#Yemek ve kek tarifleri

Kebap Tarifleri 05:40

Kebap Tarifleri

Kebap Malzemeleri: 500 gram Kebaplık Kıyma 100 gram Kuyruk Yağı 2 yemek kaşığı Pul Biber Tuz Lavaş Soğan Sumak Domates Biber..

Kürt Böreği Tarifi Börek Tarifleri 09:06

Kürt Böreği Tarifi Börek Tarifleri

MALZEMELER 3 Su bardağı Un Yarım çay kaşığı Tuz Aldığı kadar Su Yarım paket kabartma tozu 1 Yumurta 1 Yemek kaşığı Yoğurt Yarım çay bardağı Sıvıyağ 150 gram Tereyağ Pudra şekeri..

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası  Çorba Tarifleri 03:45

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası Çorba Tarifleri

Kremalı Sebze Çorbası için Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 adet yeşil kabak Bir adet kırmızı biber veya yeşilbiber de kullanabilirsiniz İki yemek kaşığı un 7,5 su bardağı su(İhtiya..

Piyaz Tarifi  Piyaz Nasıl Yapılır - Salata Tarifleri 02:39

Piyaz Tarifi Piyaz Nasıl Yapılır - Salata Tarifleri

MALZEMELER 1 Su bardağı kuru fasulye Yarım demet taze soğan 9-10 sap maydanoz 1 adet domates 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı sirke 10-15 adet siyah zeytin 2 adet yumurta Yarım limon 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ Kur..

Yoğurtlu Kırmızı Biber Mezesi Tarifi  Meze Tarifleri 02:10

Yoğurtlu Kırmızı Biber Mezesi Tarifi Meze Tarifleri

Közde yoğurtlu kırmızı biber mezesi malzemeleri - 10 adet kırmızı biber - 3 yemek kaşığı zeytinyağı - 6 yemek kaşığı süzme yoğurt - 3 yemek kaşığı su - 1 diş sarımsak - tuz..

Damat Pastası Tarifi  Tatlı Tarifleri 05:30

Damat Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri daha doğrusu pasta tarifleri sevenler için nefis bir seçim olan damat pastası tarifi videosu. Islak keki ve üzerinde enfes muhallebisi ile damat pastası yapımı kolaydır ve yapım süresi de kısadır...

İzmir Bombası Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:23

İzmir Bombası Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için yöresel bir lezzet olan İzmir Bombası Kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Kıyır kıyır kurabiye içinde nutella ile tam bir lezzet bombası olan izmir bombası kurabiyesi mutlaka denenmesi ..

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri 04:00

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler özellikle yaklaşan yeni yıl için yılbaşı tarifleri arasından seçim yapmalarına yardımcı olacak nefis bir pastane tadında browni tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır. Ev yapımı v..

Biskrem Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:35

Biskrem Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir ev yapımı biskrem kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kurabiyesi ve içinde akışkan çikolatası ile lezzeti nefistir. Satın alınan biskrem kadar çok şekerli değild..

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi  Meze Tarifleri 03:42

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere nefis bir yumurtalı mercimek köftesi tarifi videosu hazırladık. Evde kısa sürede hazırlayabilirsiniz ve limon ile misafirlerinize servis edebilirsiniz. Gün mezesi için çok güzel bir tarif. Yumur..

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:55

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri

Hamur ve şerbetli tatlı tarifleri sevenler için gazozlu tatlı tarifi videosu hazırladık. İçinde ceviz ve tam kıvamında şerbeti ile nefis bir tatlı mutlaka denemelisiniz. Gazoz tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme..

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 03:44

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere özellikle nefis pasta tarifleri yapın diye yazan takipçilerimiz için fantalı pasta tarifi videosu hazırladık. Sünger gibi pandispanyası ve nefis kreması ile çok lezzetli oldu mutlaka tavsiye ede..

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:12

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kahve yanında veya çay saatinde hayır diyemeyeceğimiz lezzetlerdir. Tahinli kurabiye tarifi yapımı kolay ve az malzeme ile yapılmasına rağmen çok lezzetli bir tatlı kurabiye dir. Tahinli kurabiye nası..

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:07

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için içinde parça parça bulunan damla çikolatalı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kıvamı ile damla çikolatalı kurabiyemiz nefis bir tad, mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Ay..

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 03:33

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için cevizli ve kuru üzümlü kurabiye tarifi videosu hazırladık. Kurabiyemiz ağızda dağılan bir kıvama sahiptir ve içindeki ceviz, kuru üzümler ile inanılmaz bir lezzet oldu. Yapımı da oldukça ..

2 Malzemeli Bonbon  Çikolatalı Tatlı Tarifleri 03:28

2 Malzemeli Bonbon Çikolatalı Tatlı Tarifleri

Malzemeleri: Artan kalan Kek 2 adet Muz Çikolata..

Yapımı Çok Kolay Çikolata Bombası Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:02

Yapımı Çok Kolay Çikolata Bombası Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Çikolatalı Pasta için Malzemeler tarifi 6 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 çay bardağından 1 parmak eksik sıcak su 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 2 paket şekerli vani..

Sandal Köfte Tarifleri 10:28

Sandal Köfte Tarifleri

Yarım kilo orta yağlı dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak Bir tutam doğranmış maydanoz 1 tane yumurta 1 çay bardağı galeta unu Tuz karabiber pul biber kimyon Soğan ve sarımsağı rendenin ince yeriyle rendeleyin. B..

Bazlama Pizza Tarifi  Kahvaltılık Tarifleri 04:21

Bazlama Pizza Tarifi Kahvaltılık Tarifleri

TARİFİN MALZEMELERİ 1 Somates 3 Yeşil biber Kaşar, sucuk, Salam Domates sosu yada salça Haşlanmış Et 1 Domates 3-4 tane yeşil biber 1 Bazlama ekmeği..

 Çiçek Patlıcan Kebabı Tarifleri 10:07

Çiçek Patlıcan Kebabı Tarifleri

ÇİÇEK PATLICAN KEBABI Tarifi..

Mükemmel Menemen Tarifi - Kahvaltı Tarifleri 10:49

Mükemmel Menemen Tarifi - Kahvaltı Tarifleri

8 adet yumurta 2 pembe domates 11 adet kıl biber 1 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı zeytinyağı 4-5 dal taze kekik Pul biber Tuz Karabiber 11 adet kıl biberi orta büyüklükte doğrayın. Bakır bir tavaya 2 çorba kaşığı ..

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri 01:55

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri

Şimdi gelelim kuru köfte nasıl yapılır? 1.500 g az yağlı kıyma yoğurma kabına alınır, 2 adet rendelenip suyu sıkılan kuru soğan, 1 adet yumurta, 1 su bardağı kuru ekmek, yarım çay kaşığı karabiber, yarım çay kaşığı kimy..

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri 04:00

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri

Soğanlı Pirinc Pilavi icin Malzemeler 2 su bardagi pilavlik pirinc 1 adet tavuk göğsü 3 adet kuru soğan 1,5 su bardagi kaynamis su 2 su bardağı tavuk suyu biraz sıvıyağ 2 çorba kaşıgı tereyağı Biraz pulbiber Biraz kara..

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği  Börek Tarifleri 04:53

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği Börek Tarifleri

Tava Böreği için Malzemeler 3 adet taze yufka 1 küçük kase beyaz peynir 1 küçük kase küçük küçük doğranmış kaşar peyniri Islatmak İçin 1 çay bardağı su yarım çay bardağı kadar sıvı yağ Kızartmak için 1 çorba kaşığ..

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:04

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Nefis tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz. Karamelli irmik tatlısı videosu hazırladık sizler için. Az malzeme ile nefis kıvamda ve tadta bir tatlı tarifi. İrmik tatlısının üzerinde karamel sos ile tadına tad katmış ol..

Çilekli Pasta Tarifleri 08:48

Çilekli Pasta Tarifleri

Çilekli pasta için malzemeler: 1 ölçü kakaolu pandispanya pasta kreması için 2 yumurta sarısı yarım su bardağı tozşeker 2 tepeleme yemek kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı un 2 su bardağından 1 parmak eksik süt (450ml) 1 limo..

Meşhur Kıbrıs Tatlısı  Kıbrıs Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı tarifleri 06:55

Meşhur Kıbrıs Tatlısı Kıbrıs Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı tarifleri

Kıbrıs tatlısı için malzemeler 3 adet yumurta 1 çay bardağı toz şeker 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 su bardağı galete unu 1 su bardağı hindistancevizi 1 su bardağı ceviz 1 Paket kabartma tozu Şerbeti ..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Nasıl Yapılır  Kurabiye Tarifleri 05:33

Elmalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Nasıl Yapılır Kurabiye Tarifleri

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Rum Tatlısı Tarifi  Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri 04:44

Rum Tatlısı Tarifi Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri

MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 su bardağı galeta unu 1 su bardağı şeker 1 su bardağı çekilmiş ceviz Yarım su bardağı Hindistan cevizi 1 su bardağı sıvı yağ 4 büyük boy yumurta 2 paket kabartma tozu 2 paket vanilya ŞERBETİ İÇ..