#Yem

Maceracı - Kilis 2 1:00:56

Maceracı - Kilis 2

Maceracı - Kilis 2 HD izle..

MACERACI BÜĞDÜZDE 1:21:06

MACERACI BÜĞDÜZDE

Maceracı büğdüzde yöresel lezzetleri sunmaya devam ediyor. Büğdüz Ankara..

MACERACI PROGRAMI IĞDIR HAKVEYİS PATLICAN REÇELİ 09:24

MACERACI PROGRAMI IĞDIR HAKVEYİS PATLICAN REÇELİ

maceracı ıgdırın yöresel yemek kültürünü sunuyor..

MACERACI SINDIRGI 1:09:53

MACERACI SINDIRGI

murat yeni sındırgının kültürel zenginliklerini ve lezzetli yemeklerini sunmaya devam ediyor...

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Maceracı _ Ankara 1:05:07

Maceracı _ Ankara

Maceracı, Başkent Ankara’nın birbirinden güzel ilçelerini ve en farklı lezzetlerini ekranlara getiriyor. Ankara’nın enfes lezzetlerinden meşhur Kuzu Kapama’nın tüm yapım aşamalarını ekrana taşıyan Maceracı, Kızılcahamam’..

Maceracı _ Ankara Kızılcahamam 56:32

Maceracı _ Ankara Kızılcahamam

Murat Yeni’nin sunduğu Maceracı programının Ankara Kızılcahamam bölümünde neler olacak? Maceracı’nın yeni bölümü olan Ankara Kızılcahamam bölümünü HD ve tek parça olarak Küre TV’den izleyebilirsiniz...

Maceracı _ Antalya 1:02:51

Maceracı _ Antalya

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Antalya’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Antalya Bölüm'.....

Maceracı _ Balıkesir - Gönen 58:07

Maceracı _ Balıkesir - Gönen

Maceracı Balıkesir HD izle..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Maceracı _ Bolu 1:11:13

Maceracı _ Bolu

Maceracı bu hafta usta aşçıları ile namı sınırları aşan, lezzet erbaplarının memleketi Bolu’nun doğal güzelliklerini ve enfes yemeklerini izleyenlere sunuyor. Yolculuğuna Sünnet Gölü’nde başlayan Murat Yeni, bir başka ta..

Maceracı _ Düzce 1:09:59

Maceracı _ Düzce

Maceracı, bu hafta Türkiye’nin 81. ili olan Düzce’yi ekranlara getiriyor. İlk olarak Düzce’de yanan suları görüntüleyen Murat Yeni, ardından sulardan yükselen alevlerin üzerinde yapılan Düzce usulü Arnavut Ciğeri’nin ve ..

Maceracı _ Elazığ 1:06:47

Maceracı _ Elazığ

Anadolu’nun doğusundaki lezzetleri keşfe çıkan Maceracı, bu hafta Elazığ’dan çok özel görüntüler sunuyor. MACERACI Kuzulu Ziyafet Sofrasında! Maceracı bu hafta Elazığ’a konuk oluyor ve bölgenin birbirinden özel yemekle..

Maceracı _ Erzurum 1 1:08:40

Maceracı _ Erzurum 1

Maceracı _ Erzurum 1 HD izle..

Maceracı _ Gümüşhane - Kelkit 1:10:45

Maceracı _ Gümüşhane - Kelkit

Maceracı _ Gümüşhane - Kelkit HD izle..

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Maceracı _ İzmir - Bergama[1] 57:08

Maceracı _ İzmir - Bergama[1]

Murat Yeni’nin sunduğu, Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı Programı’nın yeni bölümü olan İzmir Bergama Bölüm'ünde neler olacak? Maceracı Programı İzmir Bergama Bölümü yeni fragman izle… Yıllardır Anadolu’nun..

Maceracı _ Kars 1:10:47

Maceracı _ Kars

Maceracı - Kars Sunuculuğunu Murat Yeni'nin yaptığı Maceracı Anadolu Şehirlerinin önemli özellikleri, kültürel etkinlikleri, eski düğünler, sıra geceleri, yaren geceleri ve buna benzer kültürel ögelerin yanında illerin..

Maceracı _ Kayseri 1:05:20

Maceracı _ Kayseri

Maceracı _ Kayseri HD izle..

Maceracı _ Kırıkkale 1:25:04

Maceracı _ Kırıkkale

Murat Yeni'nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen 'Maceracı' bu hafta dünyanın petrol rafinerisi ile ünlü şehirlerinden Kırıkkale'de... Murat Yeni bu hafta Kırıkkale'nin altını üstüne getiriyor. Kırıkkale'ni..

Maceracı _ Kütahya 1:05:28

Maceracı _ Kütahya

Maceracı Kütahya bölümüyle sizlerle....

Maceracı _ Osmaniye 1:04:49

Maceracı _ Osmaniye

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Osmaniye’ye gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni, Osmaniyeli kadınların, sağanak yağmura aldırmadan hazırladıkları meşhur lezze..

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..

Maceracı _ Sinop 2 1:02:46

Maceracı _ Sinop 2

Karadeniz’in serin dalgaları, yemyeşil doğası ve eşsiz hikâyeleri arasında bir gezintiye çıkmak için yaz aylarını bekleyenler, Maceracı sizler için bu güzel yolculuğu hemen bugün gerçekleştiriyor. Maceracı bu hafta, yara..

Maceracı _ Sivas 1:09:25

Maceracı _ Sivas

Kışın artık gelip hayatlarımızın tam ortasına yetiştiği bugünlerde, karın ve soğuğun en güzel hallerine ev sahipliği yapan bir kente seyahat etmek ama bu yolculuğu hiç üşümeden yapmak ister misiniz? O halde bu hafta Mace..

Maceracı _ Van 1:13:46

Maceracı _ Van

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Van’a gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni ilk olarak Van’ın doğa harikalarından biri olan Muradiye Şelalesi’ni ekrana getiriyo..

Maceracı _ Yozgat 1:08:41

Maceracı _ Yozgat

Murat yeni ve maceracı Ekibi geçtiğimiz Günlerde Memleketi Yozgatın Sarıkaya ilçesini ziyaret ederek programını yaptı...

Macerası Balıkesir Osmanlı Tepsi Kebabı 58:07

Macerası Balıkesir Osmanlı Tepsi Kebabı

Osmanlı tepsi kebabı et sevenleri mest edecek bir tat......

Makarnalı Tavuk Suyu Çorbası Tarifi 02:49

Makarnalı Tavuk Suyu Çorbası Tarifi

Gelelim makarnalı tavuk suyu çorbası için gereken malzemeler 2 adet tavuk but 1 adet havuç 1 adet soğan 2 diş sarımsak Tuz 15-20 adet çubuk makarna Terbiyesi için 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı un Üzeri için 2 yeme..