#Yeliz yeşilmen bin dereden müzik dinle

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza 00:25

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza

Artvin Belediyesi organizasyonunda Artvin Off-Road Kulübünce bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda yapılan yarışlara Türkiye'nin yanı sıra, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan ve İran'dan da ekipler katıldı. Gürcistan uyruk..

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız 03:17

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız Başbakan Binali Yıldırım, Afyonkarahisar'da katıldığı ortak televizyon yayınında HDP'nin terör örgütüyle yan yana durduğunu dile getirdi. Kandil'de yan yana fotoğraf çek..

İntihar Girişimini Görüntüleme Çılgınlığı 04:03

İntihar Girişimini Görüntüleme Çılgınlığı

Adana'da 13 bin lira borcu olduğunu ileri sürerek kafasına tabanca dayayıp üzerine benzin dökerek kendini öldürmek isteyen toplu taşıma sürücüsünü görüntülemek isteyen vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu...

  • ANKA tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti 00:59

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti

Türk Hava Yolları'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den İstanbul'a gelen Airbus 330 tipi uçağı 12 bin metrede iken fırtınada nadir görülen Aziz Elmo Ateşi adı verilen atmosferdeki elektriklenme olayının..

Yangında Nadir Görülen Ateşe Rastlandı 01:02

Yangında Nadir Görülen Ateşe Rastlandı

Portekiz'de yaklaşık bin itfaiyecinin söndürmeye çalıştığı devasa orman yangınları sırasında, spiral bir forma sahip olan ve çok nadir görülen bir fenomen kameralara takıldı...

Kerimcan Durmaz Demet Akalın'a Komşu Oldu 06:08

Kerimcan Durmaz Demet Akalın'a Komşu Oldu

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ünlenen DJ Kerimcan Durmaz, Demet Akalın’a komşu oldu. Kerimcan Durmaz, Demet Akalın’a komşu oldu. Beykoz’dan ev tutan Kerimcan Durmaz, 4 katlı 600 metrekare havuzlu villaya ayda 25 bin T..

  • ANKA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Ebru Şallı'ya Dava Şoku: Zina ve Gurur Davası 08:20

Ebru Şallı'ya Dava Şoku: Zina ve Gurur Davası

Gonca Akkuş'tan Ebru Şallı’ya dava şoku! Eşiyle sevgili olan Şallı'ya, manevi tazminat davası açtı. Uğur Akkuş'un eşi Gonca Akkuş, eşinin sevgilisi Ebru Şallı’ya 70 bin tl değerinde manevi tazminat davası açtı...

  • ANKA tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe! 00:48

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe!

Tek bir hareketle ranza olabilen kanepenin görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta dört günde 7,3 milyon görüntüleme ve 274 bin paylaşım alarak sosyal medyayı adeta salladı...

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe 00:48

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe

Tek bir hareketle ranza olabilen kanepenin görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta dört günde 7,3 milyon görüntüleme ve 274 bin paylaşım alarak sosyal medyayı adeta salladı...

Kamp Yaptıkları Alanı Çöplüğü Çevirdiler 00:42

Kamp Yaptıkları Alanı Çöplüğü Çevirdiler

Bolu’nun Mengen ilçesinde sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelerek kamp yapan 8 bin kişinin, doğada bıraktıkları çöpler tepkilere sebep oldu..

Ruslar Putin'e Güveniyor 01:18

Ruslar Putin'e Güveniyor

Rus Kamuoyu Vakfı'nın (FOM) düzenlediği ankete katılan Rusya vatandaşlarının yüzde 82'si Devlet Başkanı Vladimir Putin'in icraatlarından memnun olduklarını ifade etti. Rus lidere güvenin yüzde 80 seviyesinde olduğu görül..

Evlatları İçin Tarlada Çalışan Anne Yürek Burktu 00:59

Evlatları İçin Tarlada Çalışan Anne Yürek Burktu

Adana'da 7 çocuklu Aysel Vadi (43), eşinin başka bir kadınla evlenip evi terk etmesiyle, oğluna 20 bin lira başlık parası biriktirmek için 50 lira yevmiye ile tarlada çalışıyor. Annenin mücadelesi ise yürek burktu...

Demir Levyeyle Defalarca Vurup Gasp Ettiler! 00:37

Demir Levyeyle Defalarca Vurup Gasp Ettiler!

Ataşehir'de bir bankadan yaklaşık 450 Bin TL para çeken 2 kişi güpegündüz levyeyle dayak yiyerek gasp edildi. Dehşet anı ise saniye saniye kameralara yansıdı...

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı 03:51

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı Türk Kızılayı’nın Musul da Senin Yurdun kampanyası kapsamında 527 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan konvoy Erbil’e ulaştı. İnsani yardım malzemeleri tırlardan depola..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti 00:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed Bin Casim El Sani'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti...

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Alman Biyolog Çiftten Bisikletle Dünya Turu 05:37

Alman Biyolog Çiftten Bisikletle Dünya Turu

Almanya’dan başlayıp bisikletle dünya turuna çıkan Alman biyolog çift, 3 bin 500 kilometre yol kat ettikten sonra Erzurum’da mola verdi. Elis ve Lukas isimli çift, Erzurum’da bir vatandaşın yoğun sevgi gösterisiyle karşı..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Polis Hamal Kılığına Girdi, Kaçakçıları Böyle Yakaladı 01:06

Polis Hamal Kılığına Girdi, Kaçakçıları Böyle Yakaladı

İstanbul'da tarihi yapılardaki dehlize kaçak tütün saklayan kişiler, 'hamal' kılığına giren polisin gizli kamerasıyla deşifre oldu. Operasyon düzenleyen polis, 1 kişiyi gözaltına alırken, piyasa değeri yaklaşık 100 bin l..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Milyarder İş Adamı Çalışanlarına 400 Daire ve 1260 Otomobil Verdi 01:38

Milyarder İş Adamı Çalışanlarına 400 Daire ve 1260 Otomobil Verdi

Milyarder İş Adamı Çalışanlarına 400 Daire ve 1260 Otomobil Verdi Hindistan'da mücevher milyarderi iş adamı, dört yıl sonra bir kez daha personeline eşi benzeri görülmemiş hediyeler dağıttı. Hindistan'ın dolar milyard..

İnternet Fenomeninin Kötü Şarkı Performansı 03:30

İnternet Fenomeninin Kötü Şarkı Performansı

10 Bin Aboneye Özel Şarkı Yapan Fenomen..

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ovit Tüneli'nde Son Durum! Havadan Böyle Görüntülendi 02:56

Ovit Tüneli'nde Son Durum! Havadan Böyle Görüntülendi

Rize'nin İkizdere ilçesi yakınlarındaki 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı'nda yapımı sürdürülen Ovit Tüneli'nde tek tüpten geçişlerin yıl sonunda başlaması bekleniyor...

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten 03:13

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten

Tunceli’nin Nazımiye ilçesi kırsalında yapılan operasyonda sağ ele geçirilen yaralı kadın teröriste ilk müdahaleyi askerler yaptı.Kadın teröristin Sema kod adlı Besna Kartal olduğu ve 300 bin lira ödüllü gri listede ye..