#Yemeğini sabırla bekleyen kedicik

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

İtalya’da Halk, Anayasa Değişikliğine Hayır Dedi 01:32

İtalya’da Halk, Anayasa Değişikliğine Hayır Dedi

İtalya’yı bekleyen büyük tehlike İtalya’da halk, anayasa değişikliğine hayır dedi. Referandum sonrası Başbakan Renzi istifa edeceğini açıkladı. Remzi’nin istifa kararı İtalya’nın AB’den kopacağı yorumlarını beraberinde g..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede 07:14

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede Musul operasyonu kapsamında kollarında oje ve makyajını ihmal etmeyen kolları altın bileziklerle sıralanmış kadın Peşmergeler Başika’da yürütülen operasyona katılıyor. Musul’un terö..

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı 00:32

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada, para sayma makinesinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan bir bankanın şubesinde saba..

Windsor Sarayı Muhafızının Üniformalı Küçük Çocuğa Sürprizi 00:58

Windsor Sarayı Muhafızının Üniformalı Küçük Çocuğa Sürprizi

Windsor Sarayı muhafızları tek düzen disipli hareketleri ile tanınırlar, Üniforması ile bekleyen çocuğu görünce muhafız askeri çocuğa bir sürpriz yapıyor..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ağır Çekimde Kanguru Faresinin Yılandan İnanılmaz Kurtulma Anı 00:47

Ağır Çekimde Kanguru Faresinin Yılandan İnanılmaz Kurtulma Anı

Sinsice avını bekleyen çıngıraklı yılan kanguru faresinin saldırı alanına girmesi ile harekete geçiyor. Ancak şans fareden yana ve o an için yem olmaktan kurtuluyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur 00:59

Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur

Bursa'da, ölen sahibini toprağa verilene kadar terk etmeyen köpek, vefasıyla şaşırtıyor. Vefakâr köpek, unutamadığı sahibinin her gün mezarını ziyaret ediyor. Yıllardır felçli olan 79 yaşındaki Mehmet İlhan, 3 gün önce v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret 01:33

Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret

Sabah saatlerinde sürpriz bir program ile Bodrum’a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bir savaş gemisine binip peşindeki iki hücum botu ile yaklaşık 21 yıl önce krize neden olan Kardak Adası’nda incelemeler..

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. 02:12

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti.

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde saatlerdir otobüs gelmemesi üzerine vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. İstanbul'un en işlek caddesinde yapılan otobüs..

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET) 03:56

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET)

El Clasico'da Real Madrid, kaptanıyla son dakikada geri döndü ve 1-1'le Camp Nou'dan istediğini alarak dönen takım oldu. Camp Nou'daki karşılaşma iki taraf için de gergin başladı. İlk 15 dakikada Real Madrid daha etkil..

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Hudut Kartalları_ Vatan İçin Nöbette 01:56

Hudut Kartalları_ Vatan İçin Nöbette

Şırnak'ın Uludere ilçesi Irak sınırında Kartal Yuvası olarak adlandırılan Karaçalı üs bölgesinde eli tetikte, gözü hudutta bekleyen Mehmetçik, hem terör tehditleri hem de kaçakçılık olaylarına karşı nöbet tutuyor...

Kısmetse Olurun Gözde Çiftlerinden Bebek Müjdesi 02:26

Kısmetse Olurun Gözde Çiftlerinden Bebek Müjdesi

Kısmetse Olur Programı Yarışmacılarından Nur Erkoç Cimilli Ve Batuhan Cimilli Renkli Sayfalar'ın Canlı Yayın Konuğu Oldular. Kız Bebek Bekleyen Çift Kızlarının Adını Açıkladılar.Detaylarını videomuzda izleyebilirsiniz,iy..

  • ANKA tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Gündeş'in Yüzüne Ne Oldu!! 02:00

Ebru Gündeş'in Yüzüne Ne Oldu!!

Mekan çıkışı görüntülenen Ebru Gündeş, kendisini bekleyen gazetecilere el salladı. Gündeş'in yüzündeki şişkinlik dikkatlerden kaçmadı...

  • ANKA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarla'da toprak altından patates çıkarır gibi balık tutmak. İnanılır gibi değil !! 05:51

Tarla'da toprak altından patates çıkarır gibi balık tutmak. İnanılır g

Kurak mevsim yaklaşınca kendisini çamura gömen balık aylarca sağ kalabiliyor. Yeniden yağışların başlamasını toprak altında bekleyen balık toprağı kazan bölge insanına gıda oluyor..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.283 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bodrum Masalı 26.Bölüm Fragmanı 01:04

Bodrum Masalı 26.Bölüm Fragmanı

Bodrum Masalı 5 Mart Pazar yayınlanacak yeni bölüm fragmanı yayında! Aslı ve Faryalı cephesinde neler olacak? Aslı'yı bekleyen büyük sürpriz ne?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Awaze Bazidê Dilem Tene Maye 04:39

Awaze Bazidê Dilem Tene Maye

Türkçe Çevirisi Yüreğim acılıdır Yüreğim eriyor Aşk ve mutluluk bize göre değil Ben ketumum ama kimsenin umurunda değil Sense sahipsiz, çaresiz, bahtsızsın Sen kırılmış, küsmüş, yarım kalmışsın Ölümü bekleyen beni görmü..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Berlin Havalimanlarındaki Grev Yüzlerce Uçuşu İptal Ettirdi 01:05

Berlin Havalimanlarındaki Grev Yüzlerce Uçuşu İptal Ettirdi

Almanya'nın başkenti Berlin'deki iki havalimanında yer çalışanlarının greve gitmesi yaklaşık 1000 uçuşun iptal olmasına neden oldu. Tegel ve Schönefeld Havalimanlarında bekleyen yüzlerce yolcu ise kendileriyle ilgilenen..

Çetin Çiftçioğlu'nun Efsane Olympique Lyon Şakası 22:20

Çetin Çiftçioğlu'nun Efsane Olympique Lyon Şakası

2001 yılında yapılan efsane Çetin Çiftçioğlu şakası. Atatürk Havalimanında Lyon futbolcularını bekleyen basın mensuplarını troll'leyen Çetin Çiftçioğlu, Lyon oyuncuları diye Eyüp Şafakspor oyuncularını yutturmuştu. Türk ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi 01:47

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda yaralanan 2 asker, helikopterle Gaziantep’e getirilerek tedavi altına alındı. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu ile birlikte yürütülen..

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi 01:09

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi

ABD Merkez Bankası Fed 2008 krizinin ardından ikinci kez faiz artırma kararı aldı. Donald Trump’ın Amerikan Başkanı seçilmesinden sonra ilk kez toplanan Fed’in karar organı Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), faiz oran..

maNga - Cevapsiz Sorular 05:24

maNga - Cevapsiz Sorular

Birden ay ışığını kesti Bir de sen çok değiştin Yaşananlar hiç yaşanmamış gibi Söylenenler hiç söylenmemiş gibi Birde sen karşıma geçtin Başka biri var, biri var dedin İnanamadım bittiğine İnanamadım gittiğine ..

Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik Kalbi Olan İzlemesin 18:32

Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik Kalbi Olan İzlemesin

Saat 00:30 den sabah ezanına kadar bekleyen gençlerin başına gelen olaylar.Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın.....

  • ZULMA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar  8.Bölüm- Bir Hayalin Ateşinde! 09:12

Ölene Kadar 8.Bölüm- Bir Hayalin Ateşinde!

Ölene Kadar’ın 8.Bölümünde; Selvi Dağhan’a hesap sormak için limana gider. Tartışma ile başlayan konuşma hiç beklenmedik yöne doğru giderken dışarda ise onları bekleyen bir tehlike vardır...

  • ANKA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı 04:37

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı

Ne zaman geçersen bu mahalleden İçimi incecik bir sızı sarar Yorgun gözlerim pencerelerde Yolumu bekleyen bir kadın arar Seneler önceydi, bir kadın vardı Burada, bu yerde benle yaşardı, ah Kader bizi bir gün bizden..

Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı 00:53

Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı

Gözde’nin tehditlerine boyun eğmek istemeyen Lal, yeni bir karar vermek zorundadır. Bora’ya olan sevgisini bastırabilmek için Ateş’i kullanmaya niyetlense de bu yaptığının yanlış olduğunu düşünür. Evren’in planlarına ale..