#Yeni bağımsızlık

Kabadayı Filminin Unutulmaz Racon Sahneleri - Kabadayı Türk Filmi 24:04

Kabadayı Filminin Unutulmaz Racon Sahneleri - Kabadayı Türk Filmi

Filmin Konusu: Ali Osman, yılların tecrübesiyle gayrı-meşru bir meslek olan kabadayılıkta, kendi etik çerçevesiyle ayrıksı bir yerde durmaktadır. Tüm camiasında iyi tanınan bir adam olan Ali Osman, ezilenleri korumaya yö..

Korona Vakaları arttı, Yeniden Sokak Kısıtlaması Gelir Mi- 12:44

Korona Vakaları arttı, Yeniden Sokak Kısıtlaması Gelir Mi-

Sonbahar aylarında artması beklenen yeni tip koronavirüs vakalarıyla ilgili büyükşehirlerde alarm verilirken, denetimlerin sıkılaştırılacağı belirtildi...

Fabrika Gibi Çalıştılar, 162 Bin Maske, 6 Ton Dezenfektan Ürettiler 06:11

Fabrika Gibi Çalıştılar, 162 Bin Maske, 6 Ton Dezenfektan Ürettiler

Aydın’da yeni eğitim-öğretim döneminde covid-19 tedbirlerine uygun şekilde hazırlanan okullara Karacasu Kaymakamlığı bünyesinde kurulan atölyede maske ve dezenfektan desteği sağlandı. İl genelindeki ilkokul ve anaokullar..

9 Super Kahraman Makyaji 11:06

9 Super Kahraman Makyaji

Süper kahraman gibi görünmek ister miydiniz? O zaman yeni videomuz tam size göre! Sizin için 9 havalı pratik bilgi hazırladık! n..

  • GÜL tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı 00:57

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı

Kuzey’le Yıldız; bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey’i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan..

  • GÜL tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Ramiz Dayı Unutulmaz Sahneler #TuncelKurtiz Anısına Saygıyla???? 17:28

Ramiz Dayı Unutulmaz Sahneler #TuncelKurtiz Anısına Saygıyla????

Ramiz Dayı Unutulmaz Raconlar Namı Diğer Dayımız Tuncel Kurtiz'i ölümünün 6. yılında saygı ve sevgiyle anıyoruz... 0:00 Ramiz Karaeski Emaneti Olan Bu Şehr-i İstanbul'u geri alacak 0:14 Genç Ramiz İstanbul'a geliyo..

Toyota Motor Corporation 01:38

Toyota Motor Corporation

Var olan şehirleri düzeltmek imkansız. Peki o zaman yeni şehirler kuralım mı? Toyota'nın Fuji dağı eteklerinde inşaa etmeyi düşündüğü Woven Şehri buna bir örnek. Şehirde tüm evlerin çatısı solar panellerle kaplı ve yak..

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Arka Sokaklar 558. Bölüm Fragmanı - 2 00:48

Arka Sokaklar 558. Bölüm Fragmanı - 2

Arka Sokaklar 558. Bölüm fragmanında Engin'in yanındaki sarışın kadın bir anda ekibin dikkatini cekiyor. Peki bu kadın kim? Öte yandan ekip yine zorlu bir görevle karşı karşıya kalıyor... nnArka Sokaklar yeni bölümüyle C..

  • GÜL tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı yayında! İpek ve Ateş arasında gerilim büyüyor!nnAteş, İpek'e meydan okur ve ekibine zor kullanarak da olsa İpek için araştırma yaptırır. Öte yandan elini kaybetmek üzere olan bir hasta herke..

  • GÜL tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 4 yıl önce
والدة القتيل تذكر دلائل لبراءة ابنها و نانسي عجرم تعرض تبني الاطفال. و فادي هاشم للتحقيق من جديد. -  Nensi Acram şimdi de çocukları evlat edinmeyi teklif ediyor 09:59

والدة القتيل تذكر دلائل لبراءة ابنها و نانسي عجرم تعرض تبني الاطفال. و

Kurbanın annesi oğlunun masum olduğuna dair kanıtları hatırlıyor ve Nancy Ajram çocukları evlat edinmeyi teklif ediyor. Ve Fadi Haşem yeniden araştırma yapacak. ام القتيل تذكر دلائل لبراءة ابنها ونانسي عجرم تعرض تبني الا..

Deniss / Şizofren 02:38

Deniss / Şizofren

ONAIR SAHNEnSOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ:nFacebook: https://www.facebook.com/OnAirSahnenTwitter: https://twitter.com/OnAirSahne nInstagram: https://www.instagram.com/onairsahnenn---------------------------------------------..

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının tam 46 yıl önce yanlışlıkla ve  uçması gibi. 00:45

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının tam 46 yıl önce yanlışlıkla ve uçması gibi. 20 Ocak 1974 tarihinde, General Dynamics şirketi o zamanlar ismi YF-16 olan yeni savaş uçağının, pistte..

  • PengoTV tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çok Güzel Hareketler 2 | 37.Bölüm (Tek Parça Full HD) 1:52:29

Çok Güzel Hareketler 2 | 37.Bölüm (Tek Parça Full HD)

Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle başlıyor!nnÇok Güzel Hareketler 2 Resmi Hesapları:nhttps://www.instagram.com/cokg..

Funda Arar - Vasiyet 00:20

Funda Arar - Vasiyet

yeni..

Terk edilen aslan yavrularına köpek annelik yaptı 00:47

Terk edilen aslan yavrularına köpek annelik yaptı

Rusya’da yeni doğum yapan anne aslan 2 yavrusunu terk edince, hayvanat bahçesindeki köpek aslan yavrularını emzirmeye başladı...

İsrail’de günlük vaka sayısında rekor artış 00:45

İsrail’de günlük vaka sayısında rekor artış

İsrail’de korona virüs salgınında son 24 saatte 8 bin 221 yeni vakanın tespit edilmesi ile salgının başladığı günden bu yana en yüksek günlük vaka kayıtlara geçti...

Kuveyt Emiri Hayatını Kaybetti 01:17

Kuveyt Emiri Hayatını Kaybetti

Kuveyt emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, 91 yaşında hayatını kaybetti. Yerine ise Veliaht Prens Nevvaf ülkenin yeni emiri olarak getirildi...

Şehir İçi Ulaşıma HES Kodu Şartı Getirildi 02:10

Şehir İçi Ulaşıma HES Kodu Şartı Getirildi

Koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen sınırlamaların kapsamı genişliyor. Artık şehir içi toplu taşıma araçlarına binerken de HES kodu zorunlu olacak. Aynı zorunluluk konaklama tesisleri için de geçerli.. İşte yeni ..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Videodaki gibi üstü kapalı ifadeler barındıran ve herkesin farklı yorumlayabileceği 00:37

Videodaki gibi üstü kapalı ifadeler barındıran ve herkesin farklı yoru

Görev ve iş tanımları: Videodaki gibi üstü kapalı ifadeler barındıran ve herkesin farklı yorumlayabileceği (yoruma açık) iş tanımları yüzünden gün içerisinde tonlarca iş aksar. Bir yönetici, yeni işe başlamış bir şoför..

  • PengoTV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen - Dolunay (Official Audio) 03:19

Reynmen - Dolunay (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Dolunay (Official Audio) Beni duy beni gör beni anla Beni banka gibi soy Bana kız beni üz bana söv Benim babam gibi döv Beni al ya götür ya..

Lastik Jant- hırsızlığı! 01:44

Lastik Jant- hırsızlığı!

ARACINIZI PARK ETTİĞİNİZ YERLERE DİKKAT! OTOMOBİL HIRSIZLARININ YENİ GÖZDESİ LASTİKLER İLE JANTLAR... BAKIN, İSTANBULLU BİR SÜRÜCÜ DAHA 3 HAFTA ÖNCE ALDIĞI SIFIR ARACINI NE HALDE BULDU.....

TEMASSIZ TESLİMAT [PUBG Mobile] 25:38

TEMASSIZ TESLİMAT [PUBG Mobile]

Bugünkü videoda yine Erangel'de rakipleri lobiye gönderirken bir yandan pembe drop avına çıkıldı bir yandan yemek siparişi getiren kurye ile boğuşuldu ama sonucunda çok eğlenceli bir oyun oynanıldı...

YANLIŞLIKLA MAÇI KAZANDIM [FALL GUYS] 10:03

YANLIŞLIKLA MAÇI KAZANDIM [FALL GUYS]

Yeni trendlerde olan FALL GUYS oyununu hiç bu kadar eğlenceli bir şekilde izlemiş olamazsınız...

Muratpaşa siperlikli maske üretimi yeniden başladı 01:55

Muratpaşa siperlikli maske üretimi yeniden başladı

Muratpaşa Belediyesi, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) yeniden siperlikli yüz maskesi yapımına başladı. Salgının ilk döneminde 63 bin 700 maske üretip aralarında sağlık kurumlarının da bu..

İstanbul'da Ekmeğe Zam Geldi 01:30

İstanbul'da Ekmeğe Zam Geldi

İstanbul’da ekmeğe zam geldi. Yeni tarifede 240 gram ekmek 1.50 TL’den 1.75 liraya yükseldi...

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) 02:59

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) Dur dedim ama kalbim, Dedi beni yolla Yolla yollara düşsün, Aşk yokuşlara küskün, Gitme kalbim sen beni bir ba..

Mustafa Ceceli - Saçma Sapan 03:24

Mustafa Ceceli - Saçma Sapan

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix,Mastering: Koray Püskül Prodüksiyon: Doğan Music Company Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Saçma Sapan şarkı sözleri ile Saçma sapan cümlelerden Hayatımı mahveden g..

KADİR ŞEKER DAVASINDA GÜZEL GELİŞME ! BAŞSAVCILIK İTİRAZ ETTİ. 00:47

KADİR ŞEKER DAVASINDA GÜZEL GELİŞME ! BAŞSAVCILIK İTİRAZ ETTİ.

Kadir ŞEKER davasında yeni gelişme başsavcılık karara itiraz etti...