#Yeliz yeşilmen bin dereden müzik dinle

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı 01:56

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı

İstanbul’da terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkarılan üçü Türk 17 zanlı için dün gece 10 ilçede düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde para sa..

Karantinadan kaçtı, drift yaparken yakalandı 00:41

Karantinadan kaçtı, drift yaparken yakalandı

Covid-19 sebebiyle evinde karantinada olması gerekirken sokağa çıkıp aracı drift yaparken yakalanan şahıs hakkında toplam 9 bin 291 lira idari para cezası uygulanmıştır...

Denetimde sınıfta kaldılar! 02:10

Denetimde sınıfta kaldılar!

ANKARA'DA GIDA ÜRETİMİ VE SATIŞI YAPAN İŞ YERLERİNE DENETİME GİDEN EKİPLER, ŞOK EDEN BİR MANZARA İLE KARŞILAŞTI. TAM DA KORONA DÖNEMİNDE HİJYEN KURALLARININ HİÇE SAYILDIĞI İŞLETMELERE, 14 BİN LİRA PARA CEZASI KESİLDİ...

Gürcistan'da bankadaki rehine krizi büyüyor 02:09

Gürcistan'da bankadaki rehine krizi büyüyor

Gürcistan'ın Zugdidi kentinde Bank of Georgia'nın şubesine baskın gerçekleştirerek çok sayıda kişiyi rehin alan ve 500 bin dolar talep eden silahlı şahıs, isteklerinin yerine getirilmemesi durumunda tüm rehineleri öldürm..

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!! 01:18

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!!

DARBE GİRİŞİMİNDEN 10 GÜN ÖNCE ŞÜKÜR VE KANTER İLE GÖRÜŞMÜŞ İddianamede ifadesine yer verilen Demirci, örgütün bankası olan Bank Asya'da hesabının olduğunu, 17-25 Aralık sürecinden sonra bu hesabında cüzi miktar bırakar..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor 01:32

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Mehmetçik, Şırnak İncebel Dağları'nda 28 gündür zor arazi ve hava şartlarında sürdürdüğü operasyonda, bölücü terör örgütü üyelerince kullanılan 48 mağarada, 450 muhtelif tipte silah, 258 bin 956 muhtelif mühimmat, 5 ton ..

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi 12:09

Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi

Tayfun Erdoğan, geçen günlerde sosyal medya hesabı üzerinden babası Emrah’a sitem dolu şu sözleri sarf etti: “Evet 26 yıl önce istenmeyen bir çocuk geldi dünyaya Bir hayatı daha doldurduk bir yaş daha attık olgunlaştık,..

  • ANKA tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duvarı delip saat çaldılar 02:10

Duvarı delip saat çaldılar

İSTANBUL FATİH'TE 4 KİŞİLİK HIRSIZLIK ÇETESİ BİR İNŞAATIN DUVARINI DELİP YANDAKİ DÜKKANDAN 50 BİN LİRALIK SAAT ÇALDI. BALYOZLU HIRSIZLAR SOKAKTA POLİS EKİPLERİNE YAKALANDI. ÇETE ÜYELERİNİN BAŞKA BİR SABIKASI DAHA ÇIKTI...

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi 06:11

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan TİGEM Boztepe Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Türk çiftçileri için 2018 yılından bu yana yerli ve milli tohum üretiyor. İşletme Müdürü Olcay Akın, 11 bin metrekare alanda başlayan çalışmalar..

Fay Yasası Meclis'e Geliyor 02:43

Fay Yasası Meclis'e Geliyor

İzmir depreminin ardından fay hattına konut yasağı getiren yasasının çıkarılması için süreç hızlanıyor. Yapılacak çalışma ile fayların kayma ve kırılma hızı tespit edilecek. Fay hatları üzerine konut yapılması yasaklanac..

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı 01:11

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldikten sonraki ilk dış gezisini gerçekleştirdiği Suudi Arabistan’da yaklaşık 350 milyar doları bulan ikili anlaşmalara imza attı. Bunun 110 milyar dolarlık kısmını silah ve askeri mühi..

7 Yaşındaki Çocuğun Elektrikli Kaykay ile Alkışa Şayan Şovu (Hoverboard) 08:02

7 Yaşındaki Çocuğun Elektrikli Kaykay ile Alkışa Şayan Şovu (Hoverboar

Hoverboard Nedir? Hoverboard, bilim kurgu filmlerinden esinlenerek icat edilen bir uçan kaykay prototipiydi aslında. Günümüzde ise, satışı fırtına gibi esen; prototip olmaktan çıkıp belli şirketler tarafından tasarlanabi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid  Fatma Pesend Hanım 02:29

Payitaht Abdülhamid Fatma Pesend Hanım

Fatma Pesend Hanım Kimdir? Prens Sami Paşa ile Tatar Prensesi Fatıma Mamleeva’nın kızıdır. Çerkes kökenli olan Fatma Pesend Hanım Sultan II. Abdülhamid'e kızkardeşi Cemile Sultan'ın hediyesidir.[1] Padişah, Fatma Pesend ..

  • ANKA tarafından
  • 1.532 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia 04:15

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in komşusu, Katil zanlısı Ş.T., olaydan bir gün önce bana 'sizin güvenlik kamerası bizim kapının önünü görüyor mu?' diye sordu dedi. İzmir Ödemiş'te komşusunun e..

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü 02:30

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü

Kocaeli'nin içme suyunun büyük bir bölümün karşılayan Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü. Başiskele ilçesinde bulunan Yuvacık Barajı'nda, yeterli yağışın olmaması nedeniyle su seviyesi düştü. Kocaeli Su ve ..

Plastik Bidonu Yakıt Deposu Yaptılar 01:19

Plastik Bidonu Yakıt Deposu Yaptılar

Sivas'ta polis ekipleri, başka bir araca ait plakayla trafiğe çıkan ve plastik bidonu yakıt deposu olarak kullanan kamyonun sürücüsüne 11 bin 147 lira para cezası uyguladı...

Manav alışverişi 23 bine mal oldu! 02:29

Manav alışverişi 23 bine mal oldu!

BİR ANLIK DALGINLIĞI TAM 23 BİN LİRASINA MAL OLDU. ANNESİYLE MARKET ALIŞVERİŞİNE GİDEN ERSİN YÜKSEL, ÇANTASINI MANDALİNANIN ÜSTÜNDE UNUTUNCA OLANLAR OLDU...

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını 01:17

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını

Şişli’de korona virüs salgını tedbirlerine rağmen parti yapılan mekanda polis 61 kişiye 3 bin 180’er liradan toplam ceza yazılması için ceza tutanağı düzenledi. Yine aynı ortamda kapalı alanda sigara da içilen 4 şahsa 18..

Anadolu Kartalları Film İzle 1:59:45

Anadolu Kartalları Film İzle

Özet ve Detaylar Onur, Ayşe, Mustafa, Tunç ve Fatih. Onlar, gökyüzüne hakim birer pilot olma hayaliyle yaşayan genç havacılar. Hayalleri yükseklerde fakat hedefe giderken yaşadıkları bin türlü zorluk, aile, sevgili hasre..

  • Tv Series tarafından
  • 5.382 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı 04:25

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı

Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ın emri ile gün içinde şehir merkezinden g..

Merve Ve Buğra Voleybol Şampiyonasında 00:38

Merve Ve Buğra Voleybol Şampiyonasında

brıslı Türk voleybolcular Merve Çelebi ve Buğra Eryıldız Voleybol Şampiyonası’nda organizasyonda boy gösterecek.Yenidüzen Gazetesi’nden Eren Şişik’in haberine göre, 13-16 Temmuz tarihlerinde Türkiye Alanya’da yapılacak o..

Pelin Karahanla Nefis Tarifler Eylülde Show TVde! 00:41

Pelin Karahanla Nefis Tarifler Eylülde Show TVde!

Pelin Karahan, hafta içi her gün elinin lezzetini yöresel yemeklerle buluşturan, mutfakta şahane tatlar ortaya çıkaran hanımlarla birlikte, şehir şehir Anadolu Mutfağını evlerinize getirecek. “O yemeği hazırlarken neden ..

  • ANKA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ve Galatasaray'da Bir Dönem Sona Erdi! Resmi Açıklama 00:29

Ve Galatasaray'da Bir Dönem Sona Erdi! Resmi Açıklama

Galatasaray, Wesley Sneijder ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Galatasaray Kulübü, sözleşmesini karşılıklı feshettiği Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in 3 yıl içinde Türkiye'de başka bir kulübe transfer olma..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyumcuyu vuran gözü dönmüş gaspçılar yakalandı 03:43

Kuyumcuyu vuran gözü dönmüş gaspçılar yakalandı

Sancaktepe'de bir kuyumcunun 120 bin TL'sini gasp edip silahla yaralayan zanlılar yakalandı...

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı- -Türk Ürünlerine Boykot Yok- 01:10

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı- -Türk Ürünlerine Boykot Yok-

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Kral Selman görüşmesi sonrası Riyad'dan ilk açıklama geldi. Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı konuştu. Türkiye ile mükemmel ilişkilere sahibiz diyen Faysal bin Ferhan Al Suud, Türk ürünlerine boyko..

Kumarda kaybetti, gaspla kazanırım sandı 01:49

Kumarda kaybetti, gaspla kazanırım sandı

600 BİN LİRAMI ÇALDILAR DEDİ, CADDENİN ORTASINDA OTURUP AĞLAMAYA BAŞLADI... ANCAK KAMERALAR İNCELENİNCE İŞİN ASLI ÇOK BAŞKA ÇIKTI. KUMARDA KAYBETTİĞİNİ GASP YALANIYLA KAZANMAYA ÇALIŞTI....

Yeni moda- Korona korunma kampı 01:50

Yeni moda- Korona korunma kampı

KİMİNE MASKE, MESAFE, HİJYEN YETİYOR. KİMİ DE KORONADAN KORUNMA KAMPINA GİRİYOR. GECELİĞİ KİŞİ BAŞI 11 BİN LİRA OLAN DETOKS PROGRAMINI, EN ÇOK BAKIN KİMLER TERCİH EDİYOR?..

 İşte Hyundai i30N Modelinin Detayları! 01:05

İşte Hyundai i30N Modelinin Detayları!

Hyundai'nin performans serisi olan N kolunun üyesi yeni i30N, standart ve performans paketli olarak iki versiyon olacak. İki versiyon da 2.0lt turbo dört silindirli motora ve 6 ileri manuel şanzımana sahip. Standart vers..

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce