#Yemek İçin kolay bir yöntem bulan kurnaz keçi

Kolay Çiğ Köfte Tarifi 04:57

Kolay Çiğ Köfte Tarifi

iğ Köfte İçin Malzemeler: (yaklaşık 12-15 adet için) 1 su bardağı köftelik bulgur (esmer veya sarı, ben yarı yarıya karışık kullandım) 1 adet orta boy soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 day bardağına yakın ince çekilmiş ceviz iç..

Kolay Yoldan Kedi Resmi Çizme Yöntemleri 01:48

Kolay Yoldan Kedi Resmi Çizme Yöntemleri

Birbirinden kolay ve güzel kedi resmi çizme yöntemleri..

  • JET TV tarafından
  • 1.508 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı 02:04

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı

Fırın Torbasında Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler 4 adet ayva 16 yemek kaşığı toz şeker 2 adet çubuk tarçın 4-5 adet Karanfil Yarım su bardağı su Üzeri için: Kaymak (dilerseniz dondurma ya da krem şanti de ku..

Evde Yapımı Kolay Olan Sokak Çatalı 05:14

Evde Yapımı Kolay Olan Sokak Çatalı

Sokak Çatalı Malzemeleri 125 gram tereyağı – eritilmiş 1 yemek kaşığı sirke 3 yemek kaşığı yoğurt 135 gram ayçiçek yağı 50 gr şeker 4,5 su bardağı un – 500 gr. 1 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı mahlep 1 tutam tuz Ü..

Kolay Mercimek Çorbası Tarifi 03:12

Kolay Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 1-2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı sarı mercimek yaklaşık 6 su bardağı kaynamış sıcak su veya et suyu servis etmek için 1 yemek kaşığı tereyağı + to..

Kolay İmam Sarığı Tarifi 01:49

Kolay İmam Sarığı Tarifi

Gün sofralarınıza,akşam çay saatlerinde çayın ve kahvenin yanında pasta yemek istiyorsunuz ve vaktiniz mi yok? İşte sizler için hem pasta hemde çok kolay.Malzemelerinin azlığı, sürenin kısalığı ile vazgeçemeyeceğiniz, de..

Bisküvili Pasta Tarifi Pudingli Kolay Pasta 06:46

Bisküvili Pasta Tarifi Pudingli Kolay Pasta

1 litre süt 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 2 tane yumurta sarısı 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı kakao 1 tane vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket 100gr bitter çikolata Hazırlanışı : ..

Peynirli Kolay Gözleme 01:06

Peynirli Kolay Gözleme

Hamurla uğraşmadan, kolayca incecik yufkadan gözleme hazırlamak isteyenlere bu tarifimizi çok beğenecekler. Kahvaltı masalarınızda, veya misafirlerinize lezzetli sıcacık peynirli kolay gözleme tarifi hazırlayabilirsiniz...

Kolay El Açması Muska Börek Tarifi 05:37

Kolay El Açması Muska Börek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 2 yemek dolusu kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı sirke 1 silme tatlı kaşığı tuz yarım paket kabartma tozu yaklaşık 3 su bardağına yakın un (hepsini birde..

Kavurma Tarifi  Et Kavurma Nasıl Yapılır  Et Sote Kolay Et Yemekleri 01:53

Kavurma Tarifi Et Kavurma Nasıl Yapılır Et Sote Kolay Et Yemekleri

KAVURMA MALZEMELER 750 gr yağsız dana eti 2 orta boy soğan 3 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı kekik TARİFİ Bütün olarak yıkanan et süzdürülerek yağları ve sinirl..

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi  Kolay Çizkek Tarifi 03:51

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi K

Oreolu Çizkekin Alt Tabanı için 2 paket oreo 308 gr veya betibör bisküvi 100 gr tereyağı Cheesecake ( Çizkek’in ) Kreması için 4 su bardağı süt veya yarısını krema olarak kullanabilirsiniz, 4 tepeleme yemek kaşığ..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Kolay Cheesecake Tarifi 06:21

Kolay Cheesecake Tarifi

Kreması İçin 1 su bardağından iki parmak eksik toz şeker ½ su bardağı un ½ su bardağı nişasta 1 adet yumurta sarısı 500 ml süt 1.5 yemek kaşığı tereyağı 300 gr labne peyniri Tabanı İçin 350 gr yulaflı bisküvi 5 ye..

En Kolay Domatesli Biber Kızartması Tarifi 03:28

En Kolay Domatesli Biber Kızartması Tarifi

Domatesli Kolay Biber Kızartması İçin Malzemeler: 10-15 adet veya istediğiniz miktarda karışık çarliston, köy biberi, sivri biber ve dolmalık biber (Sadece herhangi biri ile de yapabiilrsiniz) 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı..

Dünyanın En Kolay  Baklavası  4 Beze ile Kat Kat Oluyor  Baklava Tarifi 12:26

Dünyanın En Kolay Baklavası 4 Beze ile Kat Kat Oluyor Baklava Tarif

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml 4 beze ile Oklavasız Bu Kadar KOLAY BAKLAVA Hiç Görmediniz / Kat Kat Baklava Tarifi Şerbeti için 1 lt su 1 kilo toz şeker Yarim limon suyu 2 adet yumurta Çeyrek ( 75 gr eritilmiş..

Çok Kolay Lezzetli Fırında Palamut 01:48

Çok Kolay Lezzetli Fırında Palamut

Fırında palamut kolay ve sağlıklı bir pişirme yöntemidir. Lezzetli bir şekilde palamut nasıl pişirilir öğrenmek istiyorsanız izlemelisiniz. Fırında palamut tarifi videomuzda şu konuları bulabilirsiniz; palamut fırında, p..

Kolay Hamsili Pilav Tarifi 03:03

Kolay Hamsili Pilav Tarifi

Hamsili Pilavı hiç böyle yediniz mi? Baharatlı, salçalı nefis bir pilav hamsiyle buluşunca harika bir tat çıktı ortaya. Üstelik klasik hamsili pilavdan yapması oldukça kolay.. Malzemeler: yarım kilo kılçığı ayıklanmış h..

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay  Pratik Peynirli Su Böreği 03:27

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay Pratik Peynirli Su Böreği

YUFKA İLE HAZIRLAYABİLECEĞİNİZ NEFİS BİR TARİF TAVADA PRATİK SU BÖREĞİ 1.125 gr eritilmiş tereyağı bir kaseye alınır, 1 adet yumurta eklenerek güzelce çırpılır. 2.1 adet yufka tezgaha serilir ve üzerine hazırlanan yumurt..

Tavada Kolay Kazandibi Tarifi 03:46

Tavada Kolay Kazandibi Tarifi

Malzemeler: 1 litre süt 3 yemek kaşığı tepeleme un 1 su bardağı tozşeker 1 yumurta sarısı 1 çay kaşığı damla sakızı veya vanilya Kazanın DİBİ için :) 1 yemek kaşığı kadar oda ısısında tereyağı 2-3 yemek kaşığı tozşeker v..

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi 08:21

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi

Kolay Fıstıklı Kebap: 100 gr kuzu döş kıyma 100 gr dana döş kıyma ½ adet kuru soğan 1,5 çorba kaşığı Toz boziç 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 2-3 çorba kaşığı kaynar su 1 diş sarımsa..

Fırında En Kolay Etli Sebze Kebabı Tarifi 06:20

Fırında En Kolay Etli Sebze Kebabı Tarifi

Fırınd Etli Sebzeli Kebap Tarifi için malzemeler: 750gr. Kuzu kuşbaşı 3er adet patlıcan kabak patates 4-5 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet soğan 5-6 diş sarımsak 1er tatlı kaşığı tuz, kırmızı pul biber, kekik, bi..

Pişirmeden Frambuaz ve Çikolatalı Mozaik Tabanlı Kolay Pasta Tarifi 05:43

Pişirmeden Frambuaz ve Çikolatalı Mozaik Tabanlı Kolay Pasta Tarifi

Frambuazlı çikolatalı mozaik katlı pasta için: Mozaik taban için: 1/3 su bardağı tozşeker 50 gr tereyağ Yarım su bardağına yakın ceviz içi 2 yemek kaşığı kakao 1/2 su bardağı süt (125 ml) Yaklaşık 1 buçuk paket petitbö..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

Zakkum  Dile Kolay Kalbe Değil 04:17

Zakkum Dile Kolay Kalbe Değil

Zakkum Dile Kolay Kalbe Değil..

Aslı Özdel Çok Kolay Saç Modelleri 07:54

Aslı Özdel Çok Kolay Saç Modelleri

Okul sabahı en zahmetli şeylerden biri saçlarımızı şekillendirmek olsa gerek. ???? Oysaki 2 dakikada çok tatlı ve kolay saç modelleri yapmak o kadar da zor değil! Okula giderken bayılarak yaptığım çok kolay bu 3 saç mod..

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi 07:08

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi

malzemeler pandispanyası için gerekenler 5 tane odasında yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un Yarım çay bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması için gerekenler 1 paket toz krem şanti 2 paket 400 g..

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi 09:25

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi

1 adet yuvarlak tam buğday ekmeği 2 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 6 top kaymaklı dondurma Yuvarlak tam buğday ekmeklerin küçüklerinden birinin altını, kenarlardan 1-1,5 parmak boşluk b..

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi 09:31

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi

Yarım bayatlamış ramazan pidesi 2 yumurta 3 avuç rendelenmiş kaşar peyniri 5-6 dilim kurutulmuş et 8 dal maydanoz 1 çay kaşığı karabiber 2 yumurtayı çırpın. İçine 3 avuç rendelenmiş kaşar peynirini, 5-6 dilim kurutulmu..