#Yeni amasyaspor 0 medipol başakşehir 1 Özet 30 kasım 2016 Çarşamba

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç yandı... 02:31

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç y

Başakşehir'de bulunan İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde dün akşam çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu yaklaşık sekiz saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın dün akşam 21.00 sıralarında Ba..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Şarkini Söyle Çizgi Film İzle 1:47:53

Şarkini Söyle Çizgi Film İzle

Sadece hayvanlara ait bir evrende yaşayan bir koala; tiyatro işletmektedir. Fakat ciddi maddi sıkıntılar geçirmektedir. Bu maddi sıkıntı onu yeni projeler yapamaya zorlamaktadır. Bir şarkı yarışması düzenleyerek bu sıkın..

  • Tv Series tarafından
  • 2.909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti 04:18

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti

Beşiktaş, Süper Lig'de yeni sezona 3 puanla başladı. Vodafone Park'ta Akhisarspor'u konuk eden Kara Kartal, Pepe ve Babel'in golleriyle 2-1 kazandı, taraftarını galibiyetle uğurladı. Maça çok hızlı başlayan siyah beyaz..

  • OFSAYT tarafından
  • 4.326 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE 15:02

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE

Gökhan, İsyan'ın internete düşen versiyonunu herkese izletti! 24 Kasım O Ses Türkiye meyhanede isyan şarkısıyla Ahmet Parlak büyüledi! O Ses Türkiye'nin 24 Kasım gecesi programında jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz Almanya'..

  • PengoTV tarafından
  • 3.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Kaddafi'nin Oğlu Seyfülislam Serbest Bırakıldı 00:58

Kaddafi'nin Oğlu Seyfülislam Serbest Bırakıldı

Libya'da Kasım 2011'den bu yana tutuklu bulunan Seyfülislam serbest bırakıldı. Libya'da Kasım 2011'den bu yana tutuklu bulunan devrik lider Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam'ın serbest bırakıldığı bildirildi. Tobruk ..

Seçim Zamanı Belirlendi!!  Barzani seçime gidiyor 02:30

Seçim Zamanı Belirlendi!! Barzani seçime gidiyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 1 Kasım’da parlamento ve başkanlık seçimleri yapılmasının planlandığı duyuruldu. Gayrimeşru referandumun ardından başta Türkiye olmak üzere İran ve Irak tarafından tecrit edilen IKB..

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında 00:50

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aralık ayında tarım dışı istihdam artışı beklentilerin altında olmak üzere 156 bin kaydedildi. Piyasa beklentileri bu rakamın 175 bin olacağı yönündeydi. ABD Çalışma Bakanlığı’..

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Moana Official Trailer 02:34

Moana Official Trailer

Three thousand years ago, the greatest sailors in the world voyaged across the vast Pacific, discovering the many islands of Oceania. But then, for a millennium, their voyages stopped – and no one knows why. From Walt D..

Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Bi Türkü Anca Bu Kadar İçten Söylenir 33:17

Bi Türkü Anca Bu Kadar İçten Söylenir

Bi Türkü Anca Bu Kadar İçten Söylenir...izleyelim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016_17 Futbol Kavgaları, Gergin Anlar 05:21

2016_17 Futbol Kavgaları, Gergin Anlar

2016_17 Futbol Kavgaları, Gergin Anlar Sahalar adeta ringe dönmüş hemen izle Merhaba arkadaşlar, ben Hasan bugün sizlere 2016/17 Yılının Futbolcular Arasındaki Kavgalarını derledim iyi seyirler..

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. 01:31

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç E

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. MHP Disiplin Kurulu, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın parti üyeliğinden çıkarılmasına karar verdi. Özdağ'ın karara itiraz hakkı bulunuyor..

İkinci Şans Film İzle 1:34:15

İkinci Şans Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

Avci Kis Savasi The Huntsman: Winter's War 2:00:10

Avci Kis Savasi The Huntsman: Winter's War

Özet ve Detay : Özel yeteneklere sahip bir kraliçe olan Freya, küçük kardeş Ravenna’nın öldüğünü haber alır. Hiç vakit kaybetmeden kardeşini yeniden canlandırmak için uğraşır. Bunun için büyücü kadının yardımına ihtiyaç ..

  • Film İzle tarafından
  • 13.471 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsveç 0 - 2 İngiltere 2018 Dünya Kupası Maç Özeti 07:12

İsveç 0 - 2 İngiltere 2018 Dünya Kupası Maç Özeti

İsveç 0 - 2 İngiltere 2018 Dünya Kupası Maç Geniş Özeti (Türkçe Anlatım) İzle..

  • OFSAYT tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fenerbahçe 2 - 3 Kayserispor Maç Özeti 05:03

Fenerbahçe 2 - 3 Kayserispor Maç Özeti

Fenerbahçe 2 - 3 Kayserispor Maç Özeti İzle..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 6 yıl önce