım ki koca dünyada Sadece bir sen bir bendim Gözüm görmez Dilim dönmez Tenim sensiz uyumazdı Yağmur yağıyor mu Seller akıyor mu Yağmur yağı..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Tren raylarındaki vidaları çaldı 01:48

Tren raylarındaki vidaları çaldı

TAM ''ÇALINMADIK BİR ŞEY KALMADI'' DİYORDUK Kİ, ADANA SEYHAN'DAN GELEN HABER HEPİMİZİ ŞOKA UĞRATTI... İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN BİR ADAM TREN RAYLARINDAKİ VİDALARI ÇALMAYA KALKTI... BİRAZCIK DÜŞÜNSE O HIRSZILIĞIN FACİ..

Eliyle Lav Tokatlayan Adam 00:05

Eliyle Lav Tokatlayan Adam

Eldivenlerini çıkarıp akıp giden lavlara çıplak el ile temas eden adam hiç bir şey olmamış gibi işine devam etmiş..

  • PengoTV tarafından
  • 149 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sinop’ta su samuru kameraya böyle yansıdı 01:25

Sinop’ta su samuru kameraya böyle yansıdı

Sinop'ta nesli tükenme tehlikesi altında olan su samurları, denizde cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sinop kent merkezindeki Kurt Kuyusu mevkisinde arkadaşlarıyla birlikte denize giden Ersin Muhammed Karaman, (35) ..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..