#Yeliz yeşilmen bin dereden müzik dinle

Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım 04:09

Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım

Gözlerimde bin bir ümit bakıyorum uzaklara Sanki bana uçuyorsun dalıyorum hayallere Nerede bahçeler nerede sahiller Hani buluşmalar nerde yemiler Ben şimdi bu yerlerde sensiz kalmışım Bulutlar habercim yağmur gözya..

Putin ve Suudi Veliaht Prensi ile Dikkat Çeken Selamlaşma 00:29

Putin ve Suudi Veliaht Prensi ile Dikkat Çeken Selamlaşma

Suudi Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, Arjantin’de gerçekleşen G20 Zirvesi’nde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüştü.Putin ve Veliaht Prens Selman arasındaki samimiyet dikkat çekti...

600.000 TL'lik Sığınakta Bir Gün Geçirdik 17:24

600.000 TL'lik Sığınakta Bir Gün Geçirdik

Bu videoda 600 bin lira satış fiyatı olan yeraltı sığınağında bir gün geçiriyoruz. Zor zamanlarda kullanılan sığınak ciddi bir fiyata satılıyor. Peki bunun karşılığında neler alıyorsunuz? Cevabı videomuzda...

  • JET TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var 02:11

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronik Fuarı (Consumer Electronic Show- CES) bu yıl kapılarını 5 ile 8 Ocak arasında Las Vegas’ta açıyor. 300 bin metrekarelik sergi alanıyla rekor kıran fu..

Camı Kıran Egom131'İ ALIR 17:08

Camı Kıran Egom131'İ ALIR

Merhaba arkadaşlar, Bu hafta çok çılgın bir video ile daha karşınızdayız. Alper Rende ile birlikte kırılmaz olduğu iddia edilen cam bir kutuya 10 Bin TL ve Atakan Özyurt'un efsanevi arabası EGOM131'i ortaya koyduk...

  • JET TV tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tesla Model 3 Otomatik Acil Fren Sistemi 00:19

Tesla Model 3 Otomatik Acil Fren Sistemi

2018 yılında dünya genelinde 145 bin adet satarak, en çok satan elektrikli otomobil Tesla Model 3'ün müthiş acil fren sistemini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lüks Arabasını Yağmur Suyu ile Yıkayan Pinti 00:20

Lüks Arabasını Yağmur Suyu ile Yıkayan Pinti

350 Bin liralık lüks aracını bir oto yıkamaya götürmeyip yağmur suyunda yıkamayı tercih eden cimri adam görenleri şaşırtmış...

  • JET TV tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dilencinin Mesai Sonrası Arabasına Binip Gitmesi 01:33

Dilencinin Mesai Sonrası Arabasına Binip Gitmesi

Rize'nin Taşlıdere mahallesinde çekildiği belirtilen görüntüde,dilenci camide mesaisini sürdürürken bir vatandaşın aracını çekmesi için uyarmasının ardından aracına binip olay yerini terk ediyor.Dilencinin 30-40 bin lira..

  • JET TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Plantix' İle Her Çiftçi Ziraat Mühendisi Gibi Çalışacak 02:04

'Plantix' İle Her Çiftçi Ziraat Mühendisi Gibi Çalışacak

Yeni geliştirilen bir cep telefonu aplikasyonu sayesinde bitkilerin hastalıkları bir fotoğraf yardımıyla tespit edilecek. Örneğin toz küfü isimli yaygın bir bitki hastalığına yakalanan domates. Yapraklar üzerine beyaz bi..

ABD'de havalimanında silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var! 01:35

ABD'de havalimanında silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var!

ABD’nin Florida eyaletinde yer alan Fort Lauderdale Hollywood Uluslararası Havalimanı’nda silahlı bir kişinin kalabalığa ateş açtığı ve 5 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin de yaralandığı belirtildi. Saldırının Term..

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi 00:52

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi

Rusya, Suriye’deki askeri varlığını azaltma kararı aldı. Duyurunun ardından Suriye Genelkurmay Başkanı Ali Abdullah Eyüp, misyonunu tamamlayan Rus gemilerini ziyaret etti. Eyüp, Suriye’den ilk ayrılacak olan Amiral Kuzn..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler 02:26

Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler

Norveç'te içerisinde bin 300 yolcu taşıyan ve motoru arızalanan cruise gemisi Viking Sky'ın yardım ikazları sonrası helikopterle tahliye çalışmaları başladı. Gemiden gelen görüntülerde mobilyaların savrulduğu, bazı camla..

Zeki MÜREN - Dünya Yansa Yorganım Yok İçinde 03:50

Zeki MÜREN - Dünya Yansa Yorganım Yok İçinde

Şeytan dürttü hislerime tav oldum Tav oldum tav oldum aman Benliğimden taştım bu gün lav oldum Lav oldum lav oldum aman Canım çekti bir güzele av oldum Düşünmedim yarınımı, sonumu Ellerimle çizdim kader yolumu Yo..

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda 03:58

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda

Bir elinde zehir Bir elinde şifa En az on bin defa Ölücez galiba Gecenin bir köründe Uymuşuz şeytana Yine yan yollardan Dönücez galiba Aaaah ah ulan sevda Ah ulan sevda Bir kere de sen ağla Aaaah ah ulan dünya Ah yalan d..

Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..

Dünyanın En Güçlü Adamı 408 Kilogram 01:10

Dünyanın En Güçlü Adamı 408 Kilogram

Pakistanlı 25 yaşındaki Arbab Khizer Hayat 408 kilogram ağırlığıyla “dünyanın en güçlü adamı” olduğunu iddia ediyor. Sıradışı görüntüsüyle çizgi roman kahramanı Hulk’a benzetilen adamın lakabı da “Pakistan’ın Hulk Adamı”..

  • PITIRCIK tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Taşla Cam Kırıp Saniyeler İçinde Soygun Yaptılar 04:17

Taşla Cam Kırıp Saniyeler İçinde Soygun Yaptılar

Diyarbakır'da bir GSM şirketi bayisine, camını kırarak giren 2 kişi, 15 bin lira değerinde 3 cep telefonu alarak kaçtı...

Kanada’da Çıkan Orman Yangını Hızla Büyüyor 00:31

Kanada’da Çıkan Orman Yangını Hızla Büyüyor

Kanada'da Alberta - Grande Prairie'nin 450 kilometre kuzeyindeki yerleşim yerinin yakınında çıkan yangın, 69 bin hektarlık alanı küle çevirdi. Kasabanın yaklaşık 25 kilometre güneybatısında devam eden yangın Pazar gününd..

Berkay Emniyet Şeridini İhlal Etti 03:05

Berkay Emniyet Şeridini İhlal Etti

Yeni aracı ile trafikte görülen Berkay'ın emniyet şeridi ihlalini bir vatandaş böyle görüntüledi. Berkay, geçtiğimiz haftalarda kendine bir otomobil alarak koleksiyonuna bir yenisini daha eklemişti. Ünlü popçu, 2013 mode..

  • BETA tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbrahim Kutluay Bodrum'da Demet Şener'e Nispet Mi Yapıyor 04:47

İbrahim Kutluay Bodrum'da Demet Şener'e Nispet Mi Yapıyor

İbrahim Kutluay'ın Bodrum'da keyfine diyecek yok. Eski basketbolcu, günlük kirası 850 euro (5 bin 500 lira) olan 21 metrelik gulet teknede dün oğlu Ömer, kız kardeşi, babası ve yeğenleriyle eğlenceli anlar yaşadı...

  • BETA tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Caner Erkin Asena Atalay Davasında Flaş Karar - İşte Ödenecek Nafaka Tutarı 11:25

Caner Erkin Asena Atalay Davasında Flaş Karar - İşte Ödenecek Nafaka T

Caner Erkin Asena Atalay davasında ödenecek nafaka tutarı belli oldu.İstanbul Aile Mahkemesi’nde bugün görülen davaya Asena Atalay’ın avukatı Beyza Sındıraç ile Caner Erkin’in avukatı Özge Tokgöz katıldı. Gizli görülen c..

  • BETA tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality) 05:56

3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality)

Üç Hürel Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş wmv Ölmeyen şarkı Bir yârim olsun isterdim gözleri yeşil, Bir yârim olsun isterdim gül yüzü gülen, Onu çok sevmek isterdim delice sevmek, Peşinden koşup koşup sonunda almak..

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475 01:01

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475

Venezuela’da hükümetin tanıttığı 500 ve 20 bin bolivarlık banknotlar dolaşıma sokuldu. Ekonomideki kötü gidişin önüne geçmek için en çok kullanılan banknotlardan 500’lük bolivarlar tedavülden kaldırılmıştı. Yeni bankno..

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı 00:50

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ByLock soruşturması kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 243 personeli hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Söz konusu askerlerin, darbe girişiminden sorumlu tutulan Gül..

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu 01:40

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu

Adana'da 15 yıldır kullanılmayan bir tekstil firmasının ofisinde çelik kasa içinde 5 tabanca bulundu. Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bağlı Karasoku Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir tekstil atölye..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Gülben Ergen Erhan Çelik Davasında Flaş Gelişme - Erhan Çelik Hapis Mi Yatacak 18:07

Gülben Ergen Erhan Çelik Davasında Flaş Gelişme - Erhan Çelik Hapis Mi

28 Eylül 2014'te evlendikten sonra Aralık 2016'da boşanarak yollarını ayıran Gülben Ergen ve Erhan Çelik, Ergen'in açtığı davanı sonuçlanmasından sonra tekrar gündeme geldi. Eski eşi Gülben Ergen'in açtığı davada 60 bin ..

  • BETA tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce