#Yeni doğan yavru antilopu yemeyen dişi aslan

Küçük Kızın Buzağıyı Ayağında Sallayarak Uyutmaya Çalışması 00:38

Küçük Kızın Buzağıyı Ayağında Sallayarak Uyutmaya Çalışması

Ağılda doğan yeni buzağıyı evlerinin içerisine alarak bacağında sallayıp ninni söyleyerek uyutmaya çalışan küçük kız, izleyenlerin beğenisini kazanmış...

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kocaeli’de evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü 02:10

Kocaeli’de evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kadın, yeni doğan erkek bebeğini bıçaklayarak öldürdü. Kanaması olduğu için hastanede tedavi altına alınan kadının odasının önünde ise polis ekipleri güvenlik amacıyla nöbet tutuyor...

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım 05:16

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım

Teninden, gözlerinden Söküp atmak kolay mı yüreğinden Bir resim kalır bugün Yeni doğan güneş gibi gökyüzünden Dilim varmaz Kalır durmaz Sonu görmek kolay mı gün geçmeden Duvarlardan kavuşmalardan sıkıldım bunal..

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Carlos Martin Kimdir? 01:23

Carlos Martin Kimdir?

Carlos Martin, 3 Ekim 1979 Madrid doğumlu İspanyol model ve oyuncudur. İspanya’da Madrid yakınlarında bir kasabada doğan Carlos Martin’in esas mesleği bilgisayar programcılığıdır. 11 yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinde m..

 Sinan Akçıl, Hristiyan Sevgilisine İmam Nikahı Kıymış 01:05

Sinan Akçıl, Hristiyan Sevgilisine İmam Nikahı Kıymış

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, konuk olduğu programda iki kez imam nikahıyla evlendiğini itiraf etti. Akçıl'ı imam nikahı kıydığı sevgililerinden birinin Rumen Otilia olduğu konuşuluyor. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Beyaz TV'de ..

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Kadın 1966 Türk Filmi İzle 1:06:25

O Kadın 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kocası ve çocuğunun geleceği için kendini feda eden bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayşe ve Kemal’in mutlu bir evliliği ve yeni doğan Salih adında oğulları vardır. Kemal’in terfi almasını kutladıkları b..

Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu 04:31

Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu

1 Temmuz'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan operasyon kapsamında, 'suç örgütü elebaşı' olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Adnan Oktar ve örgütüyle ilgili yeni gelişm..

  • BETA tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda 01:39

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda

Belkide ilk defa göreceğiniz kahverengi panda. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayvanın yavrusu yetişkininden bu kadar küçük ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tully Türkçe Dublaj Hd İzle 1:35:36

Tully Türkçe Dublaj Hd İzle

Yönetmen:Jason Reitman ve Senaryo:Diablo Cody çalıştığı ABD yapımı komedi , dram türünde 2018 yılında yayınlanmış bir filmdir. 2 çocğu olan Marlo yeni doğan bebeği ile birlikte 3 çocuk annesi bir kadın olmuştur. Çocuklar..

Şampiyon Dizisi Başladı - Oyunculardan Açıklamalar 03:14

Şampiyon Dizisi Başladı - Oyunculardan Açıklamalar

Kafkas Dizisi Perşembe akşamı yayun hayatına başladı. Oyuncular muhabirlerin sorularını yanıtladı. Şampiyon Dizisinin Konusu: “Kafkas” lakaplı Fırat Bölükbaşı gelecek vadeden genç bir boksörken hayatının fırsatı ayağı..

  • BETA tarafından
  • 242 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi 01:00

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi

Panda, kordalılar şubesinden, memeliler sınıfından ve otçullar takımından bir hayvandır. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayv..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Saçma Sapan 03:24

Mustafa Ceceli - Saçma Sapan

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix,Mastering: Koray Püskül Prodüksiyon: Doğan Music Company Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Saçma Sapan şarkı sözleri ile Saçma sapan cümlelerden Hayatımı mahveden g..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm 2:02:48

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya, Çavi ve Zola’nın kendi çocukları olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptırmaya karar verir. DNA örneği almak için Çavi ve Zola’nın yaşadığı eve gizlice giren Arif ve..

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım 03:38

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım

Bütün diller kargaşasından uzakta. Seni anlatmak çıplak iki göz ile. Ah benim ruhum Canımın en canı, Sen bilmezsin.. Ne zaman ki baksam sana Bir çocuk uykusundan irkilir ve vahşetin içine düşerim yabanında. Sen ..

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu 02:17

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu

Suriye’nin İdlib kentinde dünyaya gelen ve solunum yetmezliği şikayetiyle özel bir hastaneye sevk edilen prematüre ikiz bebekler, sağlığına kavuştu. 17 günlük Raziye ve Meryem bebekler, tedavilerinin ardından görevlilere..

Kenan Sofuoğlu Dünya Şampiyonu Oldu 00:47

Kenan Sofuoğlu Dünya Şampiyonu Oldu

Kenan Sofuoğlu dünya şampiyonu oldu Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda en yakın takipçisi Randy Krummenacher'in, sezonun İspanya'daki 11. ayağında yarış dışı kalmasıyla şampiyonluğunu i..

Aselsan Denizdeki İddiasını Dünyaya Gösterdi 01:33

Aselsan Denizdeki İddiasını Dünyaya Gösterdi

Aselsan Denizdeki İddiasını Dünyaya Gösterdi Deniz sistemleri alanında yurt dışı ürünlerle rekabete soyunan ASELSAN, Torpidoya Karşı Torpido (TORK), ASELSAN Intersept Sonar Sistemi (ASIST) ve SONOBOY'u uluslararası paza..

Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa 07:01

Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa'nın beşinci bölümünde; ülkeye bahara gelir, güneş açar. Sevimli ayı kış uykusundan uyanır. Göl kenarına gittiğinde dişi bir ayıya aşık olur ve eline çiçeğini alarak onla buluşmaya gider. Anca..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.467 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 22. Bölüm - Mawa Kawa 07:10

Maşa ile Koca Ayı 22. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa KAwa'nın maceralarının yer aldığı çizgi filmi izliyoruz. Bu bölümde ayıcık dişi ayı ile bir buluşma ayarlar. Bu buluşma deneiyle evi düzenler ve mıuhteşem bir kek hazırlar. Ancak, kekteki çileği y..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 29. Bölüm - Mawa Kawa 06:54

Maşa ile Koca Ayı 29. Bölüm - Mawa Kawa

Bu bölümde Mawa Kawa sevimli ayıcığa dişi ayıcığın kalbini almasında yardımcı olmaya çalışır. Ayıcık ve küçük kız düşünür taşınırlar. Maşa planını uygulamaya koyulur. Küçük kız kendi rock grubunu kurar ve bir video çeker..

  • ÇocukTV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Kafasında Topla 103 Kilometre Giden Futbolcu 00:41

Kafasında Topla 103 Kilometre Giden Futbolcu

Nijeryalı futbolcu Harrison Chinedu sıra dışı bir rekora imza attı. Kafasında bir futbol topu taşıyan Chinedu, bisikletle 103 kilometre gitmeyi başardı...

  • Cowboy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı 02:49

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı(Gəncədə qəfil əməliyyat: qanunsuz silah saxlayanlar tutuldu) Azerbaycan Gence'de yapılan operasyonda yasadışı ve kaçak silah saklayanlar yakalandı..

Çapkın Kocanın Komik Halleri_Korkudan Köpeği Camdan Fırlatıyor... 01:43

Çapkın Kocanın Komik Halleri_Korkudan Köpeği Camdan Fırlatıyor...

Eşi eve erken gelince işler olağan dışı gelişmeye başlıyor haydi seyredelim :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1973 Yılında İngilizlerin Çektiği Hac Belgeseli 07:50

1973 Yılında İngilizlerin Çektiği Hac Belgeseli

1973 yılında İngilizlerin çektiği Hac belgeselinden bazı önemli görüntüleri kestim orjinal film 20 dakikaya yakın .Filmde 1973 Mekke görüntüleri var .Kabe den görüntüler var Şeytan taşlama görüntüleri var. Dönemin Suud k..

  • Cowboy tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce