#Yeni bağımsızlık

İki ülke ortak hareket edecek 03:20

İki ülke ortak hareket edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO zirvesinin ardından Azerbaycan’a geçti. Bu ziyarette tarihi anlaşmaya imza atıldı. Şuşa Beyannamesi yeni bir dönemin başlangıcı oldu...

Düğün yapacaklara iyi haber 01:36

Düğün yapacaklara iyi haber

15 HAZİRAN'IN GERİDE KALMASIYLA, DÜĞÜNLERDE YENİ DÖNEM DE BAŞLADI. MİSAFİR VE YEMEK KISITLAMASI KALDIRILDI. KADEMELİ NORMALLEŞMENİN 2. ETABI EN ÇOK DÜĞÜN SALONU İŞLETMECİLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ...

Düğünler de biraz daha normalleşti 02:05

Düğünler de biraz daha normalleşti

Kısıtlamalar esnetildi. Bugünden itibaren düğün ve nikahlarda yeni dönem başlıyor...

Müsilaja karşı -yapay resif- formülü 01:22

Müsilaja karşı -yapay resif- formülü

Marmara'yı müsilajdan kurtarmak için seferberlik devam ediyor. Deniz salyasının bertaraf edilebilmesi için yeni bir proje geliştirildi. Su altına düşük voltta elektrik akımı verilerek, müsilajın temizlenmesi hedefleniyor..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Dilencilerin son oyunu! 01:25

Dilencilerin son oyunu!

İSTANBUL'DA İKİ KADIN, YANLARINDA BİR ERKEK ÇOCUĞU, KUCAKLARINDA DA YENİ DOĞMUŞ BEBEKLE DİLENCİLİK YAPTI. YAKALANDIKLARINDA DA YALANLARINI BİR BİR SIRALADILAR.....

Uzman Doktorlardan Dijital Detoks Yapın Uyarısı! Dijital Detoks Nedir Nasıl Yapılır 01:44

Uzman Doktorlardan Dijital Detoks Yapın Uyarısı! Dijital Detoks Nedir

YENİ SENDROM: EKRAN YORGUNLUĞU..

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor 01:54

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor

ÇİÇEKLERLE İLGİLENMEYİ, ONLARI BÜYÜTMEYİ SEVEN KADINLAR İÇİN ARTIK YENİ BİR GELİR KAPISI VAR... FİYATI 30 LİRA İLA 3 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞEN KAKTÜSLERİ YETİŞTİRİP SATAN KADINLARIN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR. ESEN EVR..

Kim bu müfettişler 02:46

Kim bu müfettişler

İSTANBULLULARIN YENİ DERDİ FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ... BİRÇOK SÜRÜCÜ, FOTOĞRAFI, BELGESİ OLMADAN BİNLERCE LİRALIK CEZALARLA KARŞI KARŞIYA KALIYOR... PEKİ BU FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ KİM, İDDİA EDİLDİĞİ GİBİ KAFALARINA ..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor 07:19

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenaze işlemleri, koruyucu tedbirler kapsamında önceden ilaçlama yapılarak hazırlanan ve sadece Covit-19 cenazelerinin defnedildiği alanda İslami ..

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı 05:02

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı

Kasaplarda yoğunluk azaldı. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla düştüğünü belirtiyor. Balık sezonu açılınca vatandaşın ete olan talebi düştü. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla ..

Sürücüler susuz kalmayın! 02:03

Sürücüler susuz kalmayın!

SU İÇMEYEN SÜRÜCÜLER TRAFİKTE TEHLİKE SAÇIYOR YAPILAN YENİ BİR ARAŞTIRMAYA GÖRE, ÇÜNKÜ SUSUZLUK GEÇ TEPKİ VERMEYE SEBEP OLUYOR. ÜSTELİK TRAFİKTE SUSUZ KALMAK EN AZ ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAK KADAR DA TEHLİKELİ...

Rektör Bulu görevden alındı 01:47

Rektör Bulu görevden alındı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ, REKTÖR TARTIŞMASI YÜZÜNDEN 6 AYDIR PROTESTO GÖSTERİLERİNE, YÜKSEK GERİLİME SAHNE OLUYORDU. RESMİ GAZETE'DE GECE YARISI YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARI GÜNDEMİ BİR ANDA DEĞİŞTİRDİ. REKTÖR MELİH BULU..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Göle dönen caddede yaşam savaşı 02:07

Göle dönen caddede yaşam savaşı

ARTVİN ARHAVİ'DE GEÇEN HAFTA YAŞANAN SEL FELAKETİNİN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI. GÖLE DÖNEN CADDEDE NEREDEYSE GIRTLAĞINA KADAR SUYA BATAN BİR ESNAFI BİR GENÇ BOTLA YANAŞIP KURTARIYOR. İŞTE O ANLAR.....

Lahmacun kaç liradan satılmalı 02:25

Lahmacun kaç liradan satılmalı

İBRAHİM TATLISES, RESTORAN ZİNCİRİNDE SATTIĞI LAHMACUNA PAHALI YORUMLARI GELİNCE İSYAN ETTİ. 10 LİRA'YA LAHMMACUN MU OLUR? DİYEREK YENİ BİR TARTIŞMANIN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ. SHOW HABER DE O SORUNUN CEVABINI HEM İŞİN US..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Pet şişeye depozito geliyor! 01:36

Pet şişeye depozito geliyor!

MARKETLERDE DEPOZİTO İADE SİSTEMİ DÖNEMİ BAŞLIYOR. ÖZELLİKLE PLASTİK ATIKLARIN ÇÖPE DEĞİL, GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILMASINI HEDEFLEYEN SİSTEM YENİ YILDA HAYATA GEÇECEK...

26 FABRİKANIN AÇILIŞI YAPILDI 03:54

26 FABRİKANIN AÇILIŞI YAPILDI

ERDOĞAN, ANKARA 2. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NDEKİ 26 YENİ FABRİKANIN AÇILISINA KATILDI...

Aşı 15'e indi! 01:50

Aşı 15'e indi!

AŞILAMADA YENİ SAFHAYA GEÇİLDİ. ARTIK 15 YAŞ ÜZERİ İLE KRONİK HASTALIĞI BULUNAN 12 YAŞ VE ÜSTÜ AŞI OLABİLECEK. AŞI PROGRAMI GÜNCELLENİRKEN 4. DOZ TARTIŞMASI DA YAŞANDI; KAFA KARIŞIKLIĞINI SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN AÇIKLAMA..

Gürcistan’da günlük vaka sayısında rekor 02:34

Gürcistan’da günlük vaka sayısında rekor

Gürcistan’da korona virüs (Covid-19) salgınında son 24 saatte 6 bin 208 yeni vaka tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 490 bin 462’ye ulaşırken, salgının başlangıcından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı kayıtlara ge..

Tavukta üretim restleşmesi 02:12

Tavukta üretim restleşmesi

TAVUK ÜRETİCİLERİ RESTİ ÇEKTİ, KÜMESLERE ARTIK YENİ CİVCİV ALINMAYACAK! YANİ TAVUK ÜRETİMİ DURDURULDU. TAVUK ÜRETİCİLERİ VE SANAYİCLERİ ARASINDA BİR SÜREDİR FİYAT TARTIŞMASI YAŞANIYORDU.. ÜRETİCİLER BUGÜN ANKARA'DA EYLEM..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

İşte zamlı maaşlar! 02:03

İşte zamlı maaşlar!

HÜKÜMET VE MEMUR SENDİKALARI UZLAŞMIŞ, 6 MİLYON MEMUR VE MEMUR EMEKLİSİNİN ALACAĞI ZAM ORANLARI BELLİ OLMUŞTU. PEKİ YENİ ZAMLAR İLE EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI NE KADAR OLACAK? ÖĞRETMEN VE HEMŞİRELER NE KADAR ALACAK? İŞTE YANI..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor 03:45

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor

Diyarbakırlı taş ustası Cuma Balıkçı, babasının yanında öğrendiği taş oyma sanatıyla Karacadağ bölgesinden getirdiği bazalt taşını işleyerek tavla, dama ve sehpa olarak kullanılabilecek çok yönlü esere dönüştürdü. Sur il..