#Yeni kimlik kartları

Rampadan Atlayış Yapan Kayakçıyı Bekleyen Sürpriz 00:46

Rampadan Atlayış Yapan Kayakçıyı Bekleyen Sürpriz

Kayakçının kendisini beklediği hazin sondan haberi yoktur..

  • PITIRCIK tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmaz Yayını Unutup Nur Yerlitaş'ı Aradı - İşte Benim Stilim 15:52

Kerimcan Durmaz Yayını Unutup Nur Yerlitaş'ı Aradı - İşte Benim Stilim

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Ocak 2017 Cuma günü yayınlanan 53. bölümünde Kerimcan Durmaz yayın esnasında Nur Yerlitaş'ı arayınca eğlenceli anlar yaşandı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Gölgenin Rahatına Bak - Tv8 '3 Adam' Günümüz Ozanları Parodi 01:40

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Tv8 '3 Adam' Günümüz Ozanları Parodi

Yine 3 adam ve yine komedi :D..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dansı İle Düğünün Yıldızı Olan Kırmızılı Hatun 03:13

Dansı İle Düğünün Yıldızı Olan Kırmızılı Hatun

Güzel bir roman düğünü serisine başladık çok şükür ilgi gördü ve layıkıyla devam edelim diyoruz. Yeni düğünümüzde kırmızı elbisesiyle göz dolduran çıtı pıtı hanım ablamızın diğer davetlilerle girdiği roman oyunu düellosu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdem Ergün - Efkara Geldim 03:20

Erdem Ergün - Efkara Geldim

Temelli mi geldim dünyaya? Nerden düştüm bu sevdaya? Başımı koydu bin belaya Efkara geldim Ben böyle bir yar sevdim Akıbetim korkar halimden Buyruk bekler sahibinden Gayri kovuldum cennetinden Efkara geldim Ben böyle bi..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Yusuf Güney - Sualsiz - Teaser 00:22

Yusuf Güney - Sualsiz - Teaser

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda..

Mehmet Eti - Olduğu Kadarıyla 03:57

Mehmet Eti - Olduğu Kadarıyla

Hiç bişey olmaz senden bana Susma ağla karşımda Elimden bişey gelmezki sana Ağla ağla sol yanıma Bir kaç kadeh üzüntü Alır götürür herşeyi Geçip giderki bu acılar Kalır yanına kalp ağrısı Bırak uğraşma boşuna Old..

Maceracı _ Bitlis 1:05:33

Maceracı _ Bitlis

Türkiye'yi köşe bucak gezen Maceracı yerel kültürlerin zenginliklerini sizlerle buluşturmaya devam ediyor... Murat Yeni'nin bu haftaki durağı Evliyalar Şehri, Bitlis.....

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

Murat Dalkılıç - Daha İyisi Gelene Kadar 03:12

Murat Dalkılıç - Daha İyisi Gelene Kadar

Murat Dalkılıç: Sarılmakta kaldı aklım oysa Gelmek niye zor Salınmak mı hakkım yani burada Gitsem yine yok Kalıp burada kaç günümü Sevimli yüzünü seyretmeye dalıp Daha iyisi gelene kadar Bakmaya devam ederken bir yanda..

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

Maceracı _ Mardin 1:08:17

Maceracı _ Mardin

Türkiye’yi karış karış gezen Maceracı, bu hafta 7 bin yıllık tarihe sahip, birçok kültürü içinde barındıran Mardin’i ekrana getiriyor. Mardin’in eşsiz güzelliklerini ekrana taşıyan Maceracı, Mardin çarşıları ile yörenin ..

Hüsnü Arkan - Tutuşsun 03:36

Hüsnü Arkan - Tutuşsun

Bir garip bülbül öter su başında. Nice gül yansın, nice tutuşsun. Ne böyle sevda gördüm ne böyle yara. Adın unutursam Dicle tutuşsun. Haye haye haye varımsın haye. Viran bahçelerde narımsın haye. Haye haye haye zârım tut..

İçerisinde Kaybolmak İsteyeceğiniz Tereyağ Cennetine Benzeyen Harika Fabrika 05:12

İçerisinde Kaybolmak İsteyeceğiniz Tereyağ Cennetine Benzeyen Harika F

Fransa'daki Jean-Yves BordierTereyağ Fabrikası, tereyağ severlerin içinde kaybolmak isteyeceği mükemmel bir yer. Şef Ludo Lefebvre ile fabrikada eğlenceli ve keyif veren bir yolculuğa hazır mısınız?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan 03:27

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan

ben gidiyorum seni sende bırakarak kalmamış ki yok yüreğimde beklenecek yaşanacak ben gidiyorum seni sende bırakarak çözülmüş tüm bağlar aramızda yerimiz yok tutunacak e varsa aklında benim hakkımda hiç kusura bakma bır..

Gülay - Beni Verme Ellere 04:24

Gülay - Beni Verme Ellere

Gülay Beni Verme Ellere Şarkı Sözü Beni verme ellere al götür yüreğine Sakla gösterme kimseye Beni verme ellere al götür yüreğine Sakla gönderme bir yere Sarıl bana kal biraz öyle Dur biraz öyle sus biraz öyle Sarıl ..

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

Hayko Cepkin - Yuh Yuh 02:50

Hayko Cepkin - Yuh Yuh

Yuh ancak memleketine, Ailesine, kendine olana aittir. Yuh memleket çocuğuna değil. Memleket düşmanına aittir. Uzaktan yakından yuh çekme bana Sana senin gibi baktım ise yuh Efendi görünüp bütün insana Hak'kın k..

Tesettür Büyük Beden Abiye Modelleri 2017 00:59

Tesettür Büyük Beden Abiye Modelleri 2017

Özellikle kilolu bayanların özel gün ve gecelerde kıyafet bulma zorlukları kaçınılmaz bir durum.Ama son yıllarda özellikle tesettür giyimde de artık büyük beden kıyafet tasarımları öne çıkmakta.Yeni sezon trend abiye mod..

  • Kadınca tarafından
  • 3.302 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayat Şarkısı 40. Bölüm Fragmanı - 2 00:33

Hayat Şarkısı 40. Bölüm Fragmanı - 2

Erken doğum yapan Hülya'nın durumu iyi mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böyle Hata Keşke Her Oyunda Olsa: 'Billie Jean' Şarkısıyla Uyumlu Şekilde Dans Eden Karakter 00:37

Böyle Hata Keşke Her Oyunda Olsa: 'Billie Jean' Şarkısıyla Uyumlu Şeki

Öğrencilerin video oyunu tasarımında meydana gelen hata tüm sınıfı kahkahaya boğdu. Hata yüzünden donan karaktere Michael Jackson'ın Billie Jean şarkısı da eklenince ortaya böyle eğlenceli görüntüler çıktı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.534 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gelin Ayakkabısı Dantel Modeller 05:52

Gelin Ayakkabısı Dantel Modeller

Yeni sezonun öne çıkan gelin ayakkabı modelleri videomuzu uzmarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 2.371 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trend Erkek Saç Kesim & Modelleri 02:52

Trend Erkek Saç Kesim & Modelleri

Yeni sezonun özellikle gençler arasında öne çıkan erkek saç modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Kutupoğlu - Muhtacım 04:16

Barış Kutupoğlu - Muhtacım

Düştüm sayende düşebildiğim kadar derinlere , Gurursuzca nefes almayı bıle unuttum , Ben bir yerlerde yandım sayende , Yanabildiğim kadar günahlarda , Acıdan öte bana yaşattıkların işkence , Yeniden dirilmeyi umar kalbim..

Redd - İtiraf 03:22

Redd - İtiraf

Ben Hep Koparttım Hep Ama Hep Kanattım Kalbe Düşman Yaşadım Bazen Kendimi, Bazen De Başka Birini Benzin Döküp Yaktım Ama Şimdi Bu Sürtük Bedende Patlayacak Gibi Vuruyor Kalbim Kendi Kendime Kaldığımda Kimse Görmüyorken A..

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil 00:55

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil

Kuzey İrlanda’nın cumhuriyetçi partisi Sinn Feinn liderliğine Sağlık Bakanı Michelle O’Neil getirildi. İrlanda Cumhuriyetçi Ordusu (IRA) geçmişi olmayan 40 yaşındaki O’Neil bu göreve gelen ilk kadın oldu. Milliyetçi pa..

Burun Kıkırdağıyla Dizlere Şifa 02:15

Burun Kıkırdağıyla Dizlere Şifa

İsviçreli doktorlar, hastaların kendi burunlarından toplanan kıkırdak hücrelerini, hasarlı kıkırdağa sahip olan 10 yetişkinin dizlerinin tedavisi için kullandılar. Başarılı şekilde sonuçlanan kıkırdak nakilleriyle araştı..

Kutsi - 20'li Yaşlar 04:16

Kutsi - 20'li Yaşlar

Sadece bilmeni istedim ki Sen 20'li yaşlarımdaki en güzel şeydin Ve hala benimsin Bugün otuzuma giriyorum canım 20'li yaşlarımın son sabahındayım Ellerim telefona gitmiyor canım Otuz yaşımın sabahındayım İçimde ..