#Yeniden açılıyor

İlhan İrem ANLASANA 04:25

İlhan İrem ANLASANA

Her sevinci her kederi En olumsuz sevgileri Sonsuz denen gokleri Herseyin sonu varsa Ayrılıkların da sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle..

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması 01:51

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, DBP’li belediyelere atanan kayyumları tanımayacaklarını söyledi. DBP Eş Genel Başkanı Tuncel, Diyarbakır il başk..

İdealist Türk İş Adamı 02:14

İdealist Türk İş Adamı

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..

Anne Hathaway ve Jimmey Fallon Şarkıları 04:01

Anne Hathaway ve Jimmey Fallon Şarkıları

Anne Hathaway farkı... İngilizce'den başka bir dile oradan yine İngilizceye çevrilen şarkı sözleri bu kadar güzel söylenemezdi! Google Translate Çevirisiyle Yeniden Yorumladı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Erdoğan Partiye Ne Zaman Dönecek 01:53

Erdoğan Partiye Ne Zaman Dönecek

Türkiye 2019'dan sonra yeni bir sistemle yönetilecek. ama o süreç öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurucusu olduğu AK Parti'ye üye olacak, yeniden genel başkanlık koltuğuna oturacak. Peki tarih yakın mı? Erdoğan'ı o kolt..

Broadcasting Nine Nine Fragmanı 00:31

Broadcasting Nine Nine Fragmanı

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor...

Meksika Açık Tenis Turnuvası'nda Heyecan Başladı 00:52

Meksika Açık Tenis Turnuvası'nda Heyecan Başladı

İlk kez bir Latin Amerika ülkesinde korta çıkan Novak Djokovic zorlanmadan tur atladı. Rafael Nadal ise iki kez kupa kaldırdığı Meksika'da yeniden 2. tura yükseldi...

AK Parti'de Geri Dönüş Heyecanı 03:20

AK Parti'de Geri Dönüş Heyecanı

Cumhurbaşkanımızın AK Parti Genel Başkanı olarak yeniden görev alması bizi onure eder bu sözler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'a ait. Memleket Meselesi programında yeni dönem ile birlikte beklenen reform v..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Sürecek 01:20

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Süre

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Sürecek Pazar günü 6.5 büyüklüğündeki depremle sarsılan İtalya'nın orta bölgelerinde okullar 2 hafta daha kapalı kalacak. Uzmanlar son 36 yıl içinde b..

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Hesaplaşma Zamanı Film İzle 1:53:16

Hesaplaşma Zamanı Film İzle

Emekliye ayrılmak üzere olan iki boksör, karşılıklı son maçlarına çıkarlar. Son kez kozlar paylaşılırken tabii ki bahisçiler ve hayranlar bu büyük maçın takipçisi olacaklardır. 50 İlk Öpücük, Akıllı Ol, Asabiyim gibi kal..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede 00:46

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede ABD Başkanı Barack Obama, ülkesinin ve dünyanın geleceğinin tehlikede olduğunu söyledi ve tüm farklı etnik kökenlerden Demokratları Hillary Clinton'a oy vermeye çağırdı. ABD B..

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Özbek'ten Florya'ya Moral Ziyareti 00:45

Özbek'ten Florya'ya Moral Ziyareti

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasındaki derbi maçta Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen sarı-kırmızılı futbol takımına moral ziyaretinde bulundu. Özbek, Lig yeniden başlıyormuş gibi ayağa k..

İsrail’deki Roma Tapınağı Gün Yüzüne Çıkıyor 01:02

İsrail’deki Roma Tapınağı Gün Yüzüne Çıkıyor

Arkeologlar, bir zamanlar İsrail’in Akdeniz kenti Kayserya’da yükselen antik Roma tapınağını yeniden inşa etmek için 27 milyon dolarlık bir projeye başladı. Amaç kenti önemli bir turistik bölgeye dönüştürmek...

  • Umut Tv tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek 02:37

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek Rusya Tarım Bakanlığı'nın, Türk domatesinin alımına yönelik yasağın kaldırılmasının 2 ya da 3 yıl ertelenmesini istediği belirtildi. Rusya Türk domatesini..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Merve Sevinin Saçlarında BÜYÜK Değişim! İşte Yeni Merve! 10:16

Merve Sevinin Saçlarında BÜYÜK Değişim! İşte Yeni Merve!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 01 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 133. bölümünde Kemal Doğulu aldı eline makası ve Merve Sevin'in saçlarını yeniden şekillendirdi. İşte Merve'nin yeni saçları...

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Aycan&Onur Çekimlere Hazırlık Yapmaya Başladı 00:42

Aycan&Onur Çekimlere Hazırlık Yapmaya Başladı

Kısmetse Olur da yeniden yayaında. Aycan&Onur Çekimlere Hazırlık Yapmaya Başladı..

  • ANKA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partililere Mesaj Var 04:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partililere Mesaj Var

Yaklaşık bin gün aradan sonra Adalet ve Kalkınma Partisi'ne yeniden dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üyelik töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılan partililere birlik beraberlik vurgusunda bulund..

Şapçı Göreve Hazır İzle 00:56

Şapçı Göreve Hazır İzle

Bölgesel Amatör Ligi’nde grubunu lider tamamlayıp play off’ta Erokspor’u yenerek 3.Lig’e 1 yıl aradan sonra yeniden yükselen Turgutluspor’da teknik direktör Hakan Şapçı’nın göreve hazır olduğu öğrenildi...

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Zeyno ve Yusuf Yüzleşiyor 04:55

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Zeyno ve Yusuf Yüzleşiyor

Mahkemede şahit olarak Zeyno'nun karşısına çıkan Yusuf'un ifadesi ile Zeyno büyük bir şok yaşıyor. Yıllar sonra ortaya çıkan ve yalancı şahitlik yapan Yusuf, Zeyno'yu da tehdit etmekten geri kalmıyor. Evlat Kokusu'nda Hü..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

44 Yıl Sonra Hapisten Çıkan Adamın Şaşkınlığı 06:16

44 Yıl Sonra Hapisten Çıkan Adamın Şaşkınlığı

44 yıl boyunca hapishanede olan Otis Johnson, 2015 yılında hapishaneden çıkıp, New York sokaklarında yürüdüğünde adeta şoke oldu. 1970’lerde 25 yaşında polis öldürme suçundan hapse atılan Otis Johnson, 44 yıl sonra New ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burak Yılmaz Kaldığı Yerden 00:23

Burak Yılmaz Kaldığı Yerden

Sakatlığı nedeniyle iki maçtır takımı Beijing Guoan'dan ayrı kalan Burak Yılmaz yeniden çalışmalara başladı...