#Yemek tarifileri

Izgara Bonfile Tarifi 04:57

Izgara Bonfile Tarifi

Malzemeler: 2 adet Bonfile (150 gram'lık) Tuz, Karabiber 2 yemek kaşığı Hollandez Sos Sıvıyağ..

Dünyanın En Kolay Börek Tarifi (Su Böreği Tadında!) 04:57

Dünyanın En Kolay Börek Tarifi (Su Böreği Tadında!)

1 su bardağı Süt 2 su bardağı Lor Peyniri 2 adet Yumurta Sarısı 4 yemek kaşığı Tereyağı 2 adet Yufka Tuz, Karabiber..

Buğday Salatası Tarifi 04:34

Buğday Salatası Tarifi

1 su bardağı haşlanmış Buğday 10 dal Maydanoz 3 dal Dereotu 1 avuç Kaju Fıstığı 3 yemek kaşığı Nar 5 top Mozzarella Peyniri 1 tatlı kaşığı Nar Ekşisi 1 çay kaşığı Keten Tohumu 1/2 Limon Suyu Zeytinyağı Tuz, Karabiber..

3 Malzemeli 5 Dakika Tatlıs 04:00

3 Malzemeli 5 Dakika Tatlıs

Mascarpone Malzemeleri: 2 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı pudra şekeri 1 kutu mascarpone peyniri Frambuaz ve yaban mersini..

 Nutellalı Muzlu Krep Tarifi 07:28

Nutellalı Muzlu Krep Tarifi

Malzemeler: 4 Yumurta 8 yemek kaşığı Un 1 su bardağı Süt Nutellalı Muzlu Krep için: 1 yemek kaşığı Nutella 1/2 Muz Şeker Tuz Terayağı..

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı 04:22

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı

Yarim Senden Ayrılalı Hayli Zaman Oldu Gel Gel Bak Gözümden Akan Yaşa Ab-ı Revan Oldu Gel Gel Böyle M’olur Küsüp Gitmek Seni Seveni Terk Etmek Haram Oldu Yemek İçmek İşim Figân Oldu Gel Gel Kurulu Yaydır Asılmaz Gönül ..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..

İnegöl Köfte Tarifi 01:31

İnegöl Köfte Tarifi

Lezzeti ile sunumuyla harikalar yaratacak, misafirlerinizi hayran bırakacak, yemek saatlerinizi keyfe dönüştürecek bu köfte tarifini denemenizi öneririm. Köftelerin arasında en favori olan İnegöl köfte, yıllar önce Bursa..

Spagetti Karbonara Tarifi 05:35

Spagetti Karbonara Tarifi

250 gram Spagetti (yarım paket) 2 adet Yumurta 1 adet Yumurta Sarısı 1 yemek kaşığı Toz Parmesan 3 dilim Dana Jambon Sızma Zeytinyağı Tuz, Karabiber Parmesan Peyniri..

(Sebzeli) Tavada Hamsi Buğulama Tarifi 04:40

(Sebzeli) Tavada Hamsi Buğulama Tarifi

Tavada Sebzeli Hamsi Buğulama İçin Malzemeler: 1 kilo ayıklanmış, tercihen ama şart değil kılçığı çıkarılmış hamsi 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet orta boy soğan 3-4 adet ufak boy patates 1 iri tutam maydanoz tercihe..

Etli Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi 05:35

Etli Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi

Etli Sebzeli bulgur pilavı İçin malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet büyükçe soğan 2 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet havuç 300-500 gr. Arası pişmiş kuşbaşı dana veya kuzu eti 1 - 1,5 su bardağı haf..

Evde Hamburger Köfte Menüsü Tarifi 06:12

Evde Hamburger Köfte Menüsü Tarifi

6 adet Hamburger Köftesi için: 400-500gr. kıyma 1 adet soğan 1 orta boy yumurta 1 silme tatlı kaşığı + biraz daha ucuyla tuz 1 silme tatlı kaşığı to kırmızı biber karabiber 1er tatlı kaşığı pekmez ve üzüm sirkesi 2-3 diş..

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi 03:20

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi

Bu videoda Kayseri tepsi mantısı nasıl yapılır? izleyebilirsiniz. Yöresel tarifleri sevenlerin, farklı mantı tariflerini merak edenlerin, yöresel tepsi mantısı tarifi arayanların bu videoyu izlemesini tavsiye ederim. Tep..

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

Evim Lokanta - Patatesli Mantı 05:57

Evim Lokanta - Patatesli Mantı

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 25. Bölüm'de Patatesli Mantı tarifi verdi! Patatesli Mantı MALZEMELER Hamuru İçin: 2 Adet Yumurta 3/4 Su Bardağı Ayran 3,5 Su Bardağı Un İçi İçin: 1 Adet Soğan 4 Adet Patates 1,5 T..

  • ANKA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İncirli, Fındık Ve Portakallı Perişan Kurabiye Tarifi 05:38

İncirli, Fındık Ve Portakallı Perişan Kurabiye Tarifi

Perişan Kurabiye İçin Malzemeler: 100gr. tereyağı 1 su bardağına yakın tozşeker 1 portakal kabuğu rendesi 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 2 orta boy yumurta 8-10 adet suda bekletilmiş süzülmüş ve küp doğranmış incir 4-5 yemek k..

Leziz Tavuk Köftesi Tarifi 05:42

Leziz Tavuk Köftesi Tarifi

Tavuk Köftesi için malzemeler: 1 adet tavuk göğsü 1 adet orta boy soğan 2-3 diş sarımsak yaklaşık yarım su bardağından 2 parmak fazla galeta unu (veya ince çekilmiş bayat ekmekde kullanılabilir) 1 yumurta 1 er çay kaşığı..

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi 05:18

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği için Malzemeler: 4-5 dal tercihen orta kalınlıkta pırasa 2 adet havuç 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı yarım çay bardağı pirinç 1çay kaşığı kadar tuz 2 adet domates + domatesin rengi ço..

Omlet Nasıl Yapılır 06:02

Omlet Nasıl Yapılır

2 adet Yumurta 1 yemek kaşığı Peynir 3 dal Maydanozun yaprakları 1 tatlı kaşığı Tereyağı Tuz, Karabiber..

Evim Lokanta - Pekmezli Yemişli Kurabiye 05:22

Evim Lokanta - Pekmezli Yemişli Kurabiye

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 23. Bölüm'de Pekmezli Yemişli Kurabiye tarifi verdi! Pekmezli Yemişli Kurabiye MALZEMELER 3 Adet Kuru İncir 3 Adet Kuru Kayısı 1 Avuç Üzüm 3 Adet Elma 1 Silme Tatlı Kaşığı Tarçın Yar..

  • ANKA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Pita Ekmekli Sandviç 05:42

Evim Lokanta - Pita Ekmekli Sandviç

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 26. Bölüm'de Pita Ekmekli Sandviç tarifi verdi! Pita Ekmekli Sandviç MALZEMELER Pita Ekmeği: 5 Su Bardağı Un 1 Yemek Kaşığı Toz Şeker 2 Çay Kaşığı Tuz Yarım Paket Kuru Maya 2 Bardakt..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 29.Bölüm- Falafel 03:39

Evim Lokanta 29.Bölüm- Falafel

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 29. Bölüm'de Falafel tarifi verdi! Falafel MALZEMELER 500 gr Nohut 3 Diş Sarımsak 1 Adet Soğan 1 Avuç Maydanoz 1 Dolu Çorba Kaşığı Un 1 Tatlı Kaşığı Kimyon 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Çay K..

  • ANKA tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 29.Bölüm- Ballı Pasta 07:25

Evim Lokanta 29.Bölüm- Ballı Pasta

Şef Burak Zafer Sırmaçekici'nin misafiri Renata 29. Bölüm'de Ballı Pasta tarifi verdi! Ballı Pasta MALZEMELER 3 Yemek Kaşığı Bal 1 Su Bardağı Şeker 1 Çay Kaşığı Karbonat 1 Paketin Yarısından Az Tereyağı 3 Adet Y..

  • ANKA tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Pratik Rulo Börek Tarifi 03:02

En Pratik Rulo Börek Tarifi

Pratik Rulo Börek İçin Malzemeler: 2 adet yufka ıslatmak için: yaklaşık çeyrek su bardağı (60-70ml) zeytinyağı veya sıvıyağ ve aynı ölçüde su börek harcını istediğiniz gibi peynirli kıymalı börek olarak hazırlayabilirsin..

Erdal Beşi̇kçi̇oğlu Emrah'i Zi̇yaret Edemedi̇m Ama Görüşüyoruz 01:54

Erdal Beşi̇kçi̇oğlu Emrah'i Zi̇yaret Edemedi̇m Ama Görüşüyoruz

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu önceki akşam Kuruçeşme’de görüntülendi. Arkadaş grubuyla birlikte yemek yiyen Beşikçioğlu mekan çıkışında, Behzat Ç. dizisinin senaristi Emrah Serbes’in karıştığı trafik kazası sonucu cezaev..

  • BETA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı 02:56

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı

Olay, saat 23:30 sıralarında Fatih Mesihpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinden yürüdüğü esnada tercüman olduğu öğrenilen Sultan Gürbüz(28)’a kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ..

Spiral Sosis Tarifi Harika Tad 00:29

Spiral Sosis Tarifi Harika Tad

Cowboydan Yine nefis ve pratik bir tarif Milföylü Spiral Sosis Tarifi. Çatkapı misafirleriniz geldiğinde hayatınızı kurtaracak bir lezzet.. ???? Malzemeler 6 tane sosis 6 tane yaprak şeklinde milföy ( veya normal Hamurla..

  • Cowboy tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayva Tatlısı 05:28

Ayva Tatlısı

Malzemeler 3 adet ayva 12 yemek kaşığı toz şeker 7-8 adet karanfil 2 su bardağı vişne suyu 1 adet çubuk tarçın Servis İçin Kaymak Toz Fıstık Hazırlanışı Ayvaları soyun ve ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın. Ayvanın..