#Yeniden açılıyor

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden 04:48

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden

sevda nedir beilmezdim taa ki senin gözlerine bakana kadar bu dünyada hep yıkıldım perişan oldum seni gördüğüm zaman yar işte o an yeniden doğdum seninle ağlam seninle gülsem kopamam yar ayrılamam başkasına bakamam a..

15 Temmuz En Uzun Gece 30:39

15 Temmuz En Uzun Gece

15 Temmuz bir milletin yeniden dirilişi için verdiği mücadelenin adı oldu. Bu gece nice kahramanlıklar yaşandı. Bir millet vatanına, ülkesine, birliğine ve dirliğine sahip çıktı. En uzun gecede yaşanan kahramanlıkları an..

DÜNYA HABER: HSBC Çin'de 1000 Kişi İşe Alacak 00:17

DÜNYA HABER: HSBC Çin'de 1000 Kişi İşe Alacak

HSBC, Çin operasyonları için 1000 kişi daha işe almayı planlıyor. Büyüme stratejisini Asya'ya odaklayan bankacılık devi halihazırda 2400 kişinin çalıştığı bireysel bankacılık ve varlık yönetimi bölümlerini genişletmeyi ..

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow 1:53:29

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow

Özet ve Detaylar : Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve d..

  • Film İzle tarafından
  • 12.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Boluğur Kimdir? 03:56

Merve Boluğur Kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyunc..

Kısmetse Olur - Onur Ve Aycan Barıştı! Gözyaşları Sel Oldu! 04:34

Kısmetse Olur - Onur Ve Aycan Barıştı! Gözyaşları Sel Oldu!

Kısmetse Olur 26 Mart Pazar yayınlanan haftanın finali bölümünde Onur'un elenme ihtimali Aycan'ı gözyaşlarına boğdu! Onur elenirse onunla birlikte gideceğini söyleyen Aycan, ona olan sevgisini bir kez daha haykırdı! Onur..

  • ANKA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirli Annem 8.Bölüm Dizi İzle 1:01:21

Sihirli Annem 8.Bölüm Dizi İzle

Dudu, yıllardan beri insan gibi yaşayan Taci’yi bir son dakika kıskançlığı ile köpeğe dönüştürerek bütün dengeleri yeniden bozmuştur. Eda’yı ise gözlerimiz göremese bile hep aramızda hissederiz. Dizi 26 Eylül 2011 tarihi..

Adele - Skyfall (Lyric Video) 04:49

Adele - Skyfall (Lyric Video)

This is the end Bu son Hold your breath and count to ten Nefesini tut ve ona kadar say Feel the Earth move and then Dünyanın hareketini hisset ve sonra da Hear my heart burst again Kalbimin yeniden patlamasını duy..

  • PengoTV tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avci Kis Savasi The Huntsman: Winter's War 2:00:10

Avci Kis Savasi The Huntsman: Winter's War

Özet ve Detay : Özel yeteneklere sahip bir kraliçe olan Freya, küçük kardeş Ravenna’nın öldüğünü haber alır. Hiç vakit kaybetmeden kardeşini yeniden canlandırmak için uğraşır. Bunun için büyücü kadının yardımına ihtiyaç ..

  • Film İzle tarafından
  • 13.471 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

79 Yaşında Hukuk Öğrencisi 01:35

79 Yaşında Hukuk Öğrencisi

Kocaeli'de yaşayan 79 yaşındaki emekli öğretmen Muharrem Açıl, 53 yıl önce bırakmak zorunda kaldığı ve geçen sene yeniden başladığı hukuk eğitiminde gösterdiği azimle, genç sınıf arkadaşlarından takdir topluyor...

Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Türkü - Olmasa Mektubun 03:30

Yeni Türkü - Olmasa Mektubun

Olmasa mektubun yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla Herşeyi unutarak yaşanır sanma Neydi bir arada tutan şey ikimizi Birleştiren neydi ellerimizi Bırak bana anlatma..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur 395.Bölüm Fragmanı 00:49

Kısmetse Olur 395.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 30 Mart Perşembe 395. Yeni bölüm fragmanında Onur ve Aycan aşkı yeniden alev alıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzay Çalışmalarında Çığır Açacak Yeni Bir Gelişme 01:38

Uzay Çalışmalarında Çığır Açacak Yeni Bir Gelişme

SpaceX firması, ilk defa daha önce kullanılmış bir roketi yeniden uzaya fırlatmayı başardı. Bu gelişmenin, uzay çalışmalarının maliyetlerini düşüreceğine ve daha fazla uzay uçuşunun yapılmasına imkan tanıyacağına inanılı..

  • PengoTV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şebnem Ferah Yağmurlar 05:07

Şebnem Ferah Yağmurlar

Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer Kim bu ben kim bu susan Ne soran var ne bilen sebebim yok Bana kıyan erkeğim sen gül Vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güne..

Katy Perry - Wide Awake 04:36

Katy Perry - Wide Awake

I'm wide awake Ben uyanığım Yeah, I was in the dark Evet karanliktaydim I was falling hard Sert dusuyordum With an open heart Acik bir kalple I'm wide awake Ben uyanigim How did I read the stars so wrong Nasil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Barbie 15. Bölüm İzle Yeni 03:24

Barbie 15. Bölüm İzle Yeni

Barbie Yeniden Buluşma 15.Bölüm Türkçe Hd Çizgi Film İzle Barbie Meeting again Episode 15.....

  • KAPALI SET tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 437. Bölüm Fragmanı 00:44

Arka Sokaklar 437. Bölüm Fragmanı

Mesut, ekibe yeniden dönüyor! Nazike, tehlike içerisine giriyor! Ali'nin bir tanıdığının samimi davranışları, Pınar'la aralarını bozuyor...

Yırtık Taytlı Kediciğin Adnan Hocası İçin Esmer Kedicikle Kapışması 01:34

Yırtık Taytlı Kediciğin Adnan Hocası İçin Esmer Kedicikle Kapışması

Adnan hocalarını gözleriyle yiyen ve dans yetenekleri dehşetül vahşet olan kedicikler yine yine yeniden sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Fragmanı 00:46

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Fragmanı

Hazan ve Sinan tanışıklığı Fazilet’in yarışmayla ilgili umutlarını yeniden yeşertirken, hastanede yaşananlar iki aile arasında yeni bir köprü kurar. Ne var ki, yalı sakinleri Fazilet ve kızlarına karşı çoktan cephe almış..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

 Prison Break Season 5 02:28

Prison Break Season 5

Heyecanlı yeni PRISON BREAK serisi Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar ve Paul Adelstein, dünya çapında yeni bir macera için yeniden bir araya geliyor v..

Star Wars ve Yüzüklerin Efendisi'ni Karşı Karşıya Getiren Muhteşem Video 04:35

Star Wars ve Yüzüklerin Efendisi'ni Karşı Karşıya Getiren Muhteşem Vid

Marvel, DC ve Warner stüdyolarının karakterlerini sürekli olarak karşı karşıya getiren, yeniden düzenleyip güzel işler ortaya çıkartan Alex Luthor'un işlerine belki daha önce denk gelmişsinizdir. Kendisi şimdi de Star Wa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..