#Yeliz yeşilmen bin dereden müzik dinle

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

Vücudunu Sanat Eserine Çeviren Genç Kadın 00:25

Vücudunu Sanat Eserine Çeviren Genç Kadın

16 yaşındayken dövmelere karşı bağımlılık geliştiren Amber Luke isimli kadın, göz bebekleri dahil vücudunu dövmelerle kapladı ve yaptığı başka değişikliklerle vücudunu bir sanat eserine çevirmeyi başardı. 23 yaşındaki ge..

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Peygamber Ocağında Kadir Gecesi Böyle Eda Edildi 02:10

Peygamber Ocağında Kadir Gecesi Böyle Eda Edildi

Sırf başörtülü diye annelerin, evladının yemin törenine bile gidemediği günlerden, ezanların okunduğu, duaların edildiği, iftarların yapıldığı, salavatlar getirildiği ve namazların kılındığı günlere. Diyarbakır'ın Lice i..

İnsanoğlunun Gelecekte Yaşayacağı 10 Muhtemel Değişim 05:03

İnsanoğlunun Gelecekte Yaşayacağı 10 Muhtemel Değişim

Bu videoda bilim adamlarının araştırmaları sonucunda ortaya koyduğu ve gelecek 200 bin yıl içinde insan bedeninde görülmesi beklenen muhtemel değişiklikleri derledik. İyi seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlgi Odağı Olan İguana Yavruları 01:08

İlgi Odağı Olan İguana Yavruları

206 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde yaşayan bir çift iguananın 16 tane yavrusu dünyaya geldi...

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katarlı İş Adamı Erdoğan'ın Zaferi İçin Araba Hediye Etti 01:00

Katarlı İş Adamı Erdoğan'ın Zaferi İçin Araba Hediye Etti

Katar'da her yıl deve yarışmalarını düzenleyen iş adamları bu yıl geleneği değiştirdi. Türkiye'de yapılan seçimler öncesinde Erdoğan kazanırsa 3 otomobil hediye sözü veren Katarlı bir iş adamı, zafer sonrası sözünü tut..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

Pilotlar 3. Havalimanını Gece Böyle Görecek 00:57

Pilotlar 3. Havalimanını Gece Böyle Görecek

Türkiye'nin en önemli projelerinden biri olan 3. Havalimanı'nın 3 bin 750 metre uzunluğunda, 60 metre enindeki dev pistlerinin ışıklandırılması havadan görüntülendi. Uçakların pistte inerken görecekleri ışıklandırma hava..

Azerbaycan Ordusu Geniş Kapsamlı Tatbikata Başladı 01:39

Azerbaycan Ordusu Geniş Kapsamlı Tatbikata Başladı

Azerbaycan ordusu, 20 bin askerin katılımıyla geniş kapsamlı tatbikata başladı...

Ateşle 'Oynayan' Adamlar Çeliğe 'Hayat' Veriyorlar 02:58

Ateşle 'Oynayan' Adamlar Çeliğe 'Hayat' Veriyorlar

Isısı bin 200 dereceye ulaşan fırınlardan çıkardıkları kor halindeki çeliği yüksek basınçlı makinelerde döverek şekil veren operatörlerinin işi hem aşırı dikkat hem de fiziksel güç gerektiriyor...

Ysk Başkanı Güven Kesin Seçim Sonuçlarını Açıkladı 02:58

Ysk Başkanı Güven Kesin Seçim Sonuçlarını Açıkladı

YSK Başkanı Güven kesin seçim sonuçlarını açıkladı YSK Başkanı Güven, seçimin sonuçlandığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 26 milyon 330 bin 823 oy (yüzde 52,59) aldığını bildirdi...

Adem Kılıççı Survivor'dan Kazandığı Parayı Nasıl Kullanacağını Açıkladı 02:50

Adem Kılıççı Survivor'dan Kazandığı Parayı Nasıl Kullanacağını Açıklad

Survivor 2017'de finale kadar gitmeyi başaran ancak Ogeday'ın kazanmasıyla elenen Adem Kılıççı, bu yıl yeniden katıldığı Survivor'da zafere ulaşmıştı. Survivor'dan 500 bin TL'lik büyük ödülü kazanan Kılıççı yarışman..

  • BETA tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bedelli Askerlikte Yaş Ve Ücret Belli Oldu 01:12

Bedelli Askerlikte Yaş Ve Ücret Belli Oldu

Bedelli askerlikte yaş ve ücret belli oldu AK Parti Grup Başkanvekili Turan, bedelli askerlik düzenlemesinde, 25 yaş sınırı, 25 gün askerlik süresi ve 15 bin lira bedel öngörüldüğünü bildirdi...

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı 01:51

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı

Meclis 15 Temmuz Darbesini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, teröristbaşı Gülen'in yıllarca sahte belgelerle devleti dolandırdığını söyledi. İşte o çok çarpı..

Sinem Kobal Bebeğini Mi Kaybetti Açıklama Geldi 02:00

Sinem Kobal Bebeğini Mi Kaybetti Açıklama Geldi

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Mayıs 2016'da Ayvalık-Cunda Adası'nda evlenmişti. Çiftin 800 bin liraya mâl olan düğünü 2 gün 2 gece sürmüştü. İddiaya göre; Setlerden bir süre uzak olan Sinem Kobal birkaç hafta önc..

  • BETA tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Onun İşi Dev Yapıları 'Patlatmak' 02:43

Onun İşi Dev Yapıları 'Patlatmak'

Onun işi dev yapıları 'patlatmak' Dev binalar ve altyapı projelerinde gerçekleştirdiği patlatmalarla uluslararası belgesel kanallarının ilgisini çeken patlatma uzmanı Güler, Ürdün'de 6 bin 400 patlayıcı kapsül kullanarak..

Kurban Pazarının Şampiyonu Belli Oldu 01:12

Kurban Pazarının Şampiyonu Belli Oldu

Kurban pazarının 'Şampiyonu' Sultangazi'de kurulan kurban pazarında en büyük ilgiyi 1 ton 350 kilogramlık ağırlığı ve 35 bin liralık fiyatı ile sahibinin Şampiyon adını verdiği boğa görüyor...

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'da Tutuklandı 00:58

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'

Almanya’nın Saarland eyaletinde Suriye uyruklu bir şahıs terör saldırısı planladığı gerekçesiyle tutuklandı. Saarbücken savcılığı, zanlının IŞİD terör örgütüyle temasa geçtiğini ve saldırı hazırlığı için para talep etti..

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü 01:28

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü

Atom bombasından 2000 kez güçlü Rusya ve Batı ülkelerinin Suriye'deki iç savaş nedeniyle karşı karşıya geldiği bir dönemde Rusya ordusu termonükleer füze denedi. Rusya termonükleer füzesi Satan 2 nin fotoğraflarını ilk ..

Beyaz Bölüm Başı Ne Kadar Alacak 02:13

Beyaz Bölüm Başı Ne Kadar Alacak

Yıllarca kesintisiz devam ettiği 'Beyaz Show'u noktalayan Beyazıt Öztürk'ün yeni adresi O Ses Türkiye olmuştu. Öztürk'ün yeni anlaşması ile ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Ünlü şovmenin, Acun Ilıcalı ile bölüm b..

  • BETA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani İle Bir Araya Geldi 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geldi...

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı 01:10

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı

Almanya Federal İstatistik Ofisinin (Destatis) öncü verilerine göre, Almanya’da enflasyon, geçtiğimiz yılın aralık ayında, bir önceki aya oranla yüzde 0,7 arttı. Aralık ayındaki enflasyon artışı 2015 yılının aynı ayına ..