#Yeniden açılıyor

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Kurtulmuş- Herkes Gözünü Açsın 02:08

Kurtulmuş- Herkes Gözünü Açsın

Kurtulmuş- Herkes Gözünü Açsın Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Avrupa’da batı ülkelerinde ırkçılık siyasi bir mesele olarak yeniden canlanıyor. Halbuki herkesin gözünü açması lazım, bu gidişat böyle gittikçe küre..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık 01:40

Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: Malul sayılmayan terörle mücadeledeki gazilerimizden kalıcı hasar, organ kaybı ve kalıcı sekeli olanlar için yeniden bir değerlendirme yapılacak ve uygun görülenlere aylık bağlanm..

Çöpte Bulunan Paslı Bir Satırın Usta Ellerden Geçerek Pırıl Pırıl Olması 07:40

Çöpte Bulunan Paslı Bir Satırın Usta Ellerden Geçerek Pırıl Pırıl Olma

Çöp kutusunun derinliklerinde paslanmış bir satır. Usta ellerde yeniden işlenen satır mutfaklardaki yerini yeniden aldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kendi Rusya'sını Kurmak İstiyor 01:08

Kendi Rusya'sını Kurmak İstiyor

Rusya'dan bir işadamı, Çarlık Rusya'sını yeniden canlandırmak istiyor. Bu hayalini gerçekleştirmek için Kiribati'deki adaları gözüne kestirdi..

Meclis'in Tarihi Levhası 93 Yıl Sonra Bulundu 01:28

Meclis'in Tarihi Levhası 93 Yıl Sonra Bulundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi kurulduğunda Başkanlık Divanı arkasında asılı olan levha, arşive kaldırıldı ve yıllarca tozlu raflarda bekledi. NTV, 93 yıl sonra bulunan ve yeniden yerine asılan Arapça levhayı görüntüledi...

Dünyanın 8. Kıtası Keşfedildi Zealandia 01:19

Dünyanın 8. Kıtası Keşfedildi Zealandia

Amerikalı bilim insanlarına göre, coğrafya kitaplarının yeniden yazılması gerekiyor. Araştırmacılar, Yeni Zelanda'nın Avustralya kıtasından ayrı bir kıtanın parçası olduğunu ortaya çıkardılar. Zealandia isimli bu kıta,..

(TV'de Yok!) -Ünlüler Takımında Tartışma Konusu Yine Sabriye 05:12

(TV'de Yok!) -Ünlüler Takımında Tartışma Konusu Yine Sabriye

Survivor 2017 de 16.bölümde ünlüler arasında yine yeniden bir tartışma başladı.Ve tabiki tartışmanın sebebi Sabriye.O anla ilgili yaşananlar ise videomuzda,iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jimmy Fallon, Ed Sheeran & The Roots Sing -Shape of You- (Classroom Instruments) 03:08

Jimmy Fallon, Ed Sheeran & The Roots Sing -Shape of You- (Classroom In

Ed Sheeran'ı ağırlayan Jimmy Fallon enstrüman kullanarak 'Shape of You' şarkısını yeniden yorumladı. The Roots ekibinin de yer aldığı çalışmayı izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle 2:21:18

Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle

Yenilmezler Ultron Cagi The Avengers: Age of Ultron Özet ve Detaylar İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Man, Kaptan..

  • Film İzle tarafından
  • 29.974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya 03:54

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bi bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime Ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yine de dayana..

Kaan Ve Solmaz Ağlayarak Ayrıldılar Ağlayarak Barıştılar! 04:24

Kaan Ve Solmaz Ağlayarak Ayrıldılar Ağlayarak Barıştılar!

Geçtiğimiz günlerde aile baskısı yüzünden ayrılan Kaan ve Solmaz aşkında tekrar yeniden bir başlangıç yaşandı...

  • ANKA tarafından
  • 2.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu 00:30

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu İran Enerji Bakan Yardımcısı Huşeng Felahetiyan, İran'ın Türkiye'ye yaptığı elektrik ihracatının borç nedeniyle durdurulduğunu söyledi. İran Enerji Bakan Yardımcısı Huşeng Fe..

Girls Trip Fragmanı 02:30

Girls Trip Fragmanı

Yıllık Esans Festivali için dört ömür boyu arkadaşı New Orleans'a seyahat ederken, kızkardeşleri yeniden canlanır, yabani taraflar yeniden keşfedilir ve Big Easy'in kızarması için yeterli dans, içki içme, kavga ve romant..

Salur Kazan Zoraki Kahraman Fragmanı 02:30

Salur Kazan Zoraki Kahraman Fragmanı

Dede Korkut Hikayeleri, senarist ve yönetmen Burak Aksak yorumuyla yeniden hayat buluyor! Eski zaman masallarına bir yolculuk yapan filmde macera ve kahkaha hiç bitmiyor. Salur, kötü adamlar tarafından esir alınan sevdik..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, 02:10

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, "Türkiye İdam Kararını Geti

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Türkiye İdam Kararını Getirirse Avrupa Birliği İle Müzakere Süreci Biter Dedi. AB Başkanı Schulz'dan Türkiye'ye: İdam Gelirse Müzakereler Biter 13 Kasım 2016 Pazar 10:54 Avr..

Tugay - Arızalı 03:38

Tugay - Arızalı

kalmadı yara bende bi tutam yok acı sızı ibaresi dün boynumu büktü ama şimdi okunmuyor esamesi sürmedi çok uzun özümü acı buruk ifadesi bundan böyle gelirmi hüzün bilmem ama nazını çekemem Yeniden sevemem gönül arızalı Z..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Gönül 2.Bölüm 1.Fragman 00:49

Deli Gönül 2.Bölüm 1.Fragman

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Deli Gönül 2. Bölüm 2.Fragman 00:49

Deli Gönül 2. Bölüm 2.Fragman

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Deli Gönül 2. Bölüm 2. Tanıtımı 00:48

Deli Gönül 2. Bölüm 2. Tanıtımı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce