#Yeni kimlik kartları

Güzel Oyuncudan Çi Yorumu Rahatsız Olan Varsa 04:08

Güzel Oyuncudan Çi Yorumu Rahatsız Olan Varsa

Önceki gün menajerinin doğum gününe katılan güzel oyuncu Yasemin Allen, yeni katıldığı Çi dizisi ve dizideki cesur sahneler hakkında konuştu. Kadrosuna yeni katıldığı cesur sahneleriyle gündem de olan Çİ için çok zevk al..

  • BETA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Opel Insignia Grand Sport 1.6 Dizel Otomatik  Test Sürüşü 19:14

Opel Insignia Grand Sport 1.6 Dizel Otomatik Test Sürüşü

Opel Yeni Insignia Grand Sport modelini 1.6 Dizel Otomatik kombinasyonu ile İstanbul'da kullandık. Ayrıca Opel Odak Plaza'dan Cihan Dinçer'den Yeni Insignia Grand Sport'un fiyatıyla ilgili detaylıca bilgi aldık...

  • BETA tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Zehra Yakında FOX'ta 00:43

Adı Zehra Yakında FOX'ta

Adı Zehra... yakında FOX'ta! Başlıyor...

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönüllü Nedir 02:16

Gönüllü Nedir

Bir işi yapmayı hiçbir yükümlülüğü yokken isteyerek üstlenen kişi. Birleşmiş Milletler gönüllülerinin tanımına göre ise Gönüllülük; bireyin kendi özgür iradesiyle, maddiyata dayanmayan bir motivasyon ile ailesi ya da ..

Çocuklar Duymasın 22. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 22. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 22. Bölüm Fragmanı - Yılbaşı Özel yayında! Çocuklar Duymasın'da yılbaşı coşkusu yaşanıyor! Haluk ile Meltem, yaşadıkları problemleri arkalarında bırakmaya çalışırlar. Yeni yılın coşkusu herkese yansır ..

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle 2:11:28

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle

Ertuğrul, Aslıhan ve Turgut’un zehirlenmesinden ötürü kale baskınına gidememiş, zehri yapan otacının peşine düşmüştü. Ares’in verdiği malumatla zehri yapan otacının mağarasına ulaşmış ve Artuk Bey’in orada yaptığı panzeh..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Yılbaşı Coşkusu 01:45

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Yılbaşı Coşkusu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde vatandaşların yeni yıl coşkusu havadan görüntülendi. İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarası eşliğinde yeni yıla giren vatandaşlar havai fişek gösterisini doyasıya seyretti...

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayında! Ekipten birisinin silahıyla cinayet işleniyor! Rıza Baba, elindeki balistik raporunun gizemini çözebilecek mi? Selin'in abisi, işlediği suçlardan dolayı sorguya alınır. Selin, ..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Türkiye Onu Konuşuyor En Neşeli Noter Başkatibi 02:11

Türkiye Onu Konuşuyor En Neşeli Noter Başkatibi

Türkiye En Neşeli Note Başkatibi Konuşuyor! Yeni Görüntüleriyle..

  • BETA tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı 00:49

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı yayında! Selin, Rıza Baba tarafından açığa alınıyor! Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi? Sinem, kirli işler peşinde koşmaya devam eder. Sinem'in yeni planları nasıl sonuçlan..

TOLGSHOW 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 2. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti 00:38

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti

Sosyal Medya fenomeni olarak ün salan Kerimcan Durmaz, yeni yıl için gittiği Almanya dönüşü makyajsız yakalandı. Hazırlıksız olduğunu söyleyen Kerimcan hızlıca gözlüğünü taktı. Sanat camiasından bazı ünlü isimlerin çok d..

  • BETA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kibariye De Şaşırdı İlk Defa 2018’De Başına Geldi İnanamadı 02:11

Kibariye De Şaşırdı İlk Defa 2018’De Başına Geldi İnanamadı

Güçlü sesi ve yorumuyla sevilen sanatçı Kibariye yeni yıla girdiği Almanya’da yaşadığı yoğunluğu dile getirdi. Bir gecede dört konser veren sanatçı “Hayatımda ilk defa bu kadar yoruldum” dedi. Bir çok ünlü isim gibi ses ..

  • BETA tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum 02:56

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum

Demet Akalın, yeni yılı Kalamış’ta bulunan Wyndham Grand otelde karşıladı. Sahne öncesi, eşi Okan Kurt ve kızı Hira’yla birlikte kameraların karşısına geçen Akalın, “Artık polemiklerin içinde olmak istemiyorum.” sözleriy..

  • BETA tarafından
  • 500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serkan Kaya Sen yıldızdın, Ben Sürünüyordum 03:55

Serkan Kaya Sen yıldızdın, Ben Sürünüyordum

7 yıl aradan sonra yeni albümle dönen İntizar'dan Serkan Kaya sürprizi. İntizar yeni albümünde Serkan Kaya ile muhteşem bir düete imza attı...

  • BETA tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı 02:23

The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı

The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 2 Nisan Pazartesi Günü ABC'de Başlıyor. Jude Ellis (Steve Zahn) Oregon sahilinde küçük bir balıkçı kasabası olan Port Canaan'ın şerifidir. Korkunç bir evlilikten v..

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Hellraiser Judgment Fragmanı 01:54

Hellraiser Judgment Fragmanı

Korku filmi serisi Hellraiser’ın 10. filmi olan “Hellraiser: Judgment”ın ilk fragmanı görücüye çıktı. İlk filmiyle 1987 yılında tanıştığımız seri Clive Barker tarafından yaratılmıştı. Yıllardır korku filmleri için makyaj..

Silicon Valley 5. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:10

Silicon Valley 5. Sezon Tanıtım Fragmanı

Silicon Valley 5. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 25 Mart Pazar günü HBO'da » Silicon Valley Pazar Günleri Saat 10:30pm HBO'da » Oyuncular: Kumail Nanjiani, Martin Starr, Thomas Middleditch..

Life Sentence Tanıtım Fragmanı 03:30

Life Sentence Tanıtım Fragmanı

Life Sentence Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Seri 7 Mart Çarşamba Günü CW'de Başlıyor The CW'de 7 Mart'ta başlayacak! Yeni seride, terminal kanseri tanısı konmuş bir kadın, yaşamanın nasıl bir şey olduğunu öğreniyor...

Modern Family 9. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 00:15

Modern Family 9. Sezon 13. Bölüm Fragmanı

Modern Family 9. Sezon 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm Yeni Bölüm 17 Ocak Çarşamba Günü ABC'de Modern Family 9x13 Promo/Preview In Your Head Modern Family Season 9 Episode 13 Promo Modern Family 9x13 Promo ..

Diriliş Ertuğrul 101. Bölüm İzle 2:27:08

Diriliş Ertuğrul 101. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kaan Taşaner'den Olay Sözler Mutsuz İnsanlar Evlenir 01:46

Kaan Taşaner'den Olay Sözler Mutsuz İnsanlar Evlenir

Selin Şekerci ve Kaan Taşaner çifti dün akşam “Daha” filminin galasında görüntülendi. Selin Şekerci yeni dahil olduğu diziyle ilgili konuşurken, Kaan Taşaner ise evlilik sorularına yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde “Siyah..

  • BETA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı 00:14

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la nükleer anlaşmayı devam ettirme kararı aldı. Başkan Trump, Tahran'ın ABD yaptırımlarından kurtulmasına izin vererek ABD'nin İran Nükleer Anlaşmasına katılımını onayladı. Bu onaylamanın s..

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem ile Haluk'un boşanmadığını öğrenen Tutku, ikilinin arasını açmak için yeni bir hamle yapıyor! Tutku ile yaptığı konuşma sonrası, duyduklarını kendine yediremeyen Melt..

Kızlarım İçin 8. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Kızlarım İçin 8. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sumru'nun Tayfun olan durumunu Yaşar öğreniyor! Sumru ve Tayfun arasında yeni bir aşk mı başlıyor? Kumru'yu hata yaparken gören Yağız, ondan sadece bu durumu kabul etmesini be..

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Namık, silahla vurularak hayatının sonuna mı geliyor? Ferhat'ın etrafını sarıp yakan ateş ne? Ferhat, hapiste aldığı bilgisyle ölüme cesur bir adım atmıştır. Fakat bu onun ..