#Yemek yiyen İnsandan birkaç parça bir Şey alabilmek İçin Şekilde Şekle giren kedicik

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Çorba Tarifi  Arpa Şehriyeli Tavuklu Ve Bol Maydonozlu Enfes Bir Çorba 03:39

Çorba Tarifi Arpa Şehriyeli Tavuklu Ve Bol Maydonozlu Enfes Bir Çorba

Şehriyeli tavuklu corba tarifi Malzemeler 1 parca tavuk gögsünü haslayip didikliyelim suyunuda corbaya koyalim. 3 4 yk siviyag 3 yk arpa sehriye 1 yk dolusu un 1 yk domates salcasi tuz karabiber pulbiber yarim limon suy..

Özcan Deniz - Bir Dudaktan 03:21

Özcan Deniz - Bir Dudaktan

Balık,rakı,roka var soframda Kuşlar da uçuşuyor dallarda Bir şarkı söylüyor kız fonda Bir sen yoksun ortamda Bir üzüldüm, bir üzüldüm, bir hüzünlendim sorma Bir açıldım, bir kapandım duygusal bağlamda Yağmur yağa..

Şeytan Dağında Bir Gece 56:08

Şeytan Dağında Bir Gece

Daha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeytan dağı, kurban-ı şeytan dağı veya şeytan bayırı artık hangisini tercih ederseniz orada 1 gece kamp kuruyoruz.Ama bu d..

  • ZULMA tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar 42:57

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • ZULMA tarafından
  • 2.376 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı Bağışlarla Uçak Aldı 02:14

Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı B

ABD'de gündem olan vaiz Kenneth Copeland bağışçılardan gelen parayla kendine uçak aldı. Kenneth Copeland Ministries (KCM) isimli özel bir kilisenin dini lideri olan Kenneth, birkaç yıl önce de uçağa binmeyi “başından son..

  • JET TV tarafından
  • 1.681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün 12:16

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u ba..

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi... 01:15

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi...

New York'ta Eylül ayında güvenlik görevlilerinin dikkatsizliğinden yararlanarak 1,6 milyon dolar değerinde bir kova altın çalan hırsız hala yakalanamadı. Polis, hırsızlık anının görüntülerini yayınladı. Polis tarafından ..

  • Cowboy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Gergedanı (Narwhal) Seyretmesi çok keyifli bir Video 02:13

Deniz Gergedanı (Narwhal) Seyretmesi çok keyifli bir Video

Narval veya diğer adıyla denizgergedanı, balinalar takımının Monodontidae familyası içindeki Monodon cinsinin tek türüdür. Yaşam alanı arktik denizler olan bu deniz memelisi, 70° K enleminin güneyinde nadiren görülür.Yet..

  • PengoTV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış 05:05

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Yeni teklisi Gel Güzelim Gel in 10 günde 4 milyondan fazla izlendiğini söyleyen Aydın, Reynmen hakkında yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. Geçtiğimi..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay 47:19

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay

Bursanın X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı Bursa Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 2.566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye’de Bir ilk : iPhone Hafıza Boyutunu 128 Gb Seviyesine Arttırma 05:58

Türkiye’de Bir ilk : iPhone Hafıza Boyutunu 128 Gb Seviyesine Arttırma

iPhone’unuzun Hafızasını 128 GB Yapın! Apple, ürettiği son iPhone modellerinin dahili hafızalarını 16, 64 ve 128 GB olarak belirlemiş durumda. Günümüzde 16 GB hafızanın pek çok kullanıcıya yetmediğini ve iPhone’larda mic..

  • PengoTV tarafından
  • 1.399 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Eski Bir Aile Dostu 02:33

Çok Eski Bir Aile Dostu

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..

Bir Kadehten Ne Çıkar 00:34

Bir Kadehten Ne Çıkar

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik 55:55

Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gönül Akkor  Bir Sokak Çeşmesi 03:37

Gönül Akkor Bir Sokak Çeşmesi

Bir sokak çeşmesi oldu gençliğim Uzanan her tasa doldu gençliğim Çerçevesiz kalmış bir resim gibi x2 Eğrildi kırıldı soldu gençliğim On sekiz yaş ile otuz arası Dile destan oldu her macerası Aynaya bakınca yıllar ..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Bir Günlüğüne Günah Yazılmasa Ne Yapardınız?- Röportaj 02:14

Bir Günlüğüne Günah Yazılmasa Ne Yapardınız?- Röportaj

Sokak röportajında vatandaşlara, bir günlüğüne günah diye bir şey olmasa her şey mübah olsa o gün ne yapardınız denmiş. Tabi günah ortadan kalkınca ortaya ilginç cevaplar çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Karadedeler OlayıCinli Köyde Bir Gece !!! Davutlu 42:00

Karadedeler OlayıCinli Köyde Bir Gece !!! Davutlu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinin Davutlu köyünde Karadedeler Olayı gerçekleşmiş köylü halkı akşam 18:00'dan sonra yani hava karardıktan hemen sonra köpek havlamalarının ardından köyde yaklaşık 2-3 metre boylarında sim..

  • ZULMA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak 00:31

Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..