#Yeni yıl filmi

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle 1:14:48

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki erkek arasında seçim yapmak zorunda kalan bir kadını anlatır. Sibel’in ilk kocası Murat bir iş seyahatinde geçirdiği kazada ölür. Yalnız kalan Sibel kocasının yakın arkadaşı ve iş ortağı Bülent ile ev..

Kanlarıyla Ödediler 1954 Türk Filmi İzle 1:55:26

Kanlarıyla Ödediler 1954 Türk Filmi İzle

Konusu: Yıl 1954. .Dönemin koşullarına göre varlıklı bir aile. Baba Kenan (Talat Artemel) ve 3 evlat. Oğullar Nazmi (Kenan Pars) Turgut (Eşref Kolçak) Eyüp Sultan'da benzin istasyonu işletiyorlar.İşlerine yakın olsun diy..

Okul Türk Filmi Hd İzle 1:39:49

Okul Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Okul dergisinin editörü Gökalp okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem’e aşıktır. Güldem için hikayeler yazan ve bu hikayeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalış..

Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle 1:17:55

Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden on dört yıl hapis cezası alan Murat’ın değişen hayatını konu edinir. Murat, Ayşe ile evlilik hazırlıkları yaparken bir anda kendisini hapishanede bulur. On dört sene hapishaned..

Üç Kardeşe Bir Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:16:57

Üç Kardeşe Bir Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ağabeyini evlendirmek istediği kadına âşık olan bir adamın hikâyesini anlatır. Sabri, Ekrem ve Turan kardeşler hurdacılık yaparak üç yıl içinde zengin olurlar. Bu süre içinde Sabri sevgilisi Leyla ile hiç..

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle 55:42

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gönül ile Orhan’ın aşkını konu alır. Gönül, Ferit’in pavyonunda şarkıcılık yapmaktadır. Pavyona gelen Orhan kumarda şanslıdır. Ferit, Gönül’e Orhan’a yakınlaşmasını, böylelikle kaybettikleri paralarını ge..

Tek Kurşun 1968 Türk Filmi İzle 1:17:00

Tek Kurşun 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir kiralık katilin hayatı anlatılır. Cellât lakaplı Cemil, yetimhanelerde büyümüş bir kiralık katildir. Hapishaneden çıkar çıkmaz yeni bir anlaşma yapar. Yeni işi Sirkaf Ahmet adında bir bar sahibini ö..

Korku Filmi Tadında Market Reklamı 01:37

Korku Filmi Tadında Market Reklamı

Her an her şeyin olabileceği korku filmi tadında bir market reklamı. Biraz eski ancak binlerce defa izlense dahi insanı yeni ayrıntılar keşfetmeye itiyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray TT Arena Reklam Filmi Cem Yılmaz HQ 02:06

Galatasaray TT Arena Reklam Filmi Cem Yılmaz HQ

Galatasaray TT Arena Reklam Filmi Cem Yılmaz HQ Galatasaray' ın yeni Stadı Türk Telekom Arena için Cem Yılmaz' ın oynadığı reklam filmi. Galatasaraylı futbolcular, Cem Yılmaz ve kaptanlar Arda Turan ve Ayhan Akman' ın da..

  • PengoTV tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları'ndan 85. Yılına Özel Anlamlı Reklam Filmi 02:54

Türkiye'nin Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları'ndan 85. Yılına Özel A

Kurulduğu ilk günden bugüne Türk Havacılık Tarihi’nin öncüsü olan ve bu serüven boyunca unutulmazlara imza atan THY, 85. yaşı için hazırlanan yeni reklam filmi yayına girdi. Bugün dünyanın 121 ülkesindeki 303 noktada Tür..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Umut Yılmaz Güney  Tuncel Kurtiz Türk Filmi İzle 1:39:01

Umut Yılmaz Güney Tuncel Kurtiz Türk Filmi İzle

Özel bir otonun çiğnediği atının ölümuyle dünyası yıkılan, parası olmadığı için yeni bir ot alamayan Cabbar, yaşamındaki son umudunu bir hocanın peşine takılmakta bulur. Ama aradıkları meçhul define bulunmaz. Final ilgin..

  • PengoTV tarafından
  • 33.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüm Azmiyle Torunuyla Konuşmak İçin İngilizce Öğrenen Dededen Sevginin Gücünü Hatırlatan Duygusal Reklam Filmi 02:59

Tüm Azmiyle Torunuyla Konuşmak İçin İngilizce Öğrenen Dededen Sevginin

Allegro sitesi için hazırlanan yeni yıl reklamında yer alan bir dede tüm azmiyle İngilizce öğrenmeye çalışıyor. Sevginin gücünü hatırlatan dede satın aldığı İngilizce seti ile yavaş yavaş yabancı dil öğrenirken gülümsets..

  • Cowboy tarafından
  • 2.968 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle 1:44:40

Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle

Filmin Konusu: Ali'nin kendi halinde bir hayatı vardır. Bir eczanede kalfa olarak çalışan Ali, kapıdan içeri giren bir kadını gördüğü anda her şey altüst olur. Çünkü kadın, Ali'nın çocukken hayallerini süsleyen Azra'dan ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 6.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
18'ler Takımı 2007 Türk Filmi İzle 1:41:27

18'ler Takımı 2007 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Her Türk gencinin en büyük kabusu üniversiteyi kazanamadan direkt askerlik vazifesine başlamaktır. İşte bizim şu dört kahramanımız da, liseden mezun olduktan sonra ÖSYM tezgahından geçmiş ancak sınavı kaza..

Azazil 2 Büyü 2016 Türk Filmi İzle 1:26:34

Azazil 2 Büyü 2016 Türk Filmi İzle

Sedat işinde başarılı ancak özel hayatında bir o kadar başarısız ve mutsuz genc bir adamdır. Özellikle küçük kızları İlayda doğduktan sonra karısı Aylin ile ilişkileri gün geçtikçe kötüye gider. Karşısına çıkan genç ve g..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle 1:26:54

İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle

Konusu: Çocukluklarından bu yana Mahmutpaşa Pasajı'nda çalışmakta olan Altan ve Şükrü artık çıraklığı bırakıp kendi işlerini yapmanın zamanı geldiğine karar verirler. Bu piyasadaki tanınmış tefecilerden biri olan Fadıl'd..

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle 1:29:22

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle

Filmde, nişanlısı tarafından terk edilen bir kadının intikam hırsı anlatılır. Nazım, üniversiteden yeni mezun olmuş stajyer bir savcıdır. Kısa süre sonra eğitimini tamamlamak için Avrupa’ya gidecektir. Nevin’le evlilikle..

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle 1:35:52

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir kız ile yoksul bir gencin arasındaki aşk hikâyesi konu edilir. Zengin bir ailenin kızı olan Belgin birkaç aylığına bir mahalleye taşınır. Burada, nişanlısı ve babasından bir süre ayrı kalacak..

O Kadın 1966 Türk Filmi İzle 1:06:25

O Kadın 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kocası ve çocuğunun geleceği için kendini feda eden bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayşe ve Kemal’in mutlu bir evliliği ve yeni doğan Salih adında oğulları vardır. Kemal’in terfi almasını kutladıkları b..

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle 1:03:54

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öküz almak için İstanbul’a para kazanmaya gelen bir köylünün farkında olmadan kanunsuz işlere karışmasını konu edinir. Ali ile Emine, köyde yaşayan yoksul bir çifttir. Ali, belli bir miktar mahsul karşılı..

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle 1:19:07

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öğretmenine âşık olan bir öğrencinin hikâyesini anlatır. Fabrikatör Keramet Bey’in oğlu Metin, özel bir kolejde okur. Babası kolejin kurucularından olduğu için istediği gibi davranmaktadır. Okulun müdürü ..

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle 1:10:53

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki kadın arasında karar vermekte zorlanan bir adamın hikâyesi anlatılır. Genç adam, birlikte olduğu kadınla bir türlü aradığı mutluluğu ve huzuru bulamaz. Görünüşte bir sıkıntıları olmamasına r..

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle 1:06:18

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, âşık olduğu adamı elde etmek için türlü oyunlar oynayan bir kadının öyküsünü konu alır. Feriha, amcasının evinde bir sığıntı gibi büyümüştür. Kuzeni Nevin’e karşı kinle dolu olan Feriha, ondan intikam alm..

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle 1:12:03

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Murat’ın genç kızları fuhuşa zorlayan bir çeteye karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Murat, İstanbul’da suç dünyasıyla mücadele eden bir polistir. Gazetelerdeki kaçırılan kızlarla ilgili haberler gün geçtik..

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle 1:13:52

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, toprağından vazgeçmeyip köyün ağasıyla mücadeleye girişen Ahmet’in hikâyesini anlatır. İsmail Ağa, Ahmet’in askerden yeni döndüğünü öğrenmiştir. Bunu fırsat bilerek borcuna karşılık Ahmet’ten toprağını is..

Zorlu Damat 1962 Türk Filmi İzle 1:17:14

Zorlu Damat 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, at yarışlarına meraklı olan bir kadının yaşadıklarını konu edinir. Gönül, at yarışlarında rakibi Cemil’e yenilir. Bu yüzden Necdet adında bir çiftlik sahibinden yeni bir at almak ister. Ancak Necdet istem..

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi 1:52:18

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi

Filmin Konusu: Umut Adası, Türkiye’den İngiltere’ye kaçak yollarla giden bir grup insanın ve eğitim amacıyla fırsatlar ülkesine giden genç bir kızın yaşadığı dramı anlatıyor. Farklı sınıf ve kültürden gelen, çoğunluğu ge..

  • Tv Series tarafından
  • 34.355 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle 1:37:44

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ergenliğe yeni adım atmış iki çocuğun sinema tutkusunu anlatır. Mehmet ve Recep, yaz tatilinde kasabada çırak olarak çalışmaktadır. İş dönüşü ise evlerinin ahırında bir projeksiyon makinesi yapmaya uğraşı..