#Yeni yılda olacak kehanetler

Ofiste Kahve Komasına Girenler ( Miray Akovalıgil ) 01:00

Ofiste Kahve Komasına Girenler ( Miray Akovalıgil )

Çalışırken ne sıklıkla kahve içmektesiniz? A) Valla çok aram yok, aklıma gelirse ayda yılda bir. B) İçmeden ayılamam. C) İçmeden çalışamam. D) Hiç içmiyorum, selülit yapıyormuş diye duydum...

  • JET TV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gazi Şimdi Mahalle Oldu 01:51

Gazi Şimdi Mahalle Oldu

DHKP-C'li teröristlerin örgüt sahası olarak kullandığı Gazi Mahallesi, iki yılda büyük dönüşüm geçirdi. Güvenlik güçlerinin başarılı çalışmalarıyla DHKP-C'nin izlerinin silindiği mahalleye 20 bin kişi dönüş yaptı. Daha ö..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Sınırın Ötesinde De Hainlerin Tepesine İndik 01:29

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Sınırın Ötesinde De Hainlerin Tepesine İndi

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Nasıl içeride inlerine girdiysek sınırın ötesinde de hainlerin tepesine indik. 16 yılda karşılaştığımız zorlukların hepsini irade, erdem, cesaret ve dik duruşla üstesinden geldik. dedi...

Ölüme Meydan Okurcasına Peynir Sevdasına Uçurumdan Yuvarlanan İnsanlar 03:05

Ölüme Meydan Okurcasına Peynir Sevdasına Uçurumdan Yuvarlanan İnsanlar

İngiltere'nin Gloucestershire bölgesinde her yıl gerçekleştirilen peynir yuvarlama yarışması bu yıl da ilginç anlara sahne oldu. Baharın gelişini kutlamak amacıyla düzenlenen, dünyanın dört bir yanından gelen insanların ..

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser

Russell Adams'ın 2013 yılı imzalı The Wall Street Journal yazısına dayanan film, bir çocuk oyununu dozunu arttırarak senelerce oynamaya devam eden bir arkadaş grubunu temel alıyor. Beş yakın arkadaş çocukluklarından beri..

Doğubayazıt'ta Asfaltlama Çalışmalarına 12 Milyon Lira Harcanacak 00:46

Doğubayazıt'ta Asfaltlama Çalışmalarına 12 Milyon Lira Harcanacak

Ağrı'nın Doğubayazıt Belediyesince, 20 yılda sadece 8 kilometresi asfaltlanan 450 kilometrelik yol ağında bu yıl yapılacak asfaltlama çalışmaları için 12 milyon lira kaynak ayrıldı...

Boston Dynamics'in Robot Köpeği Seri Üretime Geçiyor 00:54

Boston Dynamics'in Robot Köpeği Seri Üretime Geçiyor

Boston Dynamics firmasının test videoları nedeniyle çok konuşulan robotlarından SpotMini'nin yılda 1000 adet üretileceği açıklandı. Son videosunda yön bulma ve kapı açma marifetlerini sergileyen 4 ayaklı SpotMini, önümüz..

Para icin su insanoglunun yapmayacagi sey yok 00:58

Para icin su insanoglunun yapmayacagi sey yok

Yılda yaklaşık 80 milyon köpekbalığı, çorba yapılmak ve cinsel gücü arttırdığı inancıyla yüzgeçleri kesildikten sonra o halde okyanusa geri bırakılıyor. Köpekbalığı bu vaziyette ölümü bekliyor...

  • PengoTV tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sıla - Karanfil 03:20

Sıla - Karanfil

Sıla - Karanfil Müzik Dinle Şarkı Sözleri oysa kendimden emindim ona bir anda suç oldum heder etti keyfe keder beni kafesledi kuş oldum hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak benden olsun bir sigara yak b..

Dünya hiç ama hiç iyi gitmiyor 00:29

Dünya hiç ama hiç iyi gitmiyor

Son 20 yılda, tüm dünyada ortalama sıcaklık 1 derece, kutuplarda ise 2 derece arttı. İklim değişikliği nedeniyle en kalın buzullar bile tahminlerden ~80 yıl önce erimeye başladı...

Elazığ'da 19 bin adetlik kalem koleksiyonu 06:23

Elazığ'da 19 bin adetlik kalem koleksiyonu

Elazığ’da yaşayan 71 yaşındaki Gazanfer Albayrak, hobi olarak 20 yılda 19 bin kalem biriktirerek koleksiyon haline getirdi...

Ambalajı getir, parasını al dönemi 01:46

Ambalajı getir, parasını al dönemi

2022 YILINDAN İTİBAREN İÇECEK AMBALAJLARINDA DEPOZİTO UYGULAMASI BAŞLAYACAK. O UYGULAMA SAYESİNDE EKONOMİYE YILDA 2 MİLYAR LİRALIK KATKI HEDEFLENİYOR.. PEKİ NASIL DERSENİZ İŞTE YANITI.....

150 kiloydu 63'e düştü 02:41

150 kiloydu 63'e düştü

DENİZ YALABIK 1,5 YIL ÖNCE TARTIYA ÇIKTI. 150 KİLO OLDUĞUNU GÖRÜNCE VAKİT KAYBETMEDEN REJİME BAŞLADI... BIÇAK ALTINA YATMADAN, DİYETİSYENE GİTMEDEN BİR BUÇUK YILDA 87 KİLO VEREREK 63 KİLOYA DÜŞTÜ. İMKANSIZI MÜMKÜN KILAN ..

150 kiloydu 63'e düştü 02:41

150 kiloydu 63'e düştü

DENİZ YALABIK 1,5 YIL ÖNCE TARTIYA ÇIKTI. 150 KİLO OLDUĞUNU GÖRÜNCE VAKİT KAYBETMEDEN REJİME BAŞLADI... BIÇAK ALTINA YATMADAN, DİYETİSYENE GİTMEDEN BİR BUÇUK YILDA 87 KİLO VEREREK 63 KİLOYA DÜŞTÜ. İMKANSIZI MÜMKÜN KILAN ..

İstanbul'da kiralar uçtu! 01:50

İstanbul'da kiralar uçtu!

EV KİRALAMAK İSTEYENLERE KÖTÜ BİR HABER VAR... SON VERİLERE GÖRE, İSTANBUL'DA KONUT FİYATLARI 1 YILDA YÜZDE 10.81 ARTTI... BAZI İLÇELERDEKİ ARTIŞ İSE YÜZDE 25'E DAYANDI...İŞTE O İLÇELER VE ARADAKİ FİYAT FARKI.....

Kuruyemiş satışları rekor kırdı! 02:08

Kuruyemiş satışları rekor kırdı!

PANDEMİ SÜRECİNDE EVDE KALDIK, ATIŞTIRMALIK TÜKETİMİNİ DE ARTTIRDIK. TÜRKİYE'DE KURU YEMİŞ SATIŞLARI SON BİR YILDA TÜM ZAMANLARIN REKORUNU KIRDI, HER HANEYE ORTALAMA 25 KİLO KURU YEMİŞ GİRDİ.....

Gizem ve Emre'nin hikayesi yürek burktu 02:35

Gizem ve Emre'nin hikayesi yürek burktu

Fitness eğitmeni Gizem Misoğlu hayat dolu bir kadındı 2 yıl önce emre küçükbaycana aşık oldu geçtiğimiz yılda dünya evine girdiler. Gizem ve emre çifti korona virüs sonrası gelen organ tutulması ayırdı..

Allı turnaların esrarengiz ölümü 02:16

Allı turnaların esrarengiz ölümü

Tuz gölünün gelini allı turnalardan kötü haber var her yıl bölgede kuluçkaya yatan flamingolar bu yılda geldiler ama esrarengiz bir şekilde telef oldular..

Dünya bu görüntüyü konuşuyor! 01:38

Dünya bu görüntüyü konuşuyor!

Taliban, 11 Eylül saldırıları sonrası 2001'de ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin müdahalesiyle Afganistan'da iktidardan uzaklaştırılmıştı. ABD'nin askerlerini Afganistan'dan çekme kararı alması sonrası yeniden güç ka..

Ev fiyatları uçtu! 02:37

Ev fiyatları uçtu!

PANDEMİ ETKİSİ BİR YANDA, YÜKSEK KREDİ FAİZLERİ DİĞER YANDA OLUNCA ÖZELLİKLE SON BİR YILDA EV FİYATLARI İYİCE UÇTU. EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER ARTIK HAYAL BİLE KURAMIYORUZ DİYOR, UZMANLARDAN İSE FİYATLAR DAHA DA ARTAC..

Hediyenin modası geçti mi? 02:14

Hediyenin modası geçti mi?

HEDİYE ALMAK MI, HEDİYE KARTI MI? GENÇLER SORUYA , HİÇ TEREDDÜTSÜZ KART YANITINI VERİRKEN , O TERCİH İSTATİSTİKLERE DE YANSIDI. SON 1 YILDA HEDİYE KARTI SATIŞLARI YÜZDE 43 ARTTI.....

Tavuk fiyatları neden yükseldi- Sorunun cevabını 'Tavuk Üretim Tesisi'nde aradık 03:30

Tavuk fiyatları neden yükseldi- Sorunun cevabını 'Tavuk Üretim Tesisi'

Son dönemde gıda ürünlerinde fahiş fiyatlarından söz ederken fiyatı yükselen diğer bir gıda ürünü de tavuk oldu.. Tavuk fiyatları 1 yılda yüzde 60-70 oranında artış gösterdi. DHA muhabiri Murat Küçük Bolu'daki tavuk üret..

Kemal Karakuş - Bu Aralar 03:35

Kemal Karakuş - Bu Aralar

Bu Aralar şarkı sözleri ile Birden çıktın karşıma nefes alamadım Bedenim dondu adım atamadım öyle kalakaldım Bu nasıl güzellik Allahım aman değmesin nazar Aklımda sen varsın bu aralar Başıma ne geldi anlamadım Gözle..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak 06:48

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak İçişleri Bakanı Soylu'nun imzasıyla, 81 ilin valisine, vatandaşlarla her ay düzenli toplantılar yaparak talep ve sorunlarını din..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnanılmaz Özgün Videolar 09:09

İnanılmaz Özgün Videolar

İnsanlar, inanılmaz, özgün videoların sıradan insanların olağandışı şeyler yaptığı derlemelerin bir numaralı hedefidir. Parkour, kaykay, kandırıcılık, uçurum dalışı, wingsuit uçağı, kayak, snowboard, sörf, BMX, akrobasi,..

  • Cowboy tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 8 yıl önce