#Yeni Çıkan türkçe Şarkılar ağustos 2018 müzik dinle

Şeytani - Türkçe Altyazılı Fragman 01:51

Şeytani - Türkçe Altyazılı Fragman

Yakında Sinemalar'da..

Hayat - Türkçe Altyazılı Fragman 2 02:25

Hayat - Türkçe Altyazılı Fragman 2

Ekip araştırmalarını ilerlettikçe, yöntemleri beklenmedik sonuçlar verir, çünkü buldukları bu hayat formu kimsenin bekleyemeyeceği kadar zekidir. Yönetmen Daniel Espinosa, Yazarlar Paul Wernick & Rhett Reese, Yapımcılar ..

Çizgi Film  Musti  Dikenli Çiçek  Türkçe Dublaj 04:59

Çizgi Film Musti Dikenli Çiçek Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerasını çok seveceksin. Bugün babasına bahçe işlerinde yardım etmek istiyor. Musti çiçekleri sularken arkadaşları da geliyor. Bakalım kirpi ve tavşancık da Musti'ye yardım edecek mi...

Çizgi Film  Musti  Horozun Neyi Var  Türkçe Dublaj 05:04

Çizgi Film Musti Horozun Neyi Var Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerasını kaçırma. Bu bölümde Musti çiftliğe gidiyor. Horoz dışında bütün hayvanlar iyi. Ama horozun neden hastalandığını bir türlü anlayamıyorlar...

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 01:27

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Sahil Güvenlik filminin ilk fragmanı sizlerle! Paramount Pictures Sunar “Sahil Güvenlik” Ortak Yapımcılar: Hiram Garcia, Eli Roth Yapımcılar: Michael Berk, Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Beau Flynn, Ivan Reitma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:31:52

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Çok büyük bir şirketin gizli laboratuarlarda yaptığı çalışmalar sonucunda yetiştirilen , yapay dna'lara ve doğa üstü güçlere sahip morgan (anya taylor-joy), son derece hızlı bir gelişim süreci göstermetedir. 1 ayda konu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Korkak Ördek  Türkçe Dublaj 05:00

Çizgi Film Musti Korkak Ördek Türkçe Dublaj

Musti'nin yeni macerası yine çok eğlenceli. Nehrin kenarında üzgün bir ördeğe rastlar. Ördek yüzemediği için arkadaşları onunla dalga geçiyor. Bakalım Musti ve bayan kaplumbağa yavru ördeğe yardım edebilecekler mi...

Çizgi Film  Musti  Noel Ağacı  Türkçe Dublaj 04:59

Çizgi Film Musti Noel Ağacı Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerası yine çok eğlenceli. Bu yıl Musti noel ağacını ilk kez kendi süsleyecek. Babası ve annesi bu görevi çok iyi yerine getireceğinden emin. Ağacın güzel olup olmadığına ve hediye kutuları içind..

Justice League Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Justice League Türkçe Altyazılı Fragman

Çok Yakında Sinemalarda.....!..

Ölümcül Deney_ Dejavu - Türkçe Altyazılı Fragman 02:33

Ölümcül Deney_ Dejavu - Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup üniversite öğrencisi klinik bir ilaç denemesinde yer alır. Deney beklenmedik bir yan etkisi ortaya çıkar ve kendilerine ölenlerin vahşi görüntülerini gösterir. Beklenmedik yan etki dolayısıyla nasıl öldürülecekl..

Diriliş 8.0 Türkçe Dublaj 2:36:21

Diriliş 8.0 Türkçe Dublaj

Hugh Glass kürkleri için hayvanları avlayan bir kuruluş için çalışan deneyimli bir tuzakçıdır. Fakat avlandıkları bölgelerde kendilerinden başka hem yerli Kızılderililer hem de Fransız birlikleri kol gezmektedir. Bir av ..

Parçalanmış Türkçe Dublaj 1:52:40

Parçalanmış Türkçe Dublaj

Güvenilir psikiyatr Dr. Fletcher (Betty Buckley), Kevin (James McAvoy) adlı hastasının en az 23 farklı kişiliği bünyesinde barındırdığını kanıtlamıştır. Ancak henüz tamamen ortaya çıkmamış son bir kişilik vardır ki, meyd..

İboy Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2017 ) 1:30:32

İboy Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2017 )

iBoy filminin konusu, En yeni ve en gelişmiş dijital teknolojilere sahip olmaktan gurur duyuyor. Ancak her şey tam anlamıyla kafasının içinde. Bir kaza sonrası beyninde cep telefonu parçalarıyla yaşamak zorunda kalan Tom..

Thor- Ragnarok Türkçe Dublajlı 1.Fragman 01:54

Thor- Ragnarok Türkçe Dublajlı 1.Fragman

Thor, evrenin diğer tarafında, kudretli çekici olmadan hapis kalmıştır. Güçlü yeni tehdit, acımasız Hela'nın yol açacağı kıyameti (Ragnarok), kendi dünyasının yok oluşunu ve Asgard medeniyetinin yıkılmasını önlemek için ..

  • ANKA tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkçe Rapin En Çok Dinlenen 10 Parçası(Top10) 05:52

Türkçe Rapin En Çok Dinlenen 10 Parçası(Top10)

bana göre en iyi 10 rap sizinden sevdiğiniz rapleri yorumlara bekliyorum beğendiğseniz beğenmeyi yeni video ve müziklerimden haberdar olmak için kanalıma abone olmayı unutmayın iyi seyirler..

  • umay penbe tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Agents of SHIELD 5. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Agents of SHIELD 5. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Agents of SHIELD 5. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 15 Aralık Cuma Günü ABC'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sü..

Yaratık 4 Diriliş 1997 Türkçe Dublaj İzle 1:56:08

Yaratık 4 Diriliş 1997 Türkçe Dublaj İzle

Ölümünün ardından 200 sene geçmiş olmasına rağmen Lt. Ripley, bir grup bilimadamı tarafınca klonlanıp yeniden yaratıklar ile savaşabilmesi için meydana getirilmek istenmektedir. Ancak Lt. Ripley yeni yaratıklarla gelir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 2 02:05

Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 2

Çok içen, çabuk sinirlenen ve sorunlu bir kadın olan Jessica Jones, New York City'de geçimini Özel Dedektiflik yaparak sağlamaya çalışır. Çok güçlü olmasına rağmen, yakasını bırakmayan karanlık geçmişi onun gerçek bir ka..

Ralph ve İnternet Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:07

Ralph ve İnternet Türkçe Dublajlı Fragmanı

Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasında altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak içi..

Saplantı Türkçe Altyazılı Fragman 02:42

Saplantı Türkçe Altyazılı Fragman

Genç bir kadın (Claire Foy) sıkıntılı geçmişinden kurtulmak ve yeni bir işe başlamak için yaşadığı şehirden taşınır. Fakat isteği dışında bir akıl hastanesine kapatılır ve orada en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda kalı..

Köpek Adası Türkçe Altyazılı Fragman 02:55

Köpek Adası Türkçe Altyazılı Fragman

Günün birinde Megasaki City'deki bütün köpeklerin şehirden uzaklaştırılmasına karar verilir. Bütün köpekler, evcil ya da değil, devasa çöp döküm alanına sürülür. Bu köpeklerin içinde 12 yaşındaki Atari Kobayashi'nin koru..

Anne With An E 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:44

Anne With An E 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Anne'in biricik dünyası Green Gables, yeni simaların katılımı ve aşka, kaybetmeye ve büyümeye dair samimi derslerle çok daha büyük bir yer hâline geliyor...

Örümcek Ağındaki Kız Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:36

Örümcek Ağındaki Kız Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ejderha Dövmeli Kız serisinin yeni bölümü 'Örümcek Ağındaki Kız / The Girl in the Spiders's Web' fragmanını kaçırmayın...9 Kasım'da sinemalarda...

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - Gizli Dünya Türkçe Dublaj Fragman 02:44

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - Gizli Dünya Türkçe Dublaj Fragman

Hicks, Vikinglerin ilk ejderha eğitmeni olmuş ve ejderhalar ile insanlar arasındaki barışı sağlama görevini başarıyla yerine getirmiştir. Ejderhası Dişsiz ile kazandıkları bu barış, Dişsiz'in yeni keşfi ile önemini kaybe..

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:25

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçekler gördüklerinizden farklıdır. June'un Londra'da yeni bir hayata başlama macerası, beklediğinden çok daha karmaşık bir hâl alır. Kendini bir anda muğlak bir adam kaçırma planının hedefinde bulan ve aşırı stres y..

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle 1:44:12

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : 1882 New Mexico, Appaloosa kasabası. Kanunsuzluk ve karmaşanın hüküm sürdüğü kasabalara seyyah olarak giden iki arkadaş Virgil Cole ve Everett Hitch, gittikleri yerlerde kanun adamı olarak görev yaparlar. Kasa..

  • Tv Series tarafından
  • 8.447 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:48

Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Luke Cage geri döndü. Adını temize çıkaran Luke Cage, artık Harlem sokaklarında tanınan biridir. Üstelik itibarı derisi kadar sağlamdır. Ancak bu kadar göz önünde olması, toplumu koruma ve kimi kurtarıp kimi kurtaramaya..

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman 02:24

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman

“Welcome to Marwen” sanatsal hayal gücünün insanın ruhunu nasıl eski haline getirebileceğini fark eden yıkılmış bir adamın mucizevi gerçek hikayesini anlatıyor. Mark Hogancamp (Steve Carell) korkunç bir saldırıya maruz k..

İndila - Ainsi Bas La Vida ( Türkçe Altyazılı ) 03:38

İndila - Ainsi Bas La Vida ( Türkçe Altyazılı )

İndila - Ainsi Bas La Vida ( Türkçe Altyazılı ) İzle..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce