#Yeni moda semazenler

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Kötü Çocuk - Baş Belası 10:03

Kötü Çocuk - Baş Belası

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü 11:44

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorl..

Kötü Çocuk - Romantik Sahneler 11:12

Kötü Çocuk - Romantik Sahneler

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Sen Benim Kızımsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Benim Kızımsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitmekkapıda #kemalsunal Tribute 04:36

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitm

Kemal Sunal Tribute Rap Versiyon Yeni Şarkı Yayında Hayalperest 2021 Göçüp Gitmek Kapıda İyi Dinlemeler Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/C4eeE4h2 Duyuruları paylaşımları burdan takip edeb..

2017 Grommet Perde Modelleri 03:12

2017 Grommet Perde Modelleri

Yeni sezonun en dikkat çeken grommet perde modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genç Tesettür Elbise Modelleri 00:58

Genç Tesettür Elbise Modelleri

Tesettür giyimde yeni sezonun öne çıkan kıyafet modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çok Şık Perde Modelleri 04:01

Çok Şık Perde Modelleri

Evlenenler ve evini yenilemek isteyenler için birbirinden şık ve ilgi çeken yeni sezon perde modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniziçin teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Danla Bilic Aslında Kim? 01:15

Danla Bilic Aslında Kim?

Enterasan videolarıyla ruh hallerine özgü makyaj yapan Danla Blilic, son günlerin bakım ve estetik dünyasına kendi stiliyle giriş yaparak yeni bir moda, yeni bir akım yaratmıştır. Ayrıca, YALAK kelimesini kadın lugatın..

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeyda Erdoğan Erkek Kuaföründe Saçımı Kazıttım 14:05

Şeyda Erdoğan Erkek Kuaföründe Saçımı Kazıttım

Merhabalar! Yeni bir seriye başladım. Bu seride erkeklere özgü olarak bilinen yerlere gideceğiz, onlara özgü olarak bilinen eylemleri yapacağız. Yeni serimiz ben de yaparım! Bakalım daha neler yapacağım :)..

Stil Baykuşu Protez Tırnak 20:11

Stil Baykuşu Protez Tırnak

Yeni yeni popüler olan hard gel tırnakları beraber uyguluyoruz. Çok pratik, kolay ve kısa zazmanda kendi kendinize uygulayabileceğiniz bu protez tırnaklar ile elleriniz çok güzel gözükecek :)..

2017 Saç Modası Modelleri Ve  Renkleri 05:15

2017 Saç Modası Modelleri Ve Renkleri

Saç Modelleri2017 Saç Modelleri ve Saç Rengi TrendleriGizem tarafından Ekim 18, 2016 tarihinde yayınlandı. PAYLAŞ TWEET PAYLAŞ PAYLAŞ 2 YORUM Sezonun sonuna doğru yavaş yavaş yaklaşırken, bu sezon trend ve moda olan şeyl..

  • Kadınca tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çok Şık Tesettür Giyim Kıyafet Modelleri 07:25

Çok Şık Tesettür Giyim Kıyafet Modelleri

2016 yılının sonlarına yaklaştıkça tesettür giyim modelleri 2017 ürünleri de yavaş yavaş belirgin bir hal almaya başlamıştır. Ortaya çıkan yeni modellerdeki ürünler şimdiden çeşitli yerlerde satışa sunulmuş olan ürünlerd..

  • Kadınca tarafından
  • 2.527 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 03:19

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

I threw a wish in the well, - Kuyuya bir dilek attım Don't ask me, I'll never tell - Hiç sorma, asla söylemeyeceğim I looked to you as it fell, - O dilek düşerken bende sana baktım And now you're in my way - Ve şi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 01:02

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Yeni Zellanda'daki 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından, Arjantin'in kuzeybatısındaki La Rioja bölgesinde yerin 100 kilometre altında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Gel..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..