#Yeni kimlik kartları

Serkan Kaya - Yar 05:33

Serkan Kaya - Yar

Başımı eğdim öne, sevdim, çok sevdim İçinde yılan gezermiş, nerden bilirdim Ben gül dedim, o dikenmiş aman Allah'ım Üzerine çok titredim, yaman Allah'ım Yar, benim senden alacağım var Ettiğin sana kalır mı kar O ..

Snakehips, MØ - Don't Leave 03:33

Snakehips, MØ - Don't Leave

You know me; now and then, I'm a mess Please don't hold that against me I'm a girl with a temper and heat I know I can be crazy But I'm not just a fuck-up, I'm the fuck-up you need I don't hear nobody when you focus on ..

LeToya Luckett - Back 2 Life 08:13

LeToya Luckett - Back 2 Life

Maybe I'm supposed to lie Maybe I'm not too good I think about how it'll get better Maybe I'm supposed to break down Or will it a fake how You're making me feel to me whenever Somehow I thought I could build with you I t..

Serkan Kaya - Sevemiyorum 04:34

Serkan Kaya - Sevemiyorum

Düşünmesem mi, üzülmesem mi Diye daha kaç kez sorabilirim ki Böyle gördüm, böyle yaşadım Sevdim mi sevdim atamadım Beni daha kaç kere vurabilir İncitebilir Üzebilirsin ki Sevemiyorum senden başkasını Sevemiyoru..

Serkan Kaya - Ederi Kadar 04:52

Serkan Kaya - Ederi Kadar

Çok geceler sabahladım sen yatıp uyurken Ağaçtan adam oldum yolunu beklerken Kar yağdı kış sandım Ter bastı güneş sandım Yaralarımı kendim sardım Minnetim yok Bundan böyle herkes artık, ederi kadar, ederi kadar Y..

Serkan Kaya - Elma Attım Nar Geldi 04:35

Serkan Kaya - Elma Attım Nar Geldi

Elma attım nar geldi Dar sokaktan yar geldi Gönderdiğin yüzükler Parmağıma dar geldi Nirinay naynaynam Bu inin önü kıyı Uyu sevdiğim uyu Seni sarhoş diyorlar İçtiğin üzüm suyu Nirinay naynaynam..

Kutsi - Kapımı Çal 04:48

Kutsi - Kapımı Çal

Bir sonbahar akşamında elimde resmin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Yapraklar vuruyor cama rüzgarda sesin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Hani açmazdın başka gönülde Sen yalancı rüzgarların yağmuru oldun Han..

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Gang Turns Black 21:25

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı -

Günlük hayatın sıradan meselelerine absürd yorumlar. Philadelphia?da kendi halinde bir İrlanda barı işleten dört kafadar, iş yaşamının ve insan ilişkilerinin yetişkin dünyasına adım attıklarında hayatın sadece kendileri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia 43:10

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia

250 yıllık uykunuzdan uyansanız, Dünya?yı yıkılmanın eşiğinde bulsanız ve insanlığın son umuduysanız ne olur? Sizi bilmem de Ichabod Crane uyanınca Sleepy Hollow olmuş. Dizi, The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) h..

  • Tv Series tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sherlock 4. Sezon 3. Bölüm Fragman 00:28

Sherlock 4. Sezon 3. Bölüm Fragman

Benedict Cumberbatch'ın muhteşem oyunculuğu ile günümüze uyarlanmış Sherlock Holmes'u izlediğimiz dizi ilk olarak 2010'da izleyici ile buluşmuştu. Alışılmış dizilerin aksine her sezonu sadece 3 bölümden oluşan dizinin en..

  • Tv Series tarafından
  • 6.864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan 04:43

Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan

Güzel Türkistan sana ne oldu? Seher çağında güllerin soldu Bağ bahçeden berbad, kuşlarda feryat Hepisi bir mahzun...olmaz mı dilşad? Bilmem niçin kuşlar uçmaz bahçelerde...? Birliğimizin sarsılmaz daği Ümidimizin sönmez ..

Buray-Seni Sevmiyorum artik 03:30

Buray-Seni Sevmiyorum artik

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

İçerde - Amerikan Dublaj (Hababam Sınıfı Versiyon) 01:00

İçerde - Amerikan Dublaj (Hababam Sınıfı Versiyon)

Amerikan dublajının yoğunlaştığı ve popülerliğini koruduğu bir zamanda bir tane daha komediye ne dersiniz?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Boya ( Remix Versiyon ) 04:05

Kutsi - Boya ( Remix Versiyon )

Değer mi Nasıl geçtin huzurundan gururundan Buna değer mi Seçtiğin yol da bir yol olsa bari Sevgimi aldığın yere koyar mısın Bana biraz renk lazım Beni boyar mısın Yüreğimi çaldığın günü çok özledim Söylüyorum i..

Yanlış Enjeksiyon Sonrası Kalçası Bu Hale Geldi 04:54

Yanlış Enjeksiyon Sonrası Kalçası Bu Hale Geldi

Courtney Barnes, henüz üniversite öğrencisiyken bir yandan da dansçı olarak çalıştığı dönemde kalçasını silikon enjeksiyonuyla büyütmeye karar vermiş.Gittiği yasadışı klinikte yapılan işlemlerin ardından ortaya hiç hayal..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.531 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Derya Uluğ - Canavar 03:21

Derya Uluğ - Canavar

Şimdi Beni Beğenmez Olmuş Bana Yüz Çevirip Gururlumusun Bırak Bakmasın isterse Sussun Ensem Ona Dönük Oraya Konuşsun Ne iyi Büyüttüm Besledim Güzel Bir Nankör Yetiştirdim Elime Sağlık Ben Ne Halt Ettim Kendime Bir Canava..

Sia & Rihanna Ft. David Guetta - Beautiful People 03:47

Sia & Rihanna Ft. David Guetta - Beautiful People

[Verse 1] Oh Hands out stretch, what you got Give me your best and I won't turn you down Cause you're always out to impress (oh!) You're always out to impress (oh!) You're always out to impress [Pre-Chorus] This is the ..

Sean Paul - No Lie ft. Dua Lipa 03:48

Sean Paul - No Lie ft. Dua Lipa

[Intro: Dua Lipa] Feel your eyes, they all over me Don't be shy, take control of me Get the vibe it's gonna be lit tonight [Verse 1: Sean Paul] Baby girl yuh a carry ten ton a fatness, gimme some a dat Mixed with the ba..

En Yakın Arkadaşını Ölümden Kurtaran Kahraman Köpek 00:34

En Yakın Arkadaşını Ölümden Kurtaran Kahraman Köpek

Arkadaşının nehir yatağından düşüp gitmesine göz yummayan köpeğin kahramanlığını izliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müşteriyi Azarlayarak Müşteri Çekmek 01:44

Müşteriyi Azarlayarak Müşteri Çekmek

Sirkeci Büyük Postanenin Karşı Sokağında Çiğköfteci Ali Usta adında iş yeri olan kişinin çok konuşup müşteri çekmesi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıvı Nitrojen ile Pil Temas Ederse Ne Olur? 06:30

Sıvı Nitrojen ile Pil Temas Ederse Ne Olur?

Peki daha önce hiç sıvı nitrojenin pil ile temasında ne olduğunu görmüş müydünüz? Keyifli seyirler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnstagramda Değişik Eşarp Bağlama Modelleri 03:01

İnstagramda Değişik Eşarp Bağlama Modelleri

Yeni sezonun öne çıkan birbirinden farklı ve güzel eşarpları, nasıl bağlanır,püf noktalar nelerdir,videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Kanalımız KADINA ya abone olmayı lütfen unutmayın.İyi seyir..

  • Kadınca tarafından
  • 1.554 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Son Mektup 04:48

Kutsi - Son Mektup

Aşıkların mahvolduğu bir şehirde Kendi payıma düşeni yaşıyorum Sensizliğin dünden büyük gücüyle Adım adım bu engeli aşıyorum Bugün senden vazgeçiyorum Gözyaşlarıyla gidiyorum İkimizden biri acı çekecekse Kendimi ..

Kutsi - Zor Olsa Da 04:20

Kutsi - Zor Olsa Da

Ne yaparsan yap umrumda değil Şikayetim var ahh elimde değil Bu kadar mağdur olma sevgilim İntizarım var ahh elimde değil Zor olsa da sana geri dönüyorum Rüyaysa da hayırlara yoruyorum Bu ayrılık yakışmadı biliyor..

The Chainsmokers - Paris (Lyric) 03:48

The Chainsmokers - Paris (Lyric)

[Verse 1: Andrew Taggart] We were staying in Paris To get away from your parents And I thought, “Wow If I could take this in a shot right now I don't think that we could work this out” Out on the terrace I don't know if ..

Ölümcül Deney 4  Film İzle 1:36:52

Ölümcül Deney 4 Film İzle

Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra Türkçe Dublaj Film İzle. Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam eder. Umbrella Şirketi ile olan savaşı ye..

Eylül - Kalk Git (Official Video) 03:07

Eylül - Kalk Git (Official Video)

Şarkı Sözleri: Yüzünü gözünü istemez haydi kalk git Koca koca boş boş sözlerini sal git Tadını kokunu dokunuşunu da kap git Bende de hırkan kalmış bi zahmet onu da giy git. Güzel anılarıma da s*çmadan kalk git Bana küfü..

Kutsi - Tören 04:43

Kutsi - Tören

Alışmak çok zor değil artık yalnızlığa Sensizlik acı vermiyor Teselli buldum belki ne olur soru sorma Sessizlik iyi geliyor Sen beni de kendini de kandırıyorsun kabul Son kelime aşk yerine ayrılık olsun Ben sana ..

İnternetsiz Bir Dünya Nasıl Olurdu ? 03:29

İnternetsiz Bir Dünya Nasıl Olurdu ?

İnternetin yaygınlaşması çok kısa bir süre içinde gerçekleşti. Öyle ki internet, sadece 20 sene içinde tüm hayatımızı değiştirmeyi başardı. Bugün devrimler Facebook ve Twitter'da tartışılırken, politik savaşlar web üzer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aleyna Tilki ft. Kardeşi- Sanane 00:36

Aleyna Tilki ft. Kardeşi- Sanane

Aleyna Tilkinin ''sana ne, ona ne, kime ne '' isimli singelı sizlerle arkadaşlar. Keyifli seyirler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce