#Yediğiniz en büyük Şey ne röportaj

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı 00:52

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın (AGİT) internet korsanlarının organize bir saldırısına maruz kaldığı ortaya çıktı. Fransız Le Monde gazetesi AGİT Sözcüsü Natacha Rajakovic’e dayandırdığı haberinde teşkilatın ..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Ecem Uzgör Kimdir? 01:58

Ecem Uzgör Kimdir?

ngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti. 1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine..

Kerimcan Durmaz Kimdir? 01:01

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenome..

Doğa Rutkay Kimdir? 01:31

Doğa Rutkay Kimdir?

Doğa Rutkay, Türk aktris. Tiyatro oyuncusu Rutkay Aziz'in kızıdır. Doğum: 30 Ekim 1978 (38 yaşında), Ankara Boy: 1,63 m Eşi: Kerimcan Kamal (e. 2014) Ebeveynleri: Rutkay Aziz, Nuran Duru Büyük Ebeveynler: Fikri Rutkay..

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Diyarbakir usulü kibe mumbar dolmasi 09:03

Diyarbakir usulü kibe mumbar dolmasi

Diyarbakır Usulü Kibe Bumbar Tarifi İçin Malzemeler 2 tane kibe 5 tane bumbar (sucuk) İçinin malzemesi 250 gr kuzu kıyma Biraz kuyruk yağ Yarım kilo karacadağ pirinç 2 tane büyük kuru soğan rengi kırmızı olana kadar Bib..

Rio De Janeiro Of Sezon Karnavalından İlk Görüntüler 03:02

Rio De Janeiro Of Sezon Karnavalından İlk Görüntüler

Olimpiyatlar sırasında Rio'nun Madureira Parkı, sakinlerin ve turistlerin Oyunlar'ı büyük bir ekranda izlemek ve kültürel ve sportif etkinliklere katılmak için toplanması için bir yer haline geldi. Rio de Janeiro'nun en ..

Elektronik Araç Yasağı Uçak Yolcularını Nasıl Etkileyecek 01:58

Elektronik Araç Yasağı Uçak Yolcularını Nasıl Etkileyecek

Bundan böyle Ortadoğu ve Kuzey Afrika’daki bazı havalimanlarında Amerika uçaklarına binen yolcular, cep telefonlarından büyük elektronik cihazlarını bavullarına koymak zorunda kalacak..

Yeteneğini Sosyal Medya Paylaşan Güzel 00:35

Yeteneğini Sosyal Medya Paylaşan Güzel

Org çaldığı videoyu büyük yeteneğim diyerek paylaşan genç kız, göğüslerine de atıfta bulundu. Video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 22. Bölüm 13:56

İstanbul Muhafızları 22. Bölüm

Gürgen yeni icadını bu sefer Tophane-i Amire üzerinde kullanma planları yapıyor. Kahramanlarımız bu planı engellemek için büyük mücadele içine giriyorlar...

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu 04:30

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu

Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, bir yandan gündelik temizlik yaptı, diğer taraftan muay thai'de Avrupa ikincisi ve dünya dördüncüsü oldu. Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, okuldan sonra herhangi bir s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 26. Bölüm 13:34

İstanbul Muhafızları 26. Bölüm

Gürgen'in yeni hedefi İstanbul'daki tarihi çınarlardır. Kahramanlarımız bu planı engellemek için büyük mücadele içine giriyorlar. Atletik ve girişken Mehmet, araştırmacı ve bilgili Zeynep, ürkek ama hayalci Ali ve sport..

Aleyna Tilki 17 Yaşında! 00:21

Aleyna Tilki 17 Yaşında!

Genç popçu Aleyna Tilki, yeni yaşını sosyal medya hesabından duyurdu. Cevapsız Çınlama şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Aleyna Tilki, yaşının 18'den küçük olması nedeniyle sık sık gündeme gelmişti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 9.Bölüm 14:57

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm

Osmanlı İmparatorluğunun en uzun tahtta kalan padişahı II.Abdülhamid tarafından devlet uzun yıllarca Yıldız Sarayı'ından yönetilmiştir. Tam bir yaşam alanı olarak inşaa edilen saray, son dönem Osmanlı Modern Mimarisinin ..

ABD'de  YİNE OLAY  Tren Kazası - 100 yaralı 00:55

ABD'de YİNE OLAY Tren Kazası - 100 yaralı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yolcu treninin raydan çıkması sonucu 100’den fazla kişi yaralandı. Yoğun yolcu trafiğinin olduğu sabah 8:00 sularında Brooklyn durağında meydana gelen kaza sonrası büy..

  • PengoTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maher Zain Mevla Ya Salli Ve Sellim Daimen Ebeda 04:46

Maher Zain Mevla Ya Salli Ve Sellim Daimen Ebeda

Maher Zain, Lübnan kökenli İsveçli Müslüman bir R&B şarkıcısı, söz yazarı ve müzik yapımcısıdır. İlk albümü Thank You Allah 2009'da piyasaya sürülmüş ve uluslararası çapta bir başarı elde etmiştir. 16 Temmuz, 1981; Tra..

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi 00:45

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Tsukiji balık pazarında düzenlenen açık artırmada, 212 kilo ağırlığındaki mavi yüzgeçli orkinos balığı, 72 milyon Yen’e satıldı. Devasa ton balığını ise yine SushiZanmai restoranlar zinci..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm 13:29

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm

Marmara denizinin incileri olan adaların kiminde yerleşim var kiminde ise yoktur. Yerleşim olan adaların başında ilçeninde merkezi olan Büyük Ada gelmektedir. Hem tarihi hemde coğrafi güzelliğe sahip adaların başı Gürgen..

John Wick Fragman 01:33

John Wick Fragman

Bir borcun ödenmesi için yeryüzündeki cezaevine döndükten sonra John Wick, hayatına büyük bir lütuftan geçtiğini keşfeder...

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli 02:36

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli

İstanbul’da etkili olan yoğun kar fırtınası nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen uçuşlarda aksamalar yaşandı. Pistin karla kaplanması sonucu hava trafiği bir süre durmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise başk..

Wonder Woman Filminden Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 01:37

Wonder Woman Filminden Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

DC çizgi romanlarından uyarlanan ve yılın en fazla merak edilen işlerinden biri olan Wonder Woman‘dan yeni görüntüler ortaya çıktı. Batman v Superman: Dawn of Justice filmiyle tanıştığımız Wonder Woman şimdi kendi hikay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kamerayı Denerken Bizi Rahatsız Ettiler 24:32

Kamerayı Denerken Bizi Rahatsız Ettiler

Bu videoda yeni aldığımız kamerayı denerken iyi ki kayıttaydık ! yoksa bu paranormal olayları size aktaramaz kendi kendimize kafayı yerdik. Büyük ihtimal biz evin çok pisli olduğundan başımıza böyle olayların geldiğini t..

  • ZULMA tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Belçim Bilgin Kimdir? 01:38

Belçim Bilgin Kimdir?

Şeyh Said İsyanı'nı başlatan Şeyh Said'in torunudur. Kendi ifadesine göre ise Şeyh Said, babasının dedesinin büyük ağabeyidir. Belçim adı çimen yaprağı anlamına gelmektedir. İlkokulu Ankara'da Salih Alptekin İlkokulu'n..

Vatanım Sensin 20. Bölüm - Yıldız İle Evlenebilirsin 04:21

Vatanım Sensin 20. Bölüm - Yıldız İle Evlenebilirsin

Veronika'nın, Leon ile konuşmalarına kulak misafiri olan Yıldız, duydukları karşısında büyük bir sevinç yaşıyor...