#Yeliz yeşilmen bin dereden müzik dinle

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam 05:59

50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam

İnsan Ken Bebek lakaplı Rodrigo Alves, katıldığı televizyon programında yüzüne yaptırdığı 50. operasyonu ve geçirdiği aşamaları anlattı. Ameliyatları geçirme sebebi olarak ‘Bedenim ve ruhum uyuşmuyordu’ şeklinde bir açık..

  • PITIRCIK tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı 01:00

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı

Fransa’da kaçak mültecilere yardım etmekle suçlanan 37 yaşındaki çiftçi Cedric Herrou çıkarıldığı mahkemede 3 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Fransa – İtalya sınırındaki Roya Vadisi’nde zeytincilik yapan Fransız çif..

Seyyar satıcının karpuzlarını sel alıp götürdü 03:22

Seyyar satıcının karpuzlarını sel alıp götürdü

Adana'da 4 bin lira borçla satın alıp kaldırımda satan seyyar satıcının karpuzları, dün aniden bastıran şiddetli yağmurda sele kapılıp gitti...

Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu 02:29

Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu

AK Parti'nin 27 maddelik baro teklifinin ayrıntıları belli oldu. Teklife göre, ekim ayının ilk haftasında tüm barolarda başkan ve yönetim ile delege seçimleri yapılması öngörülüyor. Düzenleme aynen yasalaşırsa, 5 binden ..

Faizler Düştü, Konut Satışları Arttı 01:54

Faizler Düştü, Konut Satışları Arttı

1 Haziran'da açıklanan konut kredi faiz oranları, gayrimenkul sektöründe bayram havası estirdi. Öyle ki 1 Haziran'dan bu yana 93 bin konut satışı gerçekleşti. Konut satışında ise İstanbul yeniden zirvede... Ayrıca bu sat..

Baba-kız birbirine önce başarı diledi, sonra rakip oldu 02:54

Baba-kız birbirine önce başarı diledi, sonra rakip oldu

Türkiye genelinde 2 milyon 437 bin 119 adayın başvurduğu YKS'ye Bursa'da baba ve kızı aynı okulda beraber girerek birbirlerine rakip oldu. Sınavdan önce birbirlerine başarı dileyen baba-kız sınavın ardından da sınavda çı..

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı 01:23

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı

Hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde 15 Temmuz görseliyle giydirilen Demokrasi ve Milli Birlik Treni ilk seferine Ankara'dan çıktı. Yüksek hızlı tren 2 ay boyunca yaklaşık 45 bin kilometre yol yapacak...

Bayiden Alıp Galeride Pahalıdan Satıyorlar 01:20

Bayiden Alıp Galeride Pahalıdan Satıyorlar

Piyasada sıfır araç bulmak git gide zorlaşıyor. Hem üretim azaldı, hem de fiyatlar uçuk. Bu durumu fırsata çevirenler de var tabi. Sıfır araçları yetkili bayilerden toplayıp üzerine 50 bin lira ekleyip piyasaya sürüyorla..

KOBİ'lere İlk 6 Ayda 719.5 Milyon TL Destek 01:30

KOBİ'lere İlk 6 Ayda 719.5 Milyon TL Destek

KOSGEB, yılın ilk 6 ayında, 33 bin 260 KOBİ'ye 719.5 Milyon TL destek verdi...

Arı Zehrinin Gram Fiyatı Dudak Uçuklatıyor 09:58

Arı Zehrinin Gram Fiyatı Dudak Uçuklatıyor

Manisa’da hobi olarak başladığı arıcılığı geliştiren Murat Almışlar altından daha değerleri olan arı zehrini üretti. Gramı yurtdışına 700 lira, kilogramı ise 700 bin liraya satılan arı zehri özellikle Avrupa Birliği ülke..

Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi 00:54

Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta dün meydana gelen patlamada son açıklanan verilere göre 100 kişi yaşamını yitirdi, 4 bin kişi de yaralandı. Patlama sırasında yayılan şok dalgasının yıkıcı gücü, bir mağazanın güvenlik kamera..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Yeni Adana Stadyumu’nun hibrit çim serimi tamamlandı 02:25

Yeni Adana Stadyumu’nun hibrit çim serimi tamamlandı

Adana’da yapımına 2014 yılında başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni stadyumda hibrit çim serimi tamamladı. Koltuk montajının da büyük bir bölümünün bittiği stadyumun yeni sezonda karşılaşmalara ev sahipliğ..

Çaldığı cüzdanı boşaltıp böyle fırlattı 02:22

Çaldığı cüzdanı boşaltıp böyle fırlattı

Gaziantep'te bir mahalleye dadanan hırsızlık şüphelisi, şafak vakti duvardan tırmanarak girdiği evden 50 bin lira ve bir cüzdan çaldı. Şüpheli şahsın, çaldığı cüzdanı boşalttıktan sonra cüzdanı fırlatıp sokaktan uzaklaşm..

İnsanlık ölmemiş...Temizlik işçisi, çöpte bulduğu yüklü parayı polise teslim etti 02:22

İnsanlık ölmemiş...Temizlik işçisi, çöpte bulduğu yüklü parayı polise

Bursa’da bir temizlik işçisi, çöpte bulduğu 100 bin liradan fazla parayı polise teslim ederek örnek bir davranışa imza attı. Polis ekipleri paranın sahibini bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı...

Bakan Koca, Koronada Son Durumu Açıkladı 04:14

Bakan Koca, Koronada Son Durumu Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs bilim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, son 24 saatte bin 596 vaka tespit edildiğini, 45 kişinin ise koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurd..

Selden Etkilenen KOBİ'lere Destek 01:15

Selden Etkilenen KOBİ'lere Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve selden etkilenen esnafa ve KOBİ’lere verilecek faizsiz kredinin detayları belli oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB tarafından sel bölgesine ..

Almanya Eski Dışişleri Bakanı  Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi 01:05

Almanya Eski Dışişleri Bakanı Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi

Almanya eski Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Almanya’nın 12. cumhurbaşkanı seçildi. Federal Seçiciler Kurulu’nun bin 260 kişiden oluşan üyesi Berlin’de Federal Meclis’te toplandı. Yapılan oylamada eski Dışişler..

Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak 04:01

Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak

Kavuşmak özgürlükse özgürdük ikimiz de Elleri çığlık çığlık yanyana iki dünya İkimiz iki dağdan İki hırçın su gibi akıp gelmiştik Buluşmuştuk bir kavşakta Unutmuştuk ayrılığı Yok saymıştık özlemeyi Şarkımıza dalmı..

Şahan Gökbakar’dan Eşi Selin’e: Öv Beni 00:44

Şahan Gökbakar’dan Eşi Selin’e: Öv Beni

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın, eşi Selin Gökbakar ile arabada çektiği video takipçilerini kırdı geçirdi. Videoda ünlü komedyen ile eşi arasında şöyle bir diyalog geçti: Şahan Gökbakar: Evet aşkım, kocanla ilgili ne d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.673 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nurettin Rençber - Ezo 05:03

Nurettin Rençber - Ezo

EZO Sordum seni yıldızlara, ay ışığına. Dediler tam bin yıldır görmedik onu. Sordum kadin kitaplara, tozlu raflara. Dediler o bizden önce buralardaydı. Mağrur bir uçurum oldu kalbim. Sen gittin gideli buralardan...

Koronavirüsten 53 Can Kaybı, 1.612 Yeni Vaka 01:17

Koronavirüsten 53 Can Kaybı, 1.612 Yeni Vaka

Koronavirüse yakalanan 53 kişi daha hayatını kaybetti. Ölümcül virüs yüzünden toplam can kaybımız 6 bin 564 oldu...

İstanbul genelinde yapılan uyuşturucu operasyonu kamerada 02:26

İstanbul genelinde yapılan uyuşturucu operasyonu kamerada

İstanbul genelinde dün yapılan uyuşturucu operasyonu saniye saniye polis kamerasına yansıdı. Mutfak dolabından ve ayakkabı içerisinden, çok sayıda uyuşturucu madde çıktı. Operasyonda, uyuşturucu madde ticaretinden elde e..

Bahçelievler’de nikah sonrası halay cezasız kalmadı 00:21

Bahçelievler’de nikah sonrası halay cezasız kalmadı

Bahçelievler’de bir çiftin nikahı sonrasında çekilen halay cezasız kalmadı. Adeta korona virüsü yok sayan görüntüler sonrası harekete geçen polis ekipleri, halay çeken 10 kişiye toplamda 9 bin TL para cezası uyguladı...

Okey oynayanlara korona baskını 01:45

Okey oynayanlara korona baskını

Kahramanmaraş’ta korona virüs tedbirleri kapsamında il genelinde düzenlenen uygulamada polis ekipleri kahvehanede okey oynayan toplam 20 kişiye 63 bin lira cezai işlem uyguladı...

Bursa’da şafak vakti dev uyuşturucu operasyonu 04:22

Bursa’da şafak vakti dev uyuşturucu operasyonu

Bursa'da bin 500 polisle şafak saati dev uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Kapıların koçbaşlarıyla kırıldığı operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı...