#Yeni Çıkan türkçe Şarkılar ağustos 2018 müzik dinle

Paranormal Activity - 5 Hayalet Boyutu Türkçe Dublaj Hd İzle 1:37:20

Paranormal Activity - 5 Hayalet Boyutu Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity serisinin son filmi, yeni bir ailenin başından geçen paranormal olaylara odaklanıyor. Ryan ve Emily çifti, küçük kızları Leila ile mutlu bir hayat süren, sıradan bir çekirdek ailedir. Fleege ..

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:09

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Varlıklı bir aile olan Jaime, Marta ve kızları Isabel yeni ve lüks bir eve taşınırlar. Aslında Jaime ve Mart'nın arası pek iyi değildir ama ilişkilerine bir şans daha verme kararı alırlar. Fakat yeni evlerinde ..

Durumunu Güncelle Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:55

Durumunu Güncelle Türkçe Altyazılı Fragmanı

Durumunu Güncelle Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Anne ve babası kısa bir süre önce ayrılan Kyle Moore, yeni hayatına alışmaya çalışmaktadır. Yeni bir okula başlayan Kyle içn işler pek de yolunda değildir. Okulda..

Cin Çıkarması Türkçe Altyazılı Fragman 02:05

Cin Çıkarması Türkçe Altyazılı Fragman

Cin Çıkarması, kardeşinin ölümünün ardından onunla farklı bir bağ kurmaya çalışan genç bir kızın hikayesini anlatıyor. On bir yaşında otistik bir kız olan Hannah, kız kardeşi Angel’ın ölümünden sonra tamamen yıkılır. Yaş..

Haftanın En Çok Dinlenen Türkçe Şarkıları Top 40 (18 Aralık 2017) 06:50

Haftanın En Çok Dinlenen Türkçe Şarkıları Top 40 (18 Aralık 2017)

Haftanın En Çok Dinlenen Türkçe Şarkıları Top 40 (18 Aralık 2017) Dinle..

Jason Bourne Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 2:03:11

Jason Bourne Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

İlk filmde adını ve geçmişini hatırlamayan ajan olarak karşımıza çıkan jason bourne, artık gerçek adını ve katıldığı gizli cia programını öğrenmiştir. Bildiklerini ifşa etmesi ihtimali yüzünden cia'in bir numaralı hedef..

  • Tv Series tarafından
  • 9.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Vampire Diaries 8. Sezon 13. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 41:45

The Vampire Diaries 8. Sezon 13. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

The Vampire Diaries 8. Sezon 13. Bölüm full Hd Türkçe Altyazılı İzle sizlerle..

The Vampire Diaries 8. Sezon 14. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 41:56

The Vampire Diaries 8. Sezon 14. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

The Vampire Diaries 8. Sezon 14. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle..

The Vampire Diaries 8. Sezon 15. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 42:22

The Vampire Diaries 8. Sezon 15. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

The Vampire Diaries 8. Sezon 15. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle..

The Walking Dead 7.Sezon 15.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 43:17

The Walking Dead 7.Sezon 15.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Robert Kirkman’ın aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan The Walking Dead 7.Sezon 15.Bölüm -Türkçe Altyazılı HD izle..

Çin Seddi Türkçe Dublaj İzle 1:43:03

Çin Seddi Türkçe Dublaj İzle

Barutun icadından sonra asyadan barutu alan komutan avrupaya barutu götürme yolunda uğradığı saldırı sonucunda çinliler tarafından barut ellerinden alınır. Komutan tüm askerlerini kaybeder sadece 3 kişi kalırlar. Birde r..

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı

İnsanlık tehlikedeyken kime güvenebilirler? Nightflyers, George R. R. Martin'in eserinden uyarlanan bir psikolojik gerilim dizisi. Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesinde uzayın derinliklerinde geçiyor. Galaksinin en g..

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2 09:10

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2

Bremen Mızıkacıları masalını Türkçe çizgi film olarak dinleyin. © Adisebaba Animasyon Grimm Kardeşler (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm)'in yazdığı masallardan biridir. Fabl uslübunda yazılmıştır. Sahiplerinin kendilerine olan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser 00:30

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

Venom Türkçe Altyazılı Teaser 01:49

Venom Türkçe Altyazılı Teaser

Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşı..

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser 00:53

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser

Taş-maden işletmesinin sahibi Mikhail Shurov’un kusursuz bir hayatı vardır. Her şeye sahip olan adam, yine de oldukça umursamaz ve sığdır. Fakat maden ocaklarından birinde ortaya çıkan İkinci Dünya Savaşı dönemi Sovyet s..

Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:31

Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lise son sınıf öğrencisi Alex Truelove (Daniel Doheny) isteyebileceği her şeye sahiptir: yüksek notlar, kız arkadaşı (Madeline Weinstein) ve birbirinden çok farklı tiplerden oluşan eğlenceli bir arkadaş grubu. Her şey yo..

Yenilmezler Infinity War Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 02:24

Yenilmezler Infinity War Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Yenilmezler Infinity War Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Yenilmezlerin 2 . Serisi Olan Marvel Studios' Avengers: Infinity War Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Mayıs 2018 'de Sinemalarda..

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kocasıyla çocuğunu Hamburg’daki bir terörist saldırıda kaybeden bir kadın Katja, hakkını aramak için mahkemeye başvurur. Fakat mahkeme zanlılardan yana tavır koyar. Karar karşısında öfkeye kapılan Katja, kendi adaletini ..

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 2 Mart 2018 Yönetmen: Biray Dalkıran Oyuncular: Angela Durazo, Nathan Schellerup, Malinda Farrington Tür: Korku Ülke: ABD..

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Klasik film Mamma Mia'nın devam halkasında; karakterlerin dününü ve bugününü araştırmak, geçmişte oluşan ilişkilerin günümüze nasıl etki ettiğini göste..

Hayat Okulu Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:53

Hayat Okulu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Hayat Okulu Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon Tarihi: 6 Temmuz 2018 (1s 56dk) Yönetmen: Nicolas Vanier Oyuncular: François Cluzet, Eric Elmosnino, François Berléand Tür: Dramatik komedi Ülke: Fransa..

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun..

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:19

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Yönetmen Steven Spielberg bilimkurgu aksiyon macera filmi ‘‘BAŞLAT Ready Player One” ile sinema perdelerine geliyor. Film Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş Ernest Cline’in aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. ..

Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle 1:30:21

Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle

General Anton Vincent dünyanın bir ucunda diktatörlük gücünü elinde tutmaya çalışan bir liderdir. Tatiana Mills ise Amerika'da liseye giden ve bir türlü okula ayak uyduramayan genç bir kızdır. Dünyanın 2 farklı ucunda ve..

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman

Aquaman fragmanını kaçırmayın. 28 Aralık'ta sinemalarda Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği macera dolu aksiyon filmi ‘Aquaman’ Warner Bros. Pictures ile vizyona sunuluyor. Yedi denizlerin sualtı Dünya’sında nefes ke..

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman

Dışarıda, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor. Laura ve iki küçük kızı tatil yapmak için uzak bir göl evine gider. Genç anne eve vardıklarından burada yıllar önce yaşayan..

Küçük Deniz Kızı Çizgi Film Türkçe Masal 8 13:35

Küçük Deniz Kızı Çizgi Film Türkçe Masal 8

Deniz kızları, belinden yukarısı dişi bir insan görünümünde olan, ama aynı zamanda bir balık kuyruğuna sahip olan efsaneleşmiş düşsel inanışlardır. Dünya üzerinde birçok kültürde deniz kızları farklı, ama birbirine çok ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce