#Yeni yılda olacak kehanetler

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..

 Hazırlardan Daha Güzel Donut  Tarifi 11:59

Hazırlardan Daha Güzel Donut Tarifi

Donut tarifi için malzemeler 4,5 su bardağından birazcık daha fazla un ( 600gr ) 2 adet orta boy yumurta 100 gr hafif yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı doku olacak şekilde toz şeker ( 40 gr) 1 tatlı kaşığı tuz (8..

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) 04:05

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem)

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) Dinle Bir ses var içimde seni fısıldar gibi erden çıktın karşıma yine neler başlar gibi hem güzel hem değil gözümde yaşlar gibi yine geceler ağır olacak sabaha ..

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri 03:40

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri

Ula Nuri şarkı sözleri ile... Sabahtan kalkacağım, Ateş mi yakacağım İnek mi sağacağım, Tarlamı kazacağım, Mısır mı kıracağım, Fındık toplayacağım Uşak mı bakacağım Sen kahvede durursun, ben mi çalışacağım Uşakların z..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Işıl Reçber Ebru Yaşar Yazı Yazmadan Önce Demet'e Sormalıydı 14:08

Işıl Reçber Ebru Yaşar Yazı Yazmadan Önce Demet'e Sormalıydı

Kenan Erçetingöz’ün önceki akşam Vadi İstanbul’da düzenlediği yeni yıl partisine, Özge Ulusoy, Seren Serengil, Gülben Ergen, Serdar Ortaç gibi birbirinden ünlü isimler katıldı. “Gecce.com”un kurucusu ve sahibi Kenan Erçe..

  • BETA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor 03:16

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor Başbakan Yardımcısı Şimşek, 18 yaş altı genç ve çocukların da velileri, vasileri aracılığıyla Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılımına ilişkin çalışma yaptık..

Diriliş Ertuğrul 101. Bölüm İzle 2:27:08

Diriliş Ertuğrul 101. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Yasin Keleş feat. Serdar Ortaç  Nüans 02:58

Yasin Keleş feat. Serdar Ortaç Nüans

Çok uzun zamandır, sahte tavırlar Bir vurdum durmazsın Ayrılık zor değil, İnce bir nüans var Nasılsa anlarsın be güzelim gün gelir yaşarsın Üzülme tatlım ne sen ilktin Ne de ben son olacak Sonunda zaten herkes bir gün et..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Filmle Bizi Kaosa Hazırlıyorlar! 2024 Daha Kötü Geçecek! Güneş Patlaması ve Felaketle! 1:02:31

O Filmle Bizi Kaosa Hazırlıyorlar! 2024 Daha Kötü Geçecek! Güneş Patla

01:35 Leave The World Behind filmindeki mesajlar 10:08 7 yıllık zorlu süreç 18:26 Filistin'i kurma projesi 21:32 Yeni bir kapanma olacak mı? 31:27 Yapay kıyamete hazırlıyorlar 36:51 Yapay zeka tehditleri artacak 39:2..

  • STUDIO AS tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 10 ay önce
Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm İzle 2:12:01

Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm İzle

Nikea’dan gelen Tüccar Niko ve Bizans askerî kafilesini basan Ertuğrul, onların kılığında kaleye girip fethi başlatmak için hazırlanmıştı. Hazırlıklar tamamlanıp harekete geçmek üzereyken Yağız Alp, Gündüz’ün kaçırıldığı..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Bkm Mutfak'dan Müjde Bülent Beyin Hikayesi İle Geliyorlar 03:41

Bkm Mutfak'dan Müjde Bülent Beyin Hikayesi İle Geliyorlar

Okan Çabalar’ın BKM Mutfak Uniq’deki gösterisi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bülent Parlak ve Murat Eker her zamanki keyifli halleriyle kameraların karşısındaydı. Okan Çabalar’ın gösterisine sonra gele..

  • BETA tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü 19:15

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü

Yeni nesil Dacia Duster özellikle ön ve arka tasarımıyla daha farklı görünüyor ve kaput yüksltildiği için önden daha güçlü görünüyor Yeni Duster daha şık görünen iç mekana sahip artık ve şık görünmenin kanısıra kabin erg..

  • BETA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adele - Send My Love (To Your New Lover) 03:45

Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Send My Love (To Your New Lover) [Intro] Just the guitar pick [Verse 1] This was all you, none of it me You put your hands all over my body and told me You told me you were ready For the big one, for the big jump I be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı 59:07

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı

kore klipleri komik, , güney kore klip şarkıları, ben tek siz hepiniz kore klip, güney kore kore klip, güney kore klipleri kavga, kore klip hd, ben tek siz hepiniz, kore klipleri kavgalı, kore klip acıklı, güney kore kli..

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..