#Yemek ve kek tarifleri

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi 08:14

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi

İncirli Cevizli Pasta İçin Malzemeler: Keki için: 3 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker (250ml lik bardak), 1 çay bardağı süt (125ml) 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 8-9 ade..

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi 03:41

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi

Malzemeler: 2 tek kişilik veya bir ufak boy tart için 1 paket yulaflı veya petitbor bisküvi 7-8 adet doğranmış hurma 3 yemek kaşığı kadar iri kıyılmış ceviz içi 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 2 yemek kaşığı su 2 yemek..

 Havuçlu Rulo Pasta Tarifi 02:16

Havuçlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeleri için Rulo Pasta Keki için 3 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak az şeker 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı tarçın 1 su bardağı un 2 adet havuç Muhallebis..

Elmalı Cevizli Pasta 02:17

Elmalı Cevizli Pasta

Hamuru İçin: 125 gram eritilmiş ve iyice ılıtılmış tereyağı 1 + 1/4 su bardağı toz şeker 2 adet yumurta 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çay kaşığı Hindistan cevizi 2 adet ..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Lezzetli Tarifler Video | En İyi Gıdalar Ve Pastalar(Tasty Recipes Video | Best Foods And Cakes From ) 05:01

Lezzetli Tarifler Video | En İyi Gıdalar Ve Pastalar(Tasty Recipes Vid

İzlediğiniz için teşekkür ederiz, en lezzetli yemek tarifleri yiyecek ve kekten uygun, lezzetli, Thank for watching, top tasty recipes food and cake from proper, tasty,..

  • Kadınca tarafından
  • 2.315 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Pratik Roka Salatası Tarifi 05:55

Pratik Roka Salatası Tarifi

1 paket Mini Roka (125 gram) 2 yemek kaşığı Keçi Peyniri 1 avuç ceviz 1 yemek kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Hardal 3 yemek kaşığı Esmer Şeker 1 yemek kaşığı Bal 3 yemek kaşığı Nar 1/2 Limon Suyu Zeytinyağı Tuz, Karabibe..

Evim Lokanta - Puf Pasta (Karpatka) 06:20

Evim Lokanta - Puf Pasta (Karpatka)

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 24. Bölüm'de Puf Pasta (Karpatka) tarifi verdi! Puf Pasta (Karpatka) MALZEMELER 1 Bardak Su 2 Yemek Kaşığı Tereyağı 2 Yemek Kaşığı Toz Şeker 1,5 Su Bardağı Un 2 Yemek Kaşığı Nişasta ..

  • ANKA tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taze Bakla Yemeği Tarifi 01:39

Taze Bakla Yemeği Tarifi

Malzemeler Yarım kilo taze bakla 1 orta boy soğan 1 yemek kaşığı salça Pul biber Karabiber 1 yemek kaşığı un(tepeleme) Yarım limon 1 çay kaşığı şeker Sıvı yağ Hazırlanışı; 1.Uygun bir kapta ayıklanıp doğranmış 1 kilo t..

Milföy Tadında Yufka Böreği 02:15

Milföy Tadında Yufka Böreği

5 adet yufka 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı sirke İç harcı için: İstediğiniz iç harcı veya 250 gr kıyma 1 adet kuru soğan 1-2 adet yeşil biber Yarım adet kırmızı biber Bir t..

Tavuk Fajita Tarifi 02:17

Tavuk Fajita Tarifi

Malzemeler Tavuklu bölümü; 500 gram kemiksiz derisiz tavuk ızgara eti 2 yemek kaşığı soya sosu 3-4 diş ince dövülmüş sarımsak 3 yemek kaşığı zeytinyağı Kırmızı toz biber Karabiber Kimyon Tuz ( baharatları damak zevkinize..

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi 03:45

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi

6 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket Ülker Ducros acılı kanat terbiye çeşnisi 1 kg tavuk kanat Elma dilim patates için yarım çay bardağı kadar sıvı yağ 1 çay kaşığı Kırmızı pul biber 1 çay kaşığı karabiber yarım yemek kaşığ..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Karışık Pastane Pizzası Tarifi 05:56

Karışık Pastane Pizzası Tarifi

Malzemeler: 1 bardak ılıktan az sıcak süt 1 bardak ılıktan az sıcak su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tozşeker 2 yumurtanın akı (sarılar üzerine) 1 silme yemek kaşığı tuz 3/4 su bardağı sıvıyağ (1 bardaktan 1 parmak ka..

Pırasa Mücver Tarifi 03:22

Pırasa Mücver Tarifi

MALZEMELER 3 sap Pırasa (yeşil kısmını kullanıp kullanmamak size kalmış), 3 adet yumurta, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 3 yemek kaşığı ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç dolusu kıyılmış maydanoz, Tuz, Karabiber, Kızartmak içi..

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi  Patlıcan Salata Yapımı 02:13

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Patlıcan Salata Yapımı

Bu tarifimizde sizlere et yemeklerinin yanında nefis bir tada sahip olan patlıcan salata tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu salata tarifi için hemen videomuzu izleyebilirsiniz. İlk olarka patlıcan salat..

Coleslaw Salata Tarifi 02:18

Coleslaw Salata Tarifi

Malzemeler: 1 küçük baş lahananın yarısı (500-600 g), 1 adet havuç, 4 yemek kaşığı sulu yoğurt, 2 yemek kaşığı süt, 4 yemek kaşığı mayonez, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı toz şeke..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Hünkar Beğendi Tarifi - Beğendili Kebap Tarifi - Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır 08:46

Hünkar Beğendi Tarifi - Beğendili Kebap Tarifi - Hünkar Beğendi Nasıl

Malzemeler: Yarım kg dana kuşbaşı et 1 adet büyük boy soğan 1adet büyük boy domates 2 adet sivri biber 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber Beğendinin Malzemeleri 3 a..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta  Ballı Bademli Pasta Nasıl Yapılır 10:02

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta Ballı Bademli Pasta

Ballı badem pastası tarifi için malzemeler Dört adet yumurta Bir su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su Yarım çay bardağı ılık süt Bir su bardağı +1 su bardağından 1-2i parmak eksik un ( ilk bardak tepeleme olsun..

Fırında Etli Türlü Tarifi 02:26

Fırında Etli Türlü Tarifi

Etli yemek tarifleri serimize bugün nefis bir lezzet olan fırında etli türlü tarifi videosu ile devam ediyoruz. Sebze ve etin tadına ayrı ayrı varacağınız nefis bir yemek, mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. ÜStelik yap..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi 02:27

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler; Tabanı için; 2 paket burçak bisküvi 50 gram tereyağı Kreması için; 400 gram labne 400 gram çiğ krema 1 su bardağı şeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta(..

Muhallebili Kurabiye Tarifi 02:08

Muhallebili Kurabiye Tarifi

250 gram tereyağı (oda sıcaklığında) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 5 yemek kaşığı pudra şekeri 1 su bardağı nişasta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 4 su bardağına yakın un Muhallebisi İçin : ..

Tarçınlı Rulo Tarifi 10:01

Tarçınlı Rulo Tarifi

Yarım kilo un 1 paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 çay bardağı ılık süt 1 buçuk çay bardağı ılık su 3 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 1 tane yumurta 1 çay kaşığı tuz Hamu..

Kesme Muhallebi Tarifi 01:54

Kesme Muhallebi Tarifi

Malzemeler; 1 litre süt 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı şeker 1 portakal kabuğu rendesi 2 yemek kaşığı kakao 1 yemek kaşığı tereyağ (margarin) Hazırlanışı; 1.Tencereye 1 lt süt,9 yemek kaşığı şeker ve 9 yemek kaşığ..