#Yemek tatlılar

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Leopar Kek Tarifi 03:31

Leopar Kek Tarifi

Leopar Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Kek hamuru için 3 adet yumurta ve 1 su barda..

Mozaik Pasta Tarifi 01:28

Mozaik Pasta Tarifi

Mozaik Pasta Tarifi İçin Malzemeler 300 gram petibör bisküvi 1 su bardağı süt 3 yemek kaşığı kakao 5 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı/margarin 1 su bardağı ceviz veya fındık(isteğe bağlı) HAZIRLANIŞI..

Çikolatalı Tart Kek 02:35

Çikolatalı Tart Kek

Kaç Kişilik: 10-12 Hazırlama: 30dk Pişirme: 20dk Çikolatalı Tart Kek Malzemeler Keki için; 2 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1.5 -2 su bardağı kadar un 1 paket vanilya 1 paket kabar..

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi 03:00

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi

250 gr kadayıf 125 gr tereyağı 2 yemek kaşığı pudra şekeri Muhallebisi için: 1 litre süt 2 çay bardağı tozseker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 poset toz krem şanti yarım paket labne peyniri ( 100 gr) 1 paket ..

Bardak Tatlısı Tarifi 05:40

Bardak Tatlısı Tarifi

1 litre süt 3 yemek kaşığı nişasta 4 yemek kaşığı un 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı Bulamak için hindistancevizi. Süslerken çikolata ve fındık kullanabilirsiniz Hazırlanışı : Tencereye süt ..

Portakallı Islak Kek Tarifi 02:02

Portakallı Islak Kek Tarifi

1 su bardağı portakal suyu+2 yemek kaşığı şeker 4 yumurta Yarım su bardağı sıvı yağ 10 yemek kaşığı un 10 yemek kaşığı şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzeri için Hindistan cevizi 1 adet portakal kabuğu rende..

Meyveli Yaş Pasta Tarifi 07:53

Meyveli Yaş Pasta Tarifi

Meyveli Yaş Pasta İçin Malzemeler: Sünger Pandispanya İçin: 4 yumurta 1 çimdik tuz 1 su bardağı tozşeker 4 yemek kaşığı ılık su 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 portakal veya limon rendesi 1 paket kabartma tozu arzuya göre 1 p..

Limonlu Pratik Yaş Pasta Tarifi 10:08

Limonlu Pratik Yaş Pasta Tarifi

Limonlu Yaşpasta İçin Malzemeler: Pandispanyası İçin: 4 yumurta (oda ısısında) 1 su bardağı tozşeker 3 yemek kaşığı sıvıyağ 3 yemek kaşığı su 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı un yarım paket kabartma tozu 1 limon kabuğunun i..

Meyveli Yaş Pasta Tarifi Frambuazlı Pasta Yapımı 07:13

Meyveli Yaş Pasta Tarifi Frambuazlı Pasta Yapımı

Daha önceki pandispanya tarifimizde ve pasta kreması tarifimizde bu tarifimizde kullandığımız pastanın kreması ve pandispanyası nasıl yapılır sizlerle detaylı olarak bu tarifimizde krem şantilerin, pasta kekinin hazırlan..

Zebra Kek Tarifi  İki Renkli Kek Nasıl Yapılır 02:52

Zebra Kek Tarifi İki Renkli Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 su bardağı 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı soda 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Zebra Kek..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Kalburabastı Tatlısı Tarifi 02:33

Kalburabastı Tatlısı Tarifi

Malzemeler 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı irmik yarım paket (125) g tereyağı veya margarin 1. 5 çay kaşığı karbonat 3. 5 su bardağı un (yaklaşık) Şerbeti için; 2. 5 su bard..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

KaburgaDolması ve Beytülham.Mardin'den.. - Davetsiz misafir 19:04

KaburgaDolması ve Beytülham.Mardin'den.. - Davetsiz misafir

Efsanevi ve Tarihinde beğenilmediği hiç görülmemiş bir yemek Mardinden....

Nusret'ten Lezzetli Show 1 01:31

Nusret'ten Lezzetli Show 1

Nusret'in etlere olan özel ilgisi bilmeyen yoktur herhalde.Bu videoda muhteşem bir yemek...

Rulo dondurma yapımı 02:42

Rulo dondurma yapımı

Rulo dondurma yapım videosu izle..

Pratik Roka Salatası Tarifi 05:55

Pratik Roka Salatası Tarifi

1 paket Mini Roka (125 gram) 2 yemek kaşığı Keçi Peyniri 1 avuç ceviz 1 yemek kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Hardal 3 yemek kaşığı Esmer Şeker 1 yemek kaşığı Bal 3 yemek kaşığı Nar 1/2 Limon Suyu Zeytinyağı Tuz, Karabibe..

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evim Lokanta - Puf Pasta (Karpatka) 06:20

Evim Lokanta - Puf Pasta (Karpatka)

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 24. Bölüm'de Puf Pasta (Karpatka) tarifi verdi! Puf Pasta (Karpatka) MALZEMELER 1 Bardak Su 2 Yemek Kaşığı Tereyağı 2 Yemek Kaşığı Toz Şeker 1,5 Su Bardağı Un 2 Yemek Kaşığı Nişasta ..

  • ANKA tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taze Bakla Yemeği Tarifi 01:39

Taze Bakla Yemeği Tarifi

Malzemeler Yarım kilo taze bakla 1 orta boy soğan 1 yemek kaşığı salça Pul biber Karabiber 1 yemek kaşığı un(tepeleme) Yarım limon 1 çay kaşığı şeker Sıvı yağ Hazırlanışı; 1.Uygun bir kapta ayıklanıp doğranmış 1 kilo t..

Milföy Tadında Yufka Böreği 02:15

Milföy Tadında Yufka Böreği

5 adet yufka 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı sirke İç harcı için: İstediğiniz iç harcı veya 250 gr kıyma 1 adet kuru soğan 1-2 adet yeşil biber Yarım adet kırmızı biber Bir t..

Tavuk Fajita Tarifi 02:17

Tavuk Fajita Tarifi

Malzemeler Tavuklu bölümü; 500 gram kemiksiz derisiz tavuk ızgara eti 2 yemek kaşığı soya sosu 3-4 diş ince dövülmüş sarımsak 3 yemek kaşığı zeytinyağı Kırmızı toz biber Karabiber Kimyon Tuz ( baharatları damak zevkinize..

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi 03:45

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi

6 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket Ülker Ducros acılı kanat terbiye çeşnisi 1 kg tavuk kanat Elma dilim patates için yarım çay bardağı kadar sıvı yağ 1 çay kaşığı Kırmızı pul biber 1 çay kaşığı karabiber yarım yemek kaşığ..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Karışık Pastane Pizzası Tarifi 05:56

Karışık Pastane Pizzası Tarifi

Malzemeler: 1 bardak ılıktan az sıcak süt 1 bardak ılıktan az sıcak su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tozşeker 2 yumurtanın akı (sarılar üzerine) 1 silme yemek kaşığı tuz 3/4 su bardağı sıvıyağ (1 bardaktan 1 parmak ka..