#Yeni bağımsızlık

Webmaster Sitesi 06:34

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESI Kaliteli Webmaster Forumu Uzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış ..

SİHA'lar Jaws Oluyor 00:57

SİHA'lar Jaws Oluyor

Türkiye’nin savunma sanayiindeki gururu olan SİHA’lar farklı tasarımlarla imaj tazeliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait Bayraktar TB2 SİHA’lar ‘Köpek Balığı’ tasarımıyla boyandı. Yeni imaj büyük beğeni topladı...

Webmaster Sitesi 08:05

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Webmaster Forum Sitesi 12:50

Webmaster Forum Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio) 02:33

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Ruhani'den Biden'a 'Hataları Telafi Et' Çağrısı 01:26

Ruhani'den Biden'a 'Hataları Telafi Et' Çağrısı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ABD’nin yeni başkanı Biden’a çağrı yaptı. Biden hükümetinin geçmişteki hataları telafi etmesi gerektiğini söyledi...

Biden'ın Danışmanı- -Türkiye Ekonomisini Çökertmeyeceğiz 01:21

Biden'ın Danışmanı- -Türkiye Ekonomisini Çökertmeyeceğiz

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden'ın diplomasi danışmanı Michael Carpenter açıklamalarda bulundu. Carpenter, Türkiye'yle ilişkilere dair ipuçları verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan -Tercihiniz TL Olsun- Çağrısı 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan -Tercihiniz TL Olsun- Çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomide yeni yol haritasını açıkladı. Büyüme ve istikrar odaklı seferberlik ilan ediyoruz diyen Erdoğan, vatandaşlara Tercihiniz Türk lirası olsun çağrısında bulundu. Erdoğan, Berat..

Sokakta Sigara İçmek Yasaklandı 00:50

Sokakta Sigara İçmek Yasaklandı

İçişleri Bakanlığı, valiliklere yeni korona genelgesi gönderdi. 81 ilde 65 yaş üstü vatandaşlara sokak kısıtlaması getirildi. Türkiye genelinde sokakta sigara içmek de yasaklandı...

Hamilton- ''İstanbul Park'ın asfaltı B-K gibi!'' 03:58

Hamilton- ''İstanbul Park'ın asfaltı B-K gibi!''

Türkiye GP'sinin ilk antrenmanları 15. ve dördüncü sırada tamamlayan Mercedes AMG Petronas pilotu Lewis Hamilton, İstanbul Park'ın yeni zeminini eleştirdi. Pek çok sürücü, yarış hafta sonundan sadece birkaç gün önce yapı..

Tuna İpek - VOLE ( Official Video ) 02:51

Tuna İpek - VOLE ( Official Video )

Tuna İpek’in yeni şarkısı VOLE, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek, Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix & Mastering : Can Paşa Beat : Die Rich Beat VOLE Sözleri ; yine yağsın yağmurlar kaçam..

Deha Bilimlier - Dalga Dalga 03:47

Deha Bilimlier - Dalga Dalga

Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Berkay Şenol etd müzik'te bu ay http://bit.ly/nd-buay Yeni Hit Şarkılar http://bit.ly/nd-hit Türkçe Pop http://bit.ly/nd-turkcepop Dalga Dalga şarkı sözleri ile Denizin dibinde Hatçam ..

Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak 16:33

Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak

İstanbul’un fethinden sonra Fatih tarafından camiye çevrilen Ayasofya, 500 yıl cami olarak hizmet vermişti. Fethin sembolü olarak görülen Ayasofya, 24 Kasım 1934 tarihinde çıkarılan bir kararname ile müzeye çevrilmişti. ..

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video) 03:20

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Bülent Serttaş- Kadınlar emredecek, biz yapacağız 03:03

Bülent Serttaş- Kadınlar emredecek, biz yapacağız

Bülent Serttaş, eşi Selvi Serttaş’la Etiler’de kameramıza takıldı. Selvi Serttaş’a eşi Bülent Serttaş'ın geçmişte sık sık sahnede yaptığı çılgınlıklarla adından söz ettirdiğini hatırlattık. Ünlü şarkıcı eşine olan bağlıl..

Pasta Şakasını Beklemeyen Ufaklık 00:07

Pasta Şakasını Beklemeyen Ufaklık

Doğum günlerinde yeni yaşına giren kişinin suratını yaş pastaya vurmasıyla biten pasta şakasının yapılmasını beklemeyen ufaklık kendi işini kendi görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Resul Aydemir - Tut Elimden Prod.Nasihat 02:14

Resul Aydemir - Tut Elimden Prod.Nasihat

Resul Aydemir’in Yeni teklisi “Tut Elimden” Sizlerle... Söz & Vokal : Resul Aydemir “misal” Prod. Mix & Mastering : Nasihat Yönetmen : Chichek..

Yapay Zekaya Sahip Haber Sunucusu 01:04

Yapay Zekaya Sahip Haber Sunucusu

3D modelleme ve yapay zeka teknolojilerini kullanan yeni nesil Sogou AI Mesleki Avatar teknolojisi haber sunumu için özel olarak kullanıldı. Burada en çok dikkat çeken detaylardan birisi de yüz görünümünün üç boyutlu ola..

KOVALA | Fragman 02:28

KOVALA | Fragman

Yapımcılığını TAFF Pictures, DMC, Wovie, Netd ve RetroPro’nun üstlendiği Türkiye’nin ilk rap filmi “KOVALA fragmanı yayında!nnKOVALA’yı takipte kal:nhttp://instagram.com/kovalamovienhttp://twitter.com/kovalamovienhttp:/..

Dark 3. Sezon | Üçleme Fragmanı | Netflix 02:44

Dark 3. Sezon | Üçleme Fragmanı | Netflix

Zihnin sınırlarını zorlayan öykü sona eriyor. Kafanızı kurcalayan en büyük sorulara cevap bulmaya hazır mısınız? DARK 3. Sezon, 27 Haziran'da sadece Netflix'te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix HakkındanNetflix..

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter' 04:33

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter'

Türkiye'nin içeride ve dışarıdaki tehditlere karşı geliştirdiği savunma araçlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Sıfırdan ortaya çıkarılan ürünlerin yanı sıra mevcuttaki araçlar üzerinden yapılan geliştirmeler..

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm 2:02:48

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya, Çavi ve Zola’nın kendi çocukları olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptırmaya karar verir. DNA örneği almak için Çavi ve Zola’nın yaşadığı eve gizlice giren Arif ve..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

NATO Toplantısında ABD ve Türkiye Birbirlerini Suçladı 02:23

NATO Toplantısında ABD ve Türkiye Birbirlerini Suçladı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de NATO dışişleri bakanları toplandı. Toplantıda ABD ve Türkiye birbirini suçladı. Öte yandan NATO'nun yeni reform planı ilan edildi. Türkiye'nin hoşuna gitmeyecek maddelere yer verildi. Fran..

Kısa Çalışma Ödeneğinde Tarih Değişti 02:19

Kısa Çalışma Ödeneğinde Tarih Değişti

Koronavirüs salgını döneminde zor duruma düşen iş yerlerine destek amacıyla kısa çalışma ödeneği uygulaması hayata geçirilmişti. Şimdi yeni dönemde uygulamanın şartları değişti. Peki, kısa çalışma ödeneğiden kimler, nası..

Korona ile Mücadelede -İhbar- Dönemi Başlıyor 02:21

Korona ile Mücadelede -İhbar- Dönemi Başlıyor

Yeni korona kısıtlamaları kapsamında evlerde gün, mevlit, taziye ve yılbaşı kutlamaları yasaklandı. Ben yasağı takmam, evimde verdiğim daveti kim nereden bilecek diyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü koronayla mücadele ihb..

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Music Produced by: Ramiks & Roselilah Mixed by: Chopz Mastering Engineer: Chopz Vocals: Murda / Ezhel Video Director: Neldrick Martis Co-director: Nidal Lakrouz Producer: Daisy Hardenbol & 5ive Brothers Co-Producer: Rob..

Maşa İle Koca Ayı -  Sıkılma! Çizgi - Film İzle! 4:00:00

Maşa İle Koca Ayı - Sıkılma! Çizgi - Film İzle!

Maşa İle Koca Ayı tüm Rus çocukları tarafından bilinen Rus folkloründe kahramanlardir. Sadece dizilerde modern dünyada yaşamakta ve farklıdırlar; bu da Animaccord Animasyon Stüdyosu’na etkileşimlerde yeni olasılıklar get..

  • ÇocukTV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..