#Yediğiniz en büyük Şey ne röportaj

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Murat Başoğlu'nun Eski Eşi Hande Bermek'ten Olay Açıklamalar 01:39

Murat Başoğlu'nun Eski Eşi Hande Bermek'ten Olay Açıklamalar

Teknede yeğeniyle fotoğrafları çıkan Murat Başoğlu, eşi Hande Bermek ile boşanmıştı. Bermek, ilk kez röportaj verdi.. Murat Başoğlu'nun yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal bir ilişki yaşadığı yaz boyu iddia edilmişti. Tekne..

  • ANKA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz 02:16

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz

Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerimde bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umurumda değil kim duyarsa duysun Varsın olsun kim görürse görsün Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun Söyle sevgilim herkes..

J. Balvin - 6 AM 04:37

J. Balvin - 6 AM

6 AM Ya esta amaneciendo, el sol saliendo Yo amanezco a lado tuyo, bebe Y aun no recuerdo lo que sucedió ayer Quisiera saber cuál es tu nombre, mujer Pero que clase de rumba pa pa pa La que yo cogí anoche que que que N..

  • PengoTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben 04:02

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben Dinle Senle Ben şarkı sözleri ile Senle ben nelere direndik sevgilim Ağlatıldık çok yerildik az yenildik sen bilirsin Durmadıkça hep güçlendik bundan eminim Çok yara aldık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix ) 02:58

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Yol Yok '' Şarkı Sözleri Bir kazancın yok dertler aşar boyunu ya bir kazancım yok pes ettim çok yoruldum ya Denedin hep bir yol yok delirmek tek çaren derinden yaralarken zaman bir çıkış yol yok Dört duvara tut..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Dikkat Hazel Teyze Çıkabilir 00:47

Dikkat Hazel Teyze Çıkabilir

Konya'da Meşhur Olan Hazel Teyze'yi Bulduk Ve Onunla Röportaj Yaptık. Hazel Teyzemiz Yine Formunda İyi Seyirler...

Hakan Hatipoğlu  Artık Çocuk Yapmanın Zamanı Geldi 05:18

Hakan Hatipoğlu Artık Çocuk Yapmanın Zamanı Geldi

Hakan Hatipoğlu'ndan bebek açıklaması Hakan Hatipoğlu, sorular üzerine bebek fikrine uzak olmadıklarını itiraf etti: “Bizim de zamanımız geldi.” 3. defa Survivor'a katılacak olan Hakan Hatipoğlu şunları söylemişti: 2..

  • BETA tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Taylor Swift - Shake It Off 04:01

Taylor Swift - Shake It Off

I stay up too late -Çok geç kalıyormuşum Got nothing in my brain -Beynimde hiçbir şey yokmuş That's what people say -İnsanların söylediği bu That's what people say -İnsanların söylediği bu I go on too many dates ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.694 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar 40:18

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • ZULMA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serhat Durmus - Hislerim (Besomorph & Frauble Remix) 03:32

Serhat Durmus - Hislerim (Besomorph & Frauble Remix)

Serhat Durmus - Hislerim (Besomorph & Frauble Remix) Dinle Ruhum yeniden dogdu Ama sanki her sey kayboldu Cok derin hislerim (ooo) Omzum yükle doldu Ama bende vazgecmek yoktu Bitmedi, bitmedi, bitirmedim Ben ozel de..

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker 03:48

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elin elimdeyken en sihirli kilit Hep mutluluğa açılır Essin dertler nereden eserse Gülüşünle hepsi dağılır Önce kalbime sonra evime, girdin ya nasıl..

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Yapılışını Görünce Almayacağınız Şeyler 07:35

Yapılışını Görünce Almayacağınız Şeyler

Yediğiniz ürünlerin yapılışını görünce kesinlikle bir daha yemiceksiniz izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurabiye Çokoprens Tarifi 08:47

Kurabiye Çokoprens Tarifi

Malzemeler Yarim paket (125 gr) yumuşak tereyağı yada margarin Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı toz şeker Bir tane yumurta yaklaşık 2 bucuk su bardağı un Arasina sürmek içinde kahvaltılık yediğiniz çikolata (..

Yiyeceklerdeki Şeker Oranı 02:15

Yiyeceklerdeki Şeker Oranı

Şeker dengenizi korumak için yediğiniz besinlerdeki şeker oranını bilin...

  • NABIZ tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Yiyecekleri Yanlış Yiyorsunuz - Tepkikolik 16:31

Bu Yiyecekleri Yanlış Yiyorsunuz - Tepkikolik

Bu bölümde bir çoğumuzun doğru yediğiniz sandığı ama lezzet, pratiklik açısından aslında yanlış yediğimiz çilek, tavuk kanat, oreo, toblerone ve muz gibi yiyeceklere Tepki verdik...

  • JET TV tarafından
  • 321 görüntüleme
  • 5 yıl önce