#Yediğiniz en büyük Şey ne röportaj

Sevda Kuşun Kanadında - 31Bölüm  Fragmanı (final) 00:37

Sevda Kuşun Kanadında - 31Bölüm Fragmanı (final)

Sevda Kuşun Kanadında, çalkantılı bir dönemi, dönemin siyasal ve toplumsal çatışmalarının gölgesinde yaşanan tutkulu ve temiz aşkları anlatıyor. Dizi, dönemin siyasi ve kültürel aktörlerini de günümüz insanına yeniden ha..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Engelli Öğrencisi Kamyonu Çok Sevdiği İçin Okula Her gün Kamyonla Getiren Öğretmen. 01:00

Engelli Öğrencisi Kamyonu Çok Sevdiği İçin Okula Her gün Kamyonla Geti

Sakarya'daki bir okulda görev yapan öğretmen Mehmet Karacan'ı konuşuyor bugün. Akyazı ilçesindeki İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin özel eğitim sınıfı öğretmenleri, 16 yaşındaki öğrenci Ömer Far..

Bahar ve Dilaranın Hızlı Duygu Değişimi Herkesi Şaşırttı 10:05

Bahar ve Dilaranın Hızlı Duygu Değişimi Herkesi Şaşırttı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 99. bölümünde Dilara Taşkın yine Bahar Candan ve Duygu Çevik ile konsept yapınca Bahar yayından sonra planları olduğunu söyledi. Nur Yerlitaş üçlü arasında..

  • ANKA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Bitlis 1:20:14

Davetsiz Misafir _ Bitlis

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, Anadolu’nun birbirinden ilginç hikayelerini, gezilecek eşsiz yerlerini, dillere destan lezzetlerini ve muhteşem türkülerini getirmeye devam ediyo..

Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.930 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Şoföre Yardım Eden Güzel İnsanlar 02:29

Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Ş

Patlak lastiği ile yolda giderken insanların dikkatini çeken araç bir süre sonra kontrolünü iyice kaybedip sağa sola gitmeye başlıyor. Direğe çarpıp onu da fırlatan aracı durdurma görevi ise o sırada yolda bulunan motorl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Uçak Kabinlerinde Elektronik Cihaz Yasağına Tepki 01:26

Uçak Kabinlerinde Elektronik Cihaz Yasağına Tepki

Amerika Birleşik Devletleri yönetimi dün sekiz ülkeden doğrudan uçuşlarda yolcuların uçak kabinlerine cep telefonundan büyük elektronik cihaz sokmasını yasaklayan bir karar aldı...

Mustafa İpekçioğlu İlk Single'ını O Ses Türkiye'de Seslendirdi! 06:21

Mustafa İpekçioğlu İlk Single'ını O Ses Türkiye'de Seslendirdi!

Mustafa İpekçioğlu O Ses Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Genç sanatçı ilk Single'ni O Ses Türkiye sahnesinde seslendirdi. İpekçioğlu, şarkı sonrası büyük alkış aldı...

  • ANKA tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Selçuk Konyaspor-Karagümrük Maçındaki Şaibeli Kararlar 02:45

Selçuk Konyaspor-Karagümrük Maçındaki Şaibeli Kararlar

Futbol kimi insanlar için büyük bir tutkudur. Misal, amatörden kendi imkanları ve destekleriyle 2. lige çıkan Karagümrük bu sezon düşmeme mücadelesi veriyor. Bildiğiniz üzere bir semt takımı olan Karagümrük, bu haftaki m..

Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:45

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Konusu Özel olarak eğitilmiş bir operasyon takımına gelen önemli bir ihbar üzerine şehir dışında bulunan mahallelerden birine baskın düzenlemek üzere hazırlıklar yapılır. İhbar ise önemli bir uyuşturucu tacirinin ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.231 görüntüleme
  • 8 yıl önce
El Nino Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:50

El Nino Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Bilgileri:Nino geçimini tekne tamiri yaparak geçirmekte olan genç bir adamdır. Bir gün sıkı dostu Compi ile gittikleri parti çıkışında ise Müslüman olan Halil isimli bir gençle tanışırlar.. Halil onları uyuşturucu..

  • Film İzle tarafından
  • 9.515 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur 390.Bölüm Fragmanı 01:03

Kısmetse Olur 390.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 23 Mart Perşembe yeni bölüm fragmanında Aycan büyük bir kaybın acısını yaşıyor. Onur ise Aycan'a destek olarak ona teselli oluyor...

  • ANKA tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lukas Podolski'den Füzeli Veda 01:03

Lukas Podolski'den Füzeli Veda

Alman Milli formasına İngiltere maçıyla veda eden Galatasaray'ın yıldızı Lukas Podolski dillere destan bir jübile yaptı. 69. dakikada 31 yaşındaki futbolcunun golüyle karşılaşmadan galip ayrılırken tribünde Poldi'ye büyü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 8 yıl önce
87 Yıllık Binada  Cin İskeleti Gördük +18 Paranormal Olay 44:55

87 Yıllık Binada Cin İskeleti Gördük +18 Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar bu videomuzda 87 yıllık bir binada 1 gece geçirdik başımız gelen olaylar ve yaşadığımız gerginlikler bize gerçekten çok büyük bir tecrübe oldu video'muz biraz uzun oldu ama bence güzel oldu içe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar  9Bölüm - Dağhan İle Selvi Tehlikede! 07:54

Ölene Kadar 9Bölüm - Dağhan İle Selvi Tehlikede!

Yapımcılığını Tims Productions’ın yaptığı, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği, senaryosunu Sevgi Yılmaz’ın yazdığı atv’de yayınlanan Ölene Kadar'ın 9. Bölümünde; Dağhan’a herşeyi unutmasını söyleyen Selvi, Dağhan..

  • ANKA tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deepwater Horizon (2016) – Official Movie 02:15

Deepwater Horizon (2016) – Official Movie

On April 20th, 2010, one of the world’s largest man-made disasters occurred on the Deepwater Horizon in the Gulf of Mexico. Directed by Peter Berg (Lone Survivor), this story honors the brave men and women whose heroism ..

Karayip Korsanları: Ölü Adamların  Öyküsü(fragman) 01:50

Karayip Korsanları: Ölü Adamların Öyküsü(fragman)

Johnny Depp returns to the big screen as the iconic, swashbuckling anti-hero Jack Sparrow in the all-new “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.” The rip-roaring adventure finds down-on-his-luck Captain Jack f..

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi 02:07

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi

Çok sayıda araştırmacının zihnini meşgul eden okyanus akıntılarından enerji elde etme fikri Tayvan’da hayata geçiyor. Sun Yat Sen Üniversitesi profesörlerinden Yang Yih Chen’e göre geleceğin enerjisi deniz altında yatıy..

Death Note'un Netflix Uyarlamasından İlk Fragman Geldi 00:49

Death Note'un Netflix Uyarlamasından İlk Fragman Geldi

Death Note'un ilk fragmanı büyük bir ilgiyle karşılandı. Netflix tarafından orijinal film olarak yayınlanacak film, Japon mangasından uyarlama olacak. Film 25 Ağustos'ta Netflix'te yayınlanacak...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.407 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Askeri cephane patladı, 20 bin kişi tahliye ediliyor 00:45

Askeri cephane patladı, 20 bin kişi tahliye ediliyor

Ukrayna'nın doğusunda Balakleya kasabası yakınında bulunan askeri cephanede büyük bir patlama meydana geldi. Rusya yanlısı ayrılıkçılarla çatışmaların sürdüğü alana 100 kilometre mesafede bulunan cephanede 138 ton mühi..

Londra LGBT Film Festivali'nden İzleyebileceğiniz  1 08:01

Londra LGBT Film Festivali'nden İzleyebileceğiniz 1

British Film Institute tarafından gerçekleştirilen BFI Flare: London LGBT Film Festival'inden 5 kısa film British Council desteğiyle yayınlandı. #FiveFilms4Freedom başlığıyla yayınlanan filmler 31. düzenlenen ve dünyanın..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.375 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi 15:16

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi

Kiymali peynirli minik pide tarifi Profilimdeki linke basarak youtubedeki kanalimdan detayli tarifi izliyebilirsiniz.. Hamurun malzemesi 1 kilo un 1 paket yas maya(isteyenler 1 paket kuru mayada koyabilir) 2 su bardagi i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce