#Yeni yılda olacak kehanetler

Gamze Ökten - Yaralandım (Akustik) 02:36

Gamze Ökten - Yaralandım (Akustik)

Hey benim deli yürekli yarim,senden uzaklarda ne olacak bu halim... Gececilere keyifli dinlemeler ❤️ Söz ve müzik : Kerem Ökten..

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Pudingli Kurabiye Tarifi 00:49

Pudingli Kurabiye Tarifi

Pudingli Kurabiye İçin Gerekli Malzemeler; 100 gr margarin(oda sıcaklığında) 1 paket kakaolu puding(arzuya göre) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 kabartma tozu yeteri kadar un Hazırlanışı; 1. Margarin, sıvı yağ, yumur..

Çikolatalı Cheese Cake Tarifi 11:19

Çikolatalı Cheese Cake Tarifi

Alt tabani icin gerekenler 100 gr eritilmis tereyag(1 cay bardagi) 2 paket oreo bisküvi(normal yulaflida kullanabilirsiniz Kremasi icin gerekenler 1 paket labne 300gr(frischkäse) 500 gr Quark(türkiyedekiler icin süzmeyog..

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı 02:14

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle or

Mersin’de evlendirme vaadiyle dolandırıcılık olayı, iki ailenin aynı anda kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı. Verilen adresin önünde dolandırıldıklarından haberi olmayan iki aile, 'Tosun Paşa' filmindeki gibi bu beni..

Finallerim Var Gerginim Şekerim Düştü Tatlısı 05:29

Finallerim Var Gerginim Şekerim Düştü Tatlısı

Dilim ekmekleri yağsız bir tavada, yüzü sertleşene kadar yaklaşık bir dakika kızartın. Sonra çevirip diğer tarafları kızarırken her birinin yüzeyine yarım çay kaşığı tereyağı sürün. Arka tarafı da sertleşince çevirin. Bö..

Hindistan Cevizli Tatlı Tarifi 06:09

Hindistan Cevizli Tatlı Tarifi

200 gr. Hindistancevizi(2 su bardagi) 200 gr. Un (2 su bardagi) 150 gr yumusak margarin yada tereyagi 1 tane kabartmatozu 3 tane yumurta Serbeti icin 4 su bardagi seker 4 su bardagi su Ince bir dilim limon Serbetimiz ..

Üçgen Kek Tarifi 04:07

Üçgen Kek Tarifi

Sunumu ile çok dikkat çeken puf puf yumuşacık kek. Pandispanya keki yumuşaklığında az malzemeli kek yapmak isteyenler için güzel bir tarif olduğunu düşünüyorum. Kolay bir kek yapmak isteyenler ufak dokunuşlar ile bu ha..

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi 09:31

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi

Yarım bayatlamış ramazan pidesi 2 yumurta 3 avuç rendelenmiş kaşar peyniri 5-6 dilim kurutulmuş et 8 dal maydanoz 1 çay kaşığı karabiber 2 yumurtayı çırpın. İçine 3 avuç rendelenmiş kaşar peynirini, 5-6 dilim kurutulmu..

Yurttan kar manzaraları 01:09

Yurttan kar manzaraları

Türkiye’nin kuraklıkla mücadelede ettiği şu günlerde toprağa can suyu olacak kar, yurdu etkisi altına aldı...

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Roxanne Roxanne Türkçe Dublaj İzle 1:40:12

Roxanne Roxanne Türkçe Dublaj İzle

Film 1980'li yılarda geçmektedir genel olarak ırkçılığın çok yapıldığı bir zaman diyebiliriz o zamankü kültür ve müzik anlayışı ise sürekli değişkenlik gösterme eyliminde New York'da yaşayan bir kadın için ise rap türünd..

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor 02:26

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor

Türkiye'de yüzlerce AVM ve binlerce zincir market var. Halen de sayıları artıyor. Ticaret Bakanlığı bir taslak hazırladı. Taslak hayata geçtiğinde artık belli nüfusa sahip yerlerde belli sayıda AVM açılabilecek. Zincir m..

 'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda 02:49

'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda

Ülke genelinde cuma gününden itibaren yaklaşık 10-12 gün boyunca etkili olacak soğuk hava İstanbul'a kar bırakacak. Cuma sabah saatlerinde yağacak kar İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek. Ancak paz..

Patates Salatası Tarifi  Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Salatası Tarifi 08:26

Patates Salatası Tarifi Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Sal

6 adet küçük patates ½ su bardağı su 2 çorba kaşığı sirke 15 çorba kaşığı7 bir çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı sade hardal 2 çorba kaşığı tane hardal 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz tatlı biber 1 tatlı kaşığ..

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi 09:02

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 dilim (30 gr) sucuk 1 parça dil peyniri(85 gr) 3 tane kıl biber 1 çorba kaşığı salça 4-5 çorba kaşığı su 1 çay kaşığı kekik Elektrikli ocağı açın. Elektrikli ocak benim de öğrenciliğimde çok kez ha..

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi 01:54

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 250 gr kıyma yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı domates rendesi tuz karabiber pul biber 1 kg pırasa Hamuru için; 6 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabart..

36 gün ormanda bir başına! 01:36

36 gün ormanda bir başına!

FİLMLERE KONU OLACAK BİR HABER VAR SIRADA... UÇAĞI DÜŞEN PİLOT, 36 GÜN BOYUNCA AMAZON ORMANLARINDA KURTARILMAYI BEKLEDİ... KUŞ YUMURTASI VE MEYVE YİYEREK HAYATTA KALAN GENCİ, ARAMA EKİPLERİ DEĞİL BİR TESADÜF KURTARDI...

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğradı 01:32

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğra

Trabzon'da 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi genç kız dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alınıp, tehdit ve hakarete uğradı. O anları sosyal medyadan paylaşan genç kız, Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu..

Hem ayakkabı hem cüzdan 02:16

Hem ayakkabı hem cüzdan

İstanbul’da bir ayakkabı fuarı açıldı. Yüzlerce marka bu yazın modası olacak ürünleri görücüye çıkardı. Fuarın en dikkat çekeni ise kendine has özellikleri ile öne çıkan modeller...

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi 05:46

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi

İçi için; 1 büyük avuç yeşil mercimek 300 gr mantar 1,5 adet kuru soğan 3 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1,5 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber 1,5 çay kaşığı pul biber Su H..

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi 05:11

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi

2 parça kemiksiz tavuk but 2 su bardağı pirinç 10 diş sarımsak 2 avuç fındık 2 su bardağı su 1 küp tavuk suyu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dolu çorba kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 1 ça..

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi 02:24

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi

Kurabiye Tarifi için gereken malzemeler: 125 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 3/4 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 3 - 3,..

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi 05:32

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi

4 adet kuzu incik 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı Refika’ca kuzu kokusu 4 dal biberiye 1 adet kuru soğan 1 baş sarımsak 3 dal kereviz sapı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı kırmızı üzüm sirk..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Kremsantili Kurabiye Tarifi 05:40

Kremsantili Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 paket toz kremsanti 1 cay bardagi pudra sekeri 1 su bardagi siviyag 1 cay bardagi bademtozu yada findik.(yoksa hicbiri) yaklasik 3 su bardagi un 1 cay kasigi kabartmatozu Isterseniz 1 corba kasigi dolusu kak..

Vatandaş tam kapanmaya ne diyor? 03:27

Vatandaş tam kapanmaya ne diyor?

TAM KAPANMA NASIL OLACAK, KİMLER MUAF, İZLEDİK... PEKİ VATANDAŞ 17 GÜNLÜK BU SÜREÇ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR? ESNAF HALİNDEN MEMNUN MU? İŞTE SOKAĞIN 'TAM KAPANMA' YORUMU.....

Şeytana paketlenmiş taş atılacak! 02:01

Şeytana paketlenmiş taş atılacak!

SUUDİ ARABİSTAN HÜKÜMETİ 60 BİN HACI ADAYININ, KUTSAL TOPRAKLARA GİDEBİLECEĞİNİ DUYURDU. HAC İBADETİ İÇİN KORONA TEDBİRLERİ EN ÜST SEVİYEDE OLACAK ..ŞEYTAN TAŞLAMA SIRASINDA SOSYAL MESAFE KORUNACAK, ÖZEL STERİL POŞETE KO..

Kısıtlamayı delen gence baba zılgıtı! 01:25

Kısıtlamayı delen gence baba zılgıtı!

KISITLAMAYI DELEN GENÇ, POLİSLE KOVALAMACANIN SONUNDA YAKALANDI... BABASI GELİNCE ONA DESTEK OLACAK SANDI AMA, UMDUĞUNU BULAMADI..AYNI ANDA HEM AZAR HEM DE CEZA YEDİ.....