#Yeni doğan yavru antilopu yemeyen dişi aslan

Ünlülerin Çocukları ! 02:25

Ünlülerin Çocukları !

Ünlülerin Çocukları!, ünlülerin bebekleri, ünlülerin yeni doğan çocukları, meryem üzerli kızı lara, alp kırşan efe alp, beyonce blue ıvy, gökhan özoğuz kızı , mustafa sandal çocukları, oyuncuların çocukları, necati şaşma..

  • En Yeniler tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin Değişimi İle Şoke Etti 17:17

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin Değişimi İle Şoke Etti

Hayranları Hercai'nin yeni bölümlerini iple çekerken oyuncular da tatilin tadını çıkarıyor. Atv geçtiğimiz yayın döneminde reytingleri Hercai dizisi ile alt üst etti. Başarılı dizinin şu sıralar yayınlanan eski bölümleri..

  • BETA tarafından
  • 448 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Haluk Bilginer ve Ali Atay'lı Türkiye'nin İlk Profesyonel İnternet Dizisi 'Masum'dan Fragman Geldi 01:17

Haluk Bilginer ve Ali Atay'lı Türkiye'nin İlk Profesyonel İnternet Diz

Polisiye ve dramayı harmanlayarak, ilk bakışta sıradan görünen bir Türk ailesinin çevresinde sıra dışı bir hikâyeyi konu alan dizinin başrollerinde Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara 02:00

Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara

Hollanda, Türkiye ile krizin gölgesinde yarın yeni başbakanını seçmek üzere sandığa gidiyor. Başbakan adayları dün canlı yayında münazarada karşı karşıya geldi. Münazaranın gündeminde Türkiye ile yaşanan diplomatik kriz ..

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir' 03:02

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir'

Seçimlerin ardından Hollanda'da siyasi hava nasıl, ülke içinde ve dışında beklentiler neler? Euronews muhabiri James Franey Algememeen Dagblad gazetesinden siyaset yorumcusu Wiert Duk'le konuştu *Wiert Duk:* Bu Mark Ru..

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında 01:29

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında

Türkiye’de16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumu için yurt dışında oy verme işlemi başladı. Avrupa'da yaşayan vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gitti. Türkiye’den en fazla yurt dışı seçmeni..

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke Çalındı 01:00

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke

Berlin’deki Bode Müzesi'nde sergilenen 100 kilogram ağırlığındaki saf altın sikke çalındı. Alman polisi 53 santimetre çapında, üç santimetre kalınlığındaki Kanada Doları altın sikkenin pazartesi sabah saatlerinde çalındı..

 CIA Ajanından İlginç İddia: Hitler Aslında Ölmedi! 03:35

CIA Ajanından İlginç İddia: Hitler Aslında Ölmedi!

Adolf Hitler, Doğum Yeri : Avusturya Ölüm Yeri : Bilinmiyor. Araştırma Sahiplerinin ilk iddâası .Nazi liderinin ölmediği, Arjantin'de bulunan güvenli bir askeri merkeze kaçırıldığı yönünde. Hikaye kulağa her ne kadar kom..

  • ANKA tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Rus Diplomatlara  Vize Vermeyi Reddediyor 01:06

ABD Rus Diplomatlara Vize Vermeyi Reddediyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Amerika Birleşik Devletleri'nin, geçen aralık ayında ülkeden sınır dışı edilen 35 Rus diplomatın yerine görevlendirilen diplomatlara vize vermediğini söyledi. Zaharova, ..

Osmanlıspor Böyle 10 Kişi Kaldı! 00:32

Osmanlıspor Böyle 10 Kişi Kaldı!

Evkur Yeni Malatyaspor - Osmanlıspor karşılaşmanın 89. dakikasında Tonia Tisdell rakibine yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İşte o pozisyon.....

  • OFSAYT tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'ABD Türkiye'nin Karşısında Duramaz' 02:08

'ABD Türkiye'nin Karşısında Duramaz'

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. ABD'nin bu bölgede Türkiye'nin kararlı müdahalesinin karşısında duramayacağını dile getiren Karagül 'Olağan dışı bölge..

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - Gizli Dünya Türkçe Dublaj Fragman 02:44

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - Gizli Dünya Türkçe Dublaj Fragman

Hicks, Vikinglerin ilk ejderha eğitmeni olmuş ve ejderhalar ile insanlar arasındaki barışı sağlama görevini başarıyla yerine getirmiştir. Ejderhası Dişsiz ile kazandıkları bu barış, Dişsiz'in yeni keşfi ile önemini kaybe..

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Gizli Dünya Türkçe Dublajlı Fragman 02:21

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Gizli Dünya Türkçe Dublajlı Fragman

Hicks, Vikinglerin ilk ejderha eğitmeni olmuş ve ejderhalar ile insanlar arasındaki barışı sağlama görevini başarıyla yerine getirmiştir. Ejderhası Dişsiz ile kazandıkları bu barış, Dişsiz'in yeni keşfi ile önemini kaybe..

Canlılar yeniden mi tasarlanacak?  2:34:20

Canlılar yeniden mi tasarlanacak?

????Dünyanın yeni şekline kimler karar veriyor?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Karbon Borsasına Dikkat! Sevr'den Daha Ağır Kanun! Maddeleri Tek Tek Anlattı! | Erkan Trükten 54:07

Karbon Borsasına Dikkat! Sevr'den Daha Ağır Kanun! Maddeleri Tek Tek A

01:54 İklim yasasına neden karşı durmalıyız? 08:37 Karbon borsası ne demek? 15:08 Libya'da yaşanan bir sabotaj mı? 22:42 İklim değişikliği ile mücadelede zorunluluk! 32:23 Chrislam projesi nedir? 40:11 Yeni bir kapanma g..

  • STUDIO AS tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Taylor Swift - Shake It Off 04:01

Taylor Swift - Shake It Off

I stay up too late -Çok geç kalıyormuşum Got nothing in my brain -Beynimde hiçbir şey yokmuş That's what people say -İnsanların söylediği bu That's what people say -İnsanların söylediği bu I go on too many dates ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.696 görüntüleme
  • 8 yıl önce
New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle 21:35

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle

New Girl, genç kadrosuyla taze ve çirkin modern kadın/erkek ilişkisi görüntüsünü içeren Liz Meriwether (No Strings Attached)?den yeni komedi dizisi. Jess Day (Zooey Deschanel, ?(500) Days of Summer?), kötü bir ayrılıştan..

  • Tv Series tarafından
  • 3.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile 04:14

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile

Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe un ufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk hem de kadın Onikisinde ana Bir ..

Sihir Nedir Ve Nasıl Yapılır 11:37

Sihir Nedir Ve Nasıl Yapılır

Sihirli hileler! How To Magic adlı bu bölümde, EvanEraTV'den Evan Era, DANIRE ROYY ile nasılPRANKitup'tan takımlar halinde bir araya geliyor ve 5 Tehlikeli Sihirbazlık Püf Noktası ve Şans! Gösterir! Bu videoyu kolayca y..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalım..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..