#Yeni yılda olacak kehanetler

The Surge A Walk In The Park Teaser Trailer PS4 00:54

The Surge A Walk In The Park Teaser Trailer PS4

Hardcore action RPG The Surge is about to receive brand new content with a major new expansion! A Walk in the Park is coming December 5 to PlayStation®4. Watch today’s Teaser Trailer to get a first glimpse of the amuseme..

  • BETA tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kötü Çocuk - Baş Belası 10:03

Kötü Çocuk - Baş Belası

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü 11:44

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorl..

Kötü Çocuk - Romantik Sahneler 11:12

Kötü Çocuk - Romantik Sahneler

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Sen Benim Kızımsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Benim Kızımsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitmekkapıda #kemalsunal Tribute 04:36

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitm

Kemal Sunal Tribute Rap Versiyon Yeni Şarkı Yayında Hayalperest 2021 Göçüp Gitmek Kapıda İyi Dinlemeler Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/C4eeE4h2 Duyuruları paylaşımları burdan takip edeb..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

 CNN Türk Zam Haberini Küçük Tatlı Zamlar Şeklinde Duyurdu 00:13

CNN Türk Zam Haberini Küçük Tatlı Zamlar Şeklinde Duyurdu

Yeni yılla birlikte gelen zamları CNN Türk'ten Duygu Demirbağ, “Olgunlukla karşılayacağımız, küçük, tatlı zamlar…” şeklinde duyurdu. Demirdağ, 1 Ocak 2018 günkü yayında haber özetlerini aktarırken zam haberini şu sözlerl..

  • JET TV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şok İsimler İhanet İçinde! Din,Bilim,Siyaset Şeytan Üçgeni! İLK KEZ AÇIKLADI! 1:16:55

Şok İsimler İhanet İçinde! Din,Bilim,Siyaset Şeytan Üçgeni! İLK KEZ AÇ

05:25 İnsanlara Tiyatro İzletiyorlar! 16:03 Yeni Romanın Depremle İlgisi Ne? 20:33 Projenin Tehlikesi Nedir? 24:10 Yeni Romanın Dirilmesi Ne Demek? 28:57 Fiilen İşgal Başladı Mı? 35:59 İşgal Nerede Nasıl Başladı? 54:11 D..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.449 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'ın gönül yaralarını sarmaya çalışıyor; ikili arasında yeni bir yüzleşme baş gösteriyor! Ferhat'ın göründüğü gibi biri olmadığını anlayan Aslı, Ferhat'ın geçmişi..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

Akciğer Kanserini Zerdeçal İle Yendi Dünya Tıp Tarihine Geçti 02:26

Akciğer Kanserini Zerdeçal İle Yendi Dünya Tıp Tarihine Geçti

Akciğer Kanserini Zerdeçal İle Yendi Dünya Tıp Tarihine Geçti İki ciğeri de kanser nedeniyle biten 43 yaşındaki hasta, 2 yılda zerdeçal tedavisi ile akciğer kanserinden kurtuldu. Prof. Dr. Mutlu Demiray, adım adım başar..

Kolları Olmadan 7 Bin Maket Yapan Adam 01:41

Kolları Olmadan 7 Bin Maket Yapan Adam

Çocukken elektrik akımına kapılarak iki kolunu ve bir bacağını kaybeden Selahattin Genli, kollarının ucuna yaptırdığı özel aparatları kullanarak 25 yılda yaklaşık 7 bin maket ev ve hediyelik eşya yaptı. Müzikten ayrı ka..

  • Umut Tv tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zürafaların nesli tehdit altında 01:03

Zürafaların nesli tehdit altında

Doğada yaşayan zürafaların sayısı son 30 yılda yüzde 40 azaldı. Kenya gibi ülkelerde tarım alanı açmak için zürafaların yaşam alanlarına müdahele ediliyor...

Emrah - Unutabilsem 04:29

Emrah - Unutabilsem

Hala hislerimde... Hala özlemimdesin.. Sen acı sen tatlı günlerimdesin... Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum Boşvermek kolay olsa kendimi avuturdum Faydalar faydasız, İmkanlar imkansız, Uzayan gecelerde saatler ..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Çağla Şikel Newyork'ta Fırtınalar Estirdi!! 04:42

Çağla Şikel Newyork'ta Fırtınalar Estirdi!!

New York'ta yılda iki defa düzenlenen, New York Moda Haftası kapsamında Türk Modacı Hakan Akkaya Sonbahar/Kış koleksiyonunu sergiledi. Defilede manken Çağla Şikel de yer aldı..

  • ANKA tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köyüne güneş getiren adam 01:06

Köyüne güneş getiren adam

İtalya'da bir vadide yer alan Viganella Köyü, çevresindeki dağlardan dolayı yılda üç ay güneş ışığı alamıyor. Köyün belediye başkan yardımcısı sonunda köye güneş ışığı getirmenin bir yolunu buldu...

  • Umut Tv tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılanın Deri Değiştirme Anı 00:38

Yılanın Deri Değiştirme Anı

Yılanlar her yıl belirli sürelerde üzerinde bulunan deriyi değiştiriyor. Sağlıklı bulunan bir yılan yılda en az 2 defa deri değiştiriyor. Dev yılanın kademeli olarak deri değiştirme anı görüntülendi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.706 görüntüleme
  • 7 yıl önce