#Yeni bağımsızlık

Karabağ İçin Yeniden İnşa Planı 01:25

Karabağ İçin Yeniden İnşa Planı

Dağlık Karabağ'da yeni düzenlemeler için üç ülkenin lideri Moskova'da bir araya geldi. Toplantının en öncelikli gündemi ulaşım koridorları oldu..

Çin'de 8 ay sonra korona virüsten ilk ölüm 02:56

Çin'de 8 ay sonra korona virüsten ilk ölüm

Çin'de yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınında Mayıs ayından bu yana ilk kez korona virüs nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti...

HDP önündeki eylemin 500'üncü gününde bir aile daha çocuğuna kavuşmak için nöbete katıldı 01:54

HDP önündeki eylemin 500'üncü gününde bir aile daha çocuğuna kavuşmak

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan ve 500'üncü gününe girilen oturma eylemine yeni bir aile daha katıldı...

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı 06:24

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı

Mersin'in Gülnar ilçesinde üretimi yaygınlaşan bademde sezonun ilk ürün hasadına başlandı. İlçede bu yıl 21 bin dekar alanda 2 bin 500 rekolte bekleniyor. Mersin'in Gülnar ilçesinde genellikle arazilerde sınır bitkisi o..

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü 01:32

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü

GELİŞTİRDİKLERİ KORONAVİRÜS AŞISI İLE TÜRKİYE'NİN GURURU, TÜM DÜNYANIN DA UMUDU OLDU ONLAR. TÜRK BİLİM İNSANLARI PROFESÖR DOKTOR UĞUR ŞAHİN VE ÖZLEM TÜRECİ'DEN SÖZ EDİYORUZ. MERKEL'İN VELİAHTI, DEMOKRAT BİRLİK PARTİSİ'N..

ABD Başkanı Donald Trump'tan veda konuşması 02:54

ABD Başkanı Donald Trump'tan veda konuşması

ABD Başkanı Donald Trump, yaptığı veda konuşmasında, Bu hafta, yeni bir yönetim yemin ederek görevine başlayacak ve biz Amerika'nın güvenli ve refahının korunmasında başarılı olunması için dua ediyoruz. açıklamasında b..

Melania Trump 100 Yıllık Geleneği Bozdu 01:26

Melania Trump 100 Yıllık Geleneği Bozdu

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, 100 yıllık Amerikan geleneğini bozdu. Yeni başkanın eşine beyaz sarayı gezdirmeyeceğini açıkladı. Devir teslim töreninden bir gün önce bir mesaj yayınlayarak şiddet karşıtı ..

Kocaeli’de evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü 02:10

Kocaeli’de evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kadın, yeni doğan erkek bebeğini bıçaklayarak öldürdü. Kanaması olduğu için hastanede tedavi altına alınan kadının odasının önünde ise polis ekipleri güvenlik amacıyla nöbet tutuyor...

Dolandırmadıkları damat adayı kalmamış! 04:16

Dolandırmadıkları damat adayı kalmamış!

TÜM TÜRKİYEYİ GEZDİLER, DAMAT ADAYLARINI EVLİLİK VAADİYLE KANDIRDILAR… HER YENİ GÜN BAŞKA KURBANLARI ÇIKAN SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN KATILDIĞI, DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINDA YİNE TANSİYON YÜKSELDİ… TÜRKİ..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Acı biber yiyenin ömrü uzuyor! 02:25

Acı biber yiyenin ömrü uzuyor!

ACI BİBER TÜKETMEK, ERKEN ÖLÜM RİSKİNİ AZALTIYOR! AMERİKA'DA ÜNLÜ BİR KLİNİK, YENİ BİR ARAŞTIRMANIN ÇARPICI SONUÇLARINI AÇIKLADI... 570 BİN KİŞİ ÜZERİNDE YAPILAN ARAŞTIRMAYA GÖRE, ACI BİBER KANSERE, DİYABETE, OBEZİTEYE K..

Koronasavar Ağız ve Burun Spreyi Ürettiler 01:30

Koronasavar Ağız ve Burun Spreyi Ürettiler

Bursa'da görev yapan Op. Dr. Ahmet Ümit Sabancı, bir grup öğretim üyesi ile birlikte yeni tip koronavirüse karşı etkili nanoteknolojik solüsyonlar geliştirdi. Burun ve ağız spreyi olarak kullanıma sunulan solüsyonlar kor..

Yabancı Yatırımcılar Türk Piyasasına Yöneliyor 01:14

Yabancı Yatırımcılar Türk Piyasasına Yöneliyor

Bloomberg'ten Türk ekonomisine yönelik çarpıcı açıklama. Yabancı yatırımcılar yeni ekonomi yönetimine güvendiklerini gösterdi. Kasım ayından bu yana 3,1 milyar dolar değerinde Türk tahvilini portföyüne ekledi...

MGK'da Doğu Akdeniz Vurgusu 01:40

MGK'da Doğu Akdeniz Vurgusu

Yeni yılın ilk Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. 4 buçuk saat süren toplantı sonrası 5 maddelik bir bildiri yayımlandı, Doğu Akdeniz’deki hak ve menfaatlerden taviz yok vurgusu yapıldı...

Joe Biden Hızlı Başladı 43 Karara İmza Attı 01:31

Joe Biden Hızlı Başladı 43 Karara İmza Attı

ABD'nin yeni lideri Biden, görevinin ilk haftasında 43 resmi kararı imzaladı. Biden, ülkenin yakın tarihinde görevindeki ilk günlerinde en çok karara imza atan başkan oldu...

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu 08:46

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele eden kahraman sağlık çalışanları, gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için insan üstü çaba sergiliyor. Hastalık nedeniyle aylardır ..

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü 02:47

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri olduğunu vurguladı. Erdoğan, “sıfır kaza, sıfır can kaybı” diyerek yeni bir hed..

Aleyna Çakır'da Bulunan Dokular Ümitcan Uygun'un Çıktı 01:38

Aleyna Çakır'da Bulunan Dokular Ümitcan Uygun'un Çıktı

Ankara'da ölü bulunan genç Aleyna Çakır'la ilgili yeni bir gelişme var. Çakır'ın ölümünde şüpheli bulunan Ümitcan Uygun, verdiği uyuşturucu partisi sonrası tutuklanmıştı. O sırada alınan DNA örnekleri Aleyna’nın vücudund..

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka 02:14

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka

MUTASYONA UĞRAMIŞ VİRÜS TAŞIYANLARIN SAYISI 178'DEN 199'A ÇIKTI. İNGİLTERE'DEN SONRA GÜNEY AFRİKA VE BREZİLYA KAYNAKLI MUTASYON DA TÜRKİYE'DE GÖRÜLDÜ.. MUTANT VİRÜS ALARMI BÜYÜRKEN, SAĞLIK BAKANI VE UZMANLAR TEDBİR ÇAĞRI..

Tuğkan - Sıcak Ekmek 03:26

Tuğkan - Sıcak Ekmek

Söz – Müzik: Ege (Universal Music Publishing Türkiye) Düzenleme: Selim Bölükbaşı Klasik Gitar: Erdem Sökmen Bas Gitar: Savaş Akbaba Soprano Saksafon : Batu Şallıel Perküsyon : Selim Bölükbaşı Mix & Mastering: Timuçin Ak..

Türk Zırhlısı Ejder Havan Topu Atacak 01:48

Türk Zırhlısı Ejder Havan Topu Atacak

Türk Savunma Sanayi, her geçen gün gücüne güç katıyor. Bu kapsamda zırhlı kara aracı Ejder Yalçın'a yeni kabiliyetler kazandırıldı. Türk zırhlısı Ejder artık havan topu atacak. İşte detaylar…..

Mutasyon alarmı büyüyor! 02:30

Mutasyon alarmı büyüyor!

SAĞLIK BAKANI, MUTANT VAKALARIN ARTTIĞINI DUYURDU, KORONAVİRÜSTE MUTASYON ALARMI BÜYÜDÜ. UZUN BİR ARANIN ARDINDAN BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇEN BAKAN KOCA, KISITLAMALARLA İLGİLİ İSE YENİ BİR SÜ..

Polis ve Mehmetçiğe -Atak- Desteği 01:05

Polis ve Mehmetçiğe -Atak- Desteği

Yerli ve milli imkanlarla üretilen Atak Faz-2 helikopterlerinde ilk teslimat gerçekleşti. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı yeni Atak’larına kavuşmuş oldu...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı 02:35

Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı

Kahramanmaraş’ta il genelinde 75 bin dekar alanda üretimi yapılan Antep fıstığının hasadına başlandı. Kahramanmaraş’ta kültür meyveciliği projesi kapsamında çiftçiye satılan 2/B arazilerinde yetiştirilen fıstıkta hasat b..

Hadise - Olsun 00:32

Hadise - Olsun

yeni hayat..

''Kilitledi, yumrukla saldırdı'' 02:07

''Kilitledi, yumrukla saldırdı''

GEÇTİĞİMİZ HAFTA PATRONU TARAFINDAN DARBEDİLEN KADIN MADEN MÜHENDİSİNİN, YAŞADIĞI DEHŞETİN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI... İLK SEFERİNDE SERBEST BIRAKILAN PATRON 2. ŞİKAYETİN ARDINDAN TUTUKLANDI...