#Yeni Çıkan türkçe Şarkılar ağustos 2018 müzik dinle

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser 00:20

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser Yayınlandı. Gururlu ve kibirli Bobby, kirpi kabilesindeki en güçlü aynı zamanda da en isyankar ve sıradışı kirpi. Tie Tui ile yaptığı kavgada yaralanan Bobby, hafızası..

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kız kardeş Leah ve Vee, tanınmış bir gangstere ait depoyu yakan abileri Michael'i kurtarmak için bir banka soymaya zorlanır. Soyguna başlayan kız kardeşlerin topladıkları paranın abilerini kurtarmaya yetmez. Bunun üz..

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini ..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 01:56

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor. Başrollerini Oscarlı oyuncular Sandra Bullock (The Bli..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:15

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı

Her yaşa hitap eden orijinal müziği ve yıldız geçidi oyuncularıyla eğlenceli animasyon-macera filmi ‘’Küçük Ayak’’ ekranlara geliyor. Parlak genç Yeti varolmadığına inandığı bir şey yani ‘bir insan’ bulduğunda ‘‘Küçük A..

Nasıl Yapılır  18. Bölüm (Discovery Channel Türkçe Belgesel) 20:46

Nasıl Yapılır 18. Bölüm (Discovery Channel Türkçe Belgesel)

Discovery Channel’in efsane olan Türkçe belgesel serisi Nasıl Yapılır yeni konuları ile kaldığı yerden devam ediyor. Discovery Channel Nasıl Yapılır belgesel serisinin bu bölümünde Tırmanma Halatları, Karamelli Elma Topl..

  • PengoTV tarafından
  • 3.457 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Spektral Türkçe Dublaj Film İzle 1:48:03

Spektral Türkçe Dublaj Film İzle

Spectral (Hayalet gibi,Hayali) filminin konusu, Bilim kurgu, aksiyon ve gerilim türünde olan Spectral bir grup askerin hayaletlerle olan zorlu mücadelesini anlatan bu ilginç filmde askerler savaştıkları şeyleri göremezk..

  • Film İzle tarafından
  • 19.655 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emerald City 1. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler Fragman 00:16

Emerald City 1. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Dizil

Emerald City 1. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler Fragman Emerald City 1. Sezon 11. Bölümü Full Hd Türkçe Altyazılı İzle Promo Emerald City Season 1 episode 11 fragman promo..

  • Tv Series tarafından
  • 5.986 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Flash 5. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:47

The Flash 5. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 5. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 9 Ekim Salı Günü CW'de » The Flash Salı Günleri Saat 8:00pm/7c CW'de » Oyuncular: Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom ..

Örümcek Adam Evden Uzakta - Spider Man - Far From Home Türkçe Altyazılı Teaser 02:00

Örümcek Adam Evden Uzakta - Spider Man - Far From Home Türkçe Altyazıl

Örümcek Adam macerasının 2. devam halkası olan filmde Peter Parker’ı bir kez daha milyonlarca hayran kazanan yeni nesil Örümcek Adam Tom Holland canlandırıyor. Genç Peter Parker’ın maceralarının anlatılacağı filmin yönet..

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle 1:59:29

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle

Evli çiftler Ben ve Leslie tüm çocuklarıyla beraber şehrin gürültüsünden uzak ormanlık bir alanda yaşamlarını sürdürmektedir. şehirlerden ve insanlıktan uzak, ormanlık bir bölgede yaşamaktadır. Ben, çocuklarının doğada y..

  • Tv Series tarafından
  • 5.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ustura Dönüyor Türkçe Dublaj Hd Film İzle 1:47:32

Ustura Dönüyor Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Ustura Dönüyor Machete Kills Türkçe Dublaj Hd Film İzle Ustura Dönüyor – Machete Kills filminin konusunda ABD hükümeti tarafından görev verilen eski ajan Machete Cortez , yeni bir görev için Meksikaya seyahet etmek zorun..

  • PengoTV tarafından
  • 14.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Riverdale 2. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:42

Riverdale 2. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Riverdale 2. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Ocak Çarşamba, CW'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamın..

The Flash 4. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:41

The Flash 4. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 4. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 30 Ocak Salı Günü CW'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamın..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Dublaj Hd İzle 2:32:03

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Dublaj Hd İzle

Serinin ilk filmi 1999 yılında izleyicilerle buluşmuş ve günümüze kadar gelmiş efsanevi bir filmin devamı 2017 yılında yayınlandı. Şimdiki orta yaşlı olupta star wars filminin serisinden izlememiş kişi yok diyebilirim. E..

Yüzüklerin Efendisi 2 İki Kule Türkçe Dublaj Hd İzle 3:55:31

Yüzüklerin Efendisi 2 İki Kule Türkçe Dublaj Hd İzle

Yüzüklerin Efendisi serisinin ikinci filmi olan iki kule filmi 2002 yılında yayınlanmış ver dönemin gişe rekorlarını alt üst etmiş bir yapımdır. Filmde orta dünya'da unutulan yeni ırklar kardeşlik bozulup herkesin yoluna..

Despacito - Luis Fonsi  Türkçe Versiyonu ( Cover by Efe Burak ) 02:51

Despacito - Luis Fonsi Türkçe Versiyonu ( Cover by Efe Burak )

despacito türkçe versiyonu ile sizlerin karşısında kanalıma abone olmayı unutmayın daha fazla istiyorsanız beğenmeyi unutmayın..

  • umay penbe tarafından
  • 1.881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TVF Pitchers 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 39:20

TVF Pitchers 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..

TVF Pitchers 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 33:59

TVF Pitchers 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..

TVF Pitchers 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 45:22

TVF Pitchers 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..

TVF Pitchers 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 39:45

TVF Pitchers 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..

TVF Pitchers 1. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 56:34

TVF Pitchers 1. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 2.Fragmanı Hd İzle 02:19

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 2.Fragmanı Hd İzle

Manhattan şehrinde sahibi Katie ile güzel bir hayat yaşayan Max in hayatı anlatılmaktadır. Apartman dairesinde kalmaktan bir sıkıntısı olmayan Max, bir gün sahibinin eve yeni bir köpek getirmesiyle morali bozulur. Gözden..

Neşeli Dalgalar 2 Dalgamanya Türkçe Dublaj 1:20:13

Neşeli Dalgalar 2 Dalgamanya Türkçe Dublaj

Cody Maverick dünyanın en büyük dalgalarının bulunduğu bir meydanda yeni maceralara ve savaşlara yer açmak için çırpınan, bunun üzerine The Hang 5 olarak bilinen rezil bir sörf grubuna ikna etmeye çalışan, meydan okumaya..

Genç Titanlar Judas Sözleşmesi Türkçe Dublaj 1:24:11

Genç Titanlar Judas Sözleşmesi Türkçe Dublaj

Tara Markov toprak ve taş üzerinde güçleri olan bir kızdır; o aslında göründüğünden çok daha fazlasıdır. En yeni genç Titan bir müttefik midir yoksa bir tehdit midir? Ve paralı asker Deathstroke’un Titanlar için planları..

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2021 Heycan Filmleri 720P HD İZLE_2 1:43:18

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2021

YENİ KANALDA YENİ FİLMLER ( NETFLİX FİLMLERİ )YAYINDA LİKE ATIP ABONE OLUN BİLDİRİMLERİ AÇIN FİLMLERİ PAYLAŞIN DESTEK OLAN VE YANIMDA OLAN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM...

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..