#Yemeğini sabırla bekleyen kedicik

15:17 Paris Treni Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:04

15:17 Paris Treni Türkçe Altyazılı Fragmanı

Amerikan askerleri olan Spencer Stone, Anthony Sadler ve Alek Skarlatos, Paris treninin yolcuları arasındadır. Sakin bir yolculuk yapmayı bekleyen üçlünün bilmediği şey ise büyük bir IŞID atağına hazırlanmakta olan Ayoub..

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'ın gönül yaralarını sarmaya çalışıyor; ikili arasında yeni bir yüzleşme baş gösteriyor! Ferhat'ın göründüğü gibi biri olmadığını anlayan Aslı, Ferhat'ın geçmişi..

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Metin, kaza yapan bir araçtan küçük bir çocuğu kurtarır! Eğlence dolu yeni bölüm 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Bir minübüs kaza yapar ve yanmaya başlar..

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Öldü sanılan Oktay geri dönüyor; intikam için ilk olarak Meryem'in karşısına çıkıyor! Onca yaptığı kötülüklerden sonra öldü zannedilen Oktay, gizlice tedavi olmuştur. Oktay, kendisin..

Sosyal Medyada Beğeni Almak İçin Metronun Önüne Atladı 01:56

Sosyal Medyada Beğeni Almak İçin Metronun Önüne Atladı

Moskova'daki Vystavochnaya metro istasyonunda tren raylarına uzanarak rayların arasındaki boşlukta trenin üzerinden geçmesini bekleyen 19 yaşındaki Alexey Derbilov'un kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kamyonetten Göremedikleri Tramvaydan Kaçamadılar 00:47

Kamyonetten Göremedikleri Tramvaydan Kaçamadılar

Dönmek için bekleyen otomobiller ilerden dönen kamyonetten dolayı göremedikleri için aniden çıkan tramvaydan kaçmayı başaramadılar....

  • JET TV tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeşil Yanınca Karşıya Geçen Ördekler 00:26

Yeşil Yanınca Karşıya Geçen Ördekler

Tramvay hattındaki ışıklarda bekleyen ördeklerin yolun boşalmasını değil de yeşil ışığın yanmasını bekleyerek karşıya geçmesi kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüman Kadına Sözlü Saldırı: Dininizi Sevmiyorum 00:59

Müslüman Kadına Sözlü Saldırı: Dininizi Sevmiyorum

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir kafede, kasa sırası bekleyen adam, Müslüman bir kadına sözlü saldırıda bulundu...

Kadın Polis Hırsızı Böyle Vurdu 00:58

Kadın Polis Hırsızı Böyle Vurdu

Brezilya'da okul önünde bekleyen öğrenci ve velileri soymak için silahını çeken adam, izin gününde olup kızının etkinliği için okula gelmiş olan kadın polis memuru tarafından vurularak öldürüldü...

Eli Çöp Kamyonunun Pistonuna Sıkıştı 00:46

Eli Çöp Kamyonunun Pistonuna Sıkıştı

Esenler’de çöp kamyonunun pistonuna takılı kalan kartonu çıkarmak isteyen temizlik işçisinin kolu mekanizmaya sıkıştı. Dakikalarca acı içerisinde yardım bekleyen talihsiz adam çevredeki vatandaşların yardımı ile kurtarıl..

Hellraiser Judgment Fragmanı 01:54

Hellraiser Judgment Fragmanı

Korku filmi serisi Hellraiser’ın 10. filmi olan “Hellraiser: Judgment”ın ilk fragmanı görücüye çıktı. İlk filmiyle 1987 yılında tanıştığımız seri Clive Barker tarafından yaratılmıştı. Yıllardır korku filmleri için makyaj..

Alişan Ve Buse Varol Çağla Şikel'in Partisinde Neler Yaşadı 00:25

Alişan Ve Buse Varol Çağla Şikel'in Partisinde Neler Yaşadı

Ünlü türkücü Alişan, Dostlar Mahallesi dizisinde tanışıp sevgili olduğu Buse Varol’la birlikte yakın dostu Çağla Şıkel’ın Cihangir’deki doğum günü partisine katıldı. Çağla Şıkel’in gecikmeli doğum günü partisi önceki akş..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 27. Bölüm Fragmanı 00:54

Meryem 27. Bölüm Fragmanı

Meryem 27. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Oktay'ı öldürmeye kalkıyor; Oktay son kozunu oynuyor! Oktay'ın elinden kurtulmayı başaran Meryem, ondan tamamen kurtulabilmek için silahı ona doğrultuyor. Oktay'ı öldürmemek iç..

İstikamet Aşk – The Layover Türkçe Dublaj İzle 1:27:41

İstikamet Aşk – The Layover Türkçe Dublaj İzle

Uzun yıllar arkadaş olan Kate ve Meg, zamanlarının çoğunu birlikte geçirmektedir. Sıkıldıkları hayatlarından ve kurtulmaya çalıştıkları birçok sorundan kaçabilmek için tatil yapmaya karar verirler. Bir umutla çıktıkları ..

Tahinli Çörek Tarifi 08:32

Tahinli Çörek Tarifi

Tahinli çörek tarifi bu tariften iki tepsi cikiyor. Malzemeler 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya 1 tatli kaşığı tuz 2 yemek kaşığı şeker yaklaşık 8 buçuk su bardağ..

Meral Akşener Çorum'da Böyle Rezil Oldu 01:04

Meral Akşener Çorum'da Böyle Rezil Oldu

Meral Akşener'in dün Çorum'daki mitingi tam bir fiyaskoyla sonuçlandı. Çorumlular Akşener'e ilgi göstermezken mitinge 1000 civarında vatandaş katıldı. Akşener kalabalığa yönelik olarak yaptığı konuşmada Öncelikle bu mey..

Kırmızı Işıktaki Kanlı İnfaz Kamerada 00:32

Kırmızı Işıktaki Kanlı İnfaz Kamerada

Konya'nın Ereğli ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen minibüs sürücüsü, husumetlisi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Cinayet zanlısı olaydan sonra polise teslim olurken, olay bir vatandaşın cep telefonu kamer..

Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:38

Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Koleksiyoncu dehşet saçmak için bir kez daha geri geliyor. Arkin kurtulmuş halde hastanede yatmaktadır ve Maskeli seri katil şimdi yeni bir kurbanın peşindedir: genç ve çok güzel Elena. Genç kız bir arkadaşının ..

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı 03:07

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı

Kayseri Erciyes bölgesinde gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 45 vatandaş, Jandarma ve Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı. Gece saatlerinde etkisin..

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayında! Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor! Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık a..

Tiramisu Pralin Tarifi 02:29

Tiramisu Pralin Tarifi

1,5 paket kedidili bisküvi (yani 150gr) 2 tatlı kaşığı granül kahve 1/3 çay bardağı sıcak su 1 paket labneli peyniri 1 paket vanilya 2 kaşık pudra şekeri 2-3 kaşık kakao Hazırlanışı; 1.150 g yani 18-20 adet kedidili bi..

Durakta Genç Adamı Tokatlayan Kız 00:14

Durakta Genç Adamı Tokatlayan Kız

Şanlıurfa'da durakta bekleyen bir kızın yanında bulunan genç adamı tartaklaması sosyal medyada günün en çok konuşulan konularının arasına girdi...

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kanalizasyona Düşen Yavru Ördekleri Polis Kurtardı 03:17

Kanalizasyona Düşen Yavru Ördekleri Polis Kurtardı

ABD'nin Chicago kentinde yaşanan olayda iki polis memuru kanalizasyon kapağının etrafından bekleyen anne ördeği fark ediyor. Durumu fark eden memurlar, uzun uğraşlar sonucu kanaliasyon kapağının içine düşen yavru ördekle..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaldırımda Beklerken Üzerine Asansör Düştü 00:43

Kaldırımda Beklerken Üzerine Asansör Düştü

İstanbul Bayrampaşa'da inşaata asansör taşıyan kamyon üst geçide çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen asansör kaldırımda bekleyen 62 yaşındaki Abdullah İnce'nin üstüne düştü. Ağır yaralanan İnce, kaldırıldığı hastanede h..

Hızla Gelen Metronun Önüne Yatmak 00:39

Hızla Gelen Metronun Önüne Yatmak

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Dvorets Sporta istasyonunda ilginç bir olay yaşandı. İstasyonda bekleyen yolcular, raylara yatan gençleri görünce dondu kaldı. Tam tren gelmeden önce raylara yatan iki genç korku dolu anların..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tekerlekli Sandalyeyle İki Yaşlı Kadına Çarpan Adam 00:44

Tekerlekli Sandalyeyle İki Yaşlı Kadına Çarpan Adam

Otobüs durağında bekleyen iki yaşlı kadına çarpan elektrikli tekerlekli sandalye ile çarpan adam güvenlik kamerasına yansıdı. Yaşlı kadınları aracıyla kaldırıma fırlatan adam olay sonrasında ise hiçbir şey olmamış gibi y..

  • JET TV tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eve Giren Hırsıza Saldıran Pitbull 01:05

Eve Giren Hırsıza Saldıran Pitbull

Adam hırsızlık yapmak için eve giriyor ama içerde onu bekleyen bir süpriz var. Evin köpeği pitbull ve sonuç malum.....

  • JET TV tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle 1:42:32

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle

Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdak..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Kahraman Otobüs Şoförü 00:59

Kahraman Otobüs Şoförü

Sivas'ta Özel Halk Otobüsü Şoförü Ömer Taşdemir seyir halindeyken şahit olduğu kazada yaralı olan ve yolda oturarak ambulans bekleyen bebek ve annesine müdahale ederek hastaneye yetiştirdi. İşte o anlar.....