#Yeni bağımsızlık

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

139 yıllık evi taşıdılar! 01:46

139 yıllık evi taşıdılar!

AMERİKA'NIN SAN FRANCİSCO ŞEHRİNDEKİ 139 YILLIK EV, YENİ ADRESİNE TAŞINDI. GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI. TAM 400 BİN DOLAR HARCANDI..

Berberoğlu Fezlekesi Meclis'e Ulaştı 02:55

Berberoğlu Fezlekesi Meclis'e Ulaştı

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun da aralarında bulunduğu 8 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan 10 yeni fezleke meclise ulaştı. Böylece meclise ulaşan fezleke sayısı bin 346 oldu. Ö..

Noel Babayı Çalan Adam 00:35

Noel Babayı Çalan Adam

Yeni yıl hazırlığı için evini süsleyen ev sahibi, veranda da duran noel baba heykelinin çalındığını görünce güvenlik kameralarını incelemiş ve hırsız bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
260 Bin Personelle -Dinamik Denetim 05:48

260 Bin Personelle -Dinamik Denetim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Dinamik Denetim Modeli ne geçildiğini duyurmuştu. Bugün yeni modelin ilk denetimi gerçekleşiyor. Detayları TGRT Haber Muhabiri İrfan Çalışkan aktardı...

Depremzedeler yerleşmeden kombileri çalındı, 2 şüpheli tutuklandı 00:35

Depremzedeler yerleşmeden kombileri çalındı, 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da depremzedelerin henüz yerleşmediği yeni yapılan deprem konutlarından 10 adet kombi çalındı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından tespit edilen şüpheliler yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklandı, diğe..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Futbolda Gol Attıktan Sonra Çılgınca Sevinen Futbolcular 03:48

Futbolda Gol Attıktan Sonra Çılgınca Sevinen Futbolcular

Bugünkü konumuz futbol. Ancak atılan gollerden ya da müthiş hareketlerden bahsetmeyeceğiz. Atılmış gollerden sonra yaşanan çılgın sevinçlerden bahsedeceğiz. Gelin daha fazla vakit kaybetmeden videomuza geçelim. Ama önces..

  • GÜL tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Tayland’da vaka sayısı artıyor 00:23

Tayland’da vaka sayısı artıyor

Tayland’da, bugün 78 yeni korona virüs vakası tespit edilmesiyle ülkede toplam vaka sayısı 27 bin 5'e çıktı...

İyi Kız Kötü Kıza Karşı! 10:32

İyi Kız Kötü Kıza Karşı!

Kanala abone olun: https://www.youtube.com/channel/UCprQp1WQZzw-ApvQdb31OtQ?sub_confirmation=1nUçağa Atıştırmalık Sokmanın 15 Yolu! https://youtu.be/58f9HLm-JbQ?list=PLhmLxnVwFU2HDwa5KL5R39ne16Q1GfArMnErkekler hangi kız ..

  • GÜL tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Güzellik merkezi işinde çirkin rekabet! 02:09

Güzellik merkezi işinde çirkin rekabet!

İSTANBUL'DA GÜZELLİK MERKEZİ İŞLETEN BİR KADIN, YENİ ŞUBE AÇMAYA HAZIRLANIRKEN ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİ. FEYK HESABIN İZİNİ SÜREN POLİS, MESAJLARI ATAN KİŞİYİ BULDU... BAKIN O KLAVYE KABADAYISI KİM ÇIKTI.....

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Yerli burun spreyi aşı geliyor 02:11

Yerli burun spreyi aşı geliyor

Yeni teknik yerli burun spreyi aşı yıl sonunda hazır. Aşının ipuçlarını Sağlık bakanı Fahrettin Koca verdi...

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Aşılamada Sıra 60 Yaş Üzeri Vatandaşlarda 02:28

Aşılamada Sıra 60 Yaş Üzeri Vatandaşlarda

Türkiye'de koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında aşılamada yeni bir aşamaya geçildi. Buna göre 60 yaş üstü için aşılama işlemine başlandı. Bazı risk grubundaki vatandaşlar da aşılama sürecine dâhil edildi. Peki, o ..

Apple'nin reklam yüzü Trabzon'dan 03:18

Apple'nin reklam yüzü Trabzon'dan

Trabzon’da öğrenim gören 17 yaşındaki Mustafa Mert Topal, ABD merkezli teknoloji şirketi Apple’nin yeni reklam yüzü oldu. Topal, reklam çekimleri için 20 Nisan’da ABD’ye gidecek..

Selahattin Baki- 'Bu çocuklar şampiyonluğu istiyor' 07:41

Selahattin Baki- 'Bu çocuklar şampiyonluğu istiyor'

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, şampiyonlukla ilgili olarak, Ben şampiyonluğa inanıyorum. Bu çocuklar bu şampiyonluğu istiyor. Samandıra’da istek ve karakter sorunu yok. Yeni açtığımız sayfada inancımız..

Kısıtlama 19.00’da başladı, İstanbullular evine yetişemedi 01:24

Kısıtlama 19.00’da başladı, İstanbullular evine yetişemedi

Korona virüs önlemleri kapsamında yeni alınan kararla sokağa çıkma kısıtlaması bugün itibariyle saat 19.00’da başlarken, oluşan yoğunluk nedeniyle İstanbullular kısıtlama saati öncesinde evlerine yetişemedi...

Dokunulmazlığı kaldırılsın talebi! 02:01

Dokunulmazlığı kaldırılsın talebi!

MECLİS'E 10 FEZLEKE DAHA GELDİ BUGÜN. DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASI İSTENEN MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA KEMAL KILIÇDAROĞLU DA YER ALIRKEN, CHP LİDERİNİN ÖNCELİĞİNDE YENİ SALGIN TEDBİRLERİ VARDI...

Sezen Aksu - Kalp Unutmaz (Lyrics - Şarkı Sözleri) 05:16

Sezen Aksu - Kalp Unutmaz (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Kalp Unutmaz (Bahane, 2005) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Mithat Can Özer Video Prodüksiyon: Videomite Çok zaman geçmesi gerek aradan Akşamdan sabaha onaramam ki Boş kalırsa durur atmaz ki bu kalp O zaman ben nef..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Tam kapanmada seyahat edecekler hangi belgeleri almalı- Ceza yememek için yapılması gerekenler 01:01

Tam kapanmada seyahat edecekler hangi belgeleri almalı- Ceza yememek i

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine 29 Nisan-17 Mayıs arasındaki tam kapanmayla ilgili genelge gönderdi. Kısıtlamada, seyahat izin belgesi olmayanlara uçak, tren, gemi veya otobüs gibi toplu ulaşım araçlarında bilet kes..

''Hepimiz için ses ver Türkiye'' 02:07

''Hepimiz için ses ver Türkiye''

SOSYAL MEDYANIN YENİ AKIMI HEPİMİZ İÇİN SES VER ... ETKİNLİK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLARIN BAŞLATTIĞI BU AKIMA, ÜNLÜ SANATÇILAR DESTEK VERDİ. DÜELLO ÇAĞRISINA İLK YANITLAR MURAT KEKİLLİ VE YILDIZ TİLBE'DEN GELDİ.....

Evde yaptıkları bomba patladı 01:40

Evde yaptıkları bomba patladı

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN, GÖRÜNTÜ KAYDI GENELGESİ YENİ BİR TARTIŞMAYI BAŞLATTI. GÖREV BAŞINDAKİ POLİSİN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇEKEN, ENGELLENECEK, CEZA KESİLECEK. CHP ANAYASA AYKIRI DİYEREK, ÇEKİM YASAĞINI DANIŞTAY'A TAŞIDI...

Naruto-42.bölüm 23:45

Naruto-42.bölüm

[TRSUB][TR][AniSekai] N4RU-042 2012 yılının başlarından beri git gide büyüyen, anime ve manga dünyasına damga vuran AniSekai Fansub olarak, ekibimize yeni dostlar arıyoruz... AniSekai Fansub'da Redaktör, Anime&Manga&Kore..

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı! 00:56

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı!

Koronavirüs olan Trump Beyaz Saray'a döndü... Maskesini çıkardığı ve nefes alırken zorlandığı anlar gündeme bomba gibi düştü!Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump günlerdir dünya gündeminin bir numaralı maddesi..

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı 04:34

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı

Gaziantep’te bir veli 3 çocuğunu yüz yüze eğitime motosikletle getirdi. Koronadan korunmak için maske takan veli ve çocukları kask takmamaları ise bir başka tehlikeye davetiye çıkarttı. Yeni tip korona virüsle mücadele k..