#Yeniden açılıyor

Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar 02:27

Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar

Afganistan kişi başına 559 dolar milli geliri ile dünyada 190 ülke arasında 179’uncu sırada bulunuyor. Ancak ülkede 3 trilyon dolarlık henüz işlenmemiş maden yataklarının bulunduğunun açıklanması gözleri yeniden bu ülkey..

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev Avcısı Jack Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:54:04

Dev Avcısı Jack Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Yapım :2013 Filmleri İMDB Puanı :6.5 Tür :Fantastik Filmler Süre :1 Saat 54 Dakika Dil :Türkçe Dublaj Kategori :Yabancı Filmler Çok korkunç devler tarafından kaçırılan prensesi bulmak için kral en iyi şovalyelerini devl..

Cansu Yegin Benimle Hazırlanın Ödül Töreni 17:26

Cansu Yegin Benimle Hazırlanın Ödül Töreni

Herkese yeniden merhaba! Yepyeni bir 'Benimle Hazırlanın' videosuyla karşınızdayım! Bu sefer ödül törenine hazırlandım,umarım videoyu beğenmişsinizdir.Benim için biryere giderken sizinle hazırlanmak çok keyifli oluyor!..

Çifte Diplomalı Manyaktan Yeni Tavsiyeler 02:24

Çifte Diplomalı Manyaktan Yeni Tavsiyeler

Geçtiğimiz dönemlerde sosyal medyada adını “çifte diplomalı manyak” olarak yankılandıran Yaşar Kayrakçı’yla yeniden üniversite sınavına giriyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bırakma Beni Fragman 01:30

Bırakma Beni Fragman

İsa annesinin ölümünün ardından Şanlıurfa'da Suriyeli çocukların kaldığı bir yetimhaneye gönderilir. Burada Ahmet ve Motaz'la tanışır. Ahmed Suriye'de kaybolan babasına tekrar kavuşacağı ümidi ile yaşamaktadır. Motaz ise..

Çağrılınca Gelen Balık 00:57

Çağrılınca Gelen Balık

Görüntüler Sakaryalı bir grup balıkçı tarafından sosyal medyada paylaşıldı. İddiaya göre gölet kenarında balık tutan grup, oltaya takılan sazan cinsi bir balığı sudan çıkardı. Balıkçılar daha sonra tuttukları balığı yeni..

  • JET TV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

M.Ö. 10.000 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle 1:48:55

M.Ö. 10.000 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle

Genç bir avcı olan D'leh uzun bir zaman sonra hayatının aşkını bulmuştur. Güzel bir kadın evolet ile daha mutluluğa erişmeden bilinmeyen bir grup savaşçı tarafından kaçırılacaktır. Bunun üzerine D'leh kadını kurtarmak iç..

Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri 13:43

Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri

Yeniden merhabaa! :) Kaş-bıyık biz kızların genel problemi.Artık tüylerden kurtulmanın bir çok yolu var ama en iyi yöntem hangisi? Sizin için test ettim.Bu serinin devamı gelsin isterseniz yorumlarda benimle paylaşmanız ..

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız 12:36

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl kolay şekillendiriyorum hemde ısı kullanmayarak bunları sizlerle paylaşmak istedim hazır yaz geliyoken işinize yarar diye düşündüm, umarım be..

Fatmanur Öztekin Mezuniyet Günü Saç - Makyaj - Kıyafet 10:06

Fatmanur Öztekin Mezuniyet Günü Saç - Makyaj - Kıyafet

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizlere benim için çok özel bir günü paylaşıyorum eğer YouTube kanalım olmasaydı yine böyle bişey yapıp anı kalmasını isterdim :)..

Fatmanur Öztekin Saç Bakım Rutinim 11:51

Fatmanur Öztekin Saç Bakım Rutinim

Herkese yeniden merhaba bugün kanalımda başlıktanda anladıgınız gibi benden çok istenen saç bakım rutinimi çekiyorum umarım begenirsiniz, iyi seyirlerr:))..

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri 08:57

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte uçuklar nasıl tedavi edilir evde nasıl kolay bir şekilde uçuklarımızı söndürürüz bunlardan bahsettiğim bir video çektim, umarım beğenerek ve severek izlersiniz :)..

İki Yalancı  - Hayaller Hayatlar! 04:26

İki Yalancı - Hayaller Hayatlar!

İki Yalancı 8. Bölüm'de Duygu, Serkan'ın yaşadığını zannettiği evine gidiyor; bir anda hayallere dalıyor! Bodrum'da yaşadıkları büyük aşk, sona erdikten sonra İstanbul'da farklı yollara giden Duygu ve Serkan yeniden bir ..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayla Trailer  (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında) 02:26

Ayla Trailer (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında)

Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiya  Eln Örgütü Rus Rehineyi Öldürdüğünü Açıkladı 01:00

Kolombiya Eln Örgütü Rus Rehineyi Öldürdüğünü Açıkladı

Kolombiya’nın, FARC’tan sonra en büyük gerilla hareketi olan Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) elindeki Rus rehineyi öldüklerini açıkladı. ELN örgüt liderlerinden Yerson Reuters’e yaptığı açıklamada, Kolombiya’nın Choco bölg..

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik 00:39

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk’un İncek Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmesi sırasında gergin anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Batıkent’teki bir cemevinde yapılan tör..

A Good Rain Knows Türkçe Altyazılı Kore Film İzle 1:41:16

A Good Rain Knows Türkçe Altyazılı Kore Film İzle

A Good Rain Knows Konusu Dong-ha, 2008 depremi ardından Çin'in Chengdu kentinin yeniden yapılandırılmasına yönelik inşaat projeleri gerçekleştirmek amacıyla şirketi adına bir iş seyahatine çıkmış 30'larında bir Koreli er..

  • KAPALI SET tarafından
  • 4.416 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatmanur Öztekin Sönük Saçlar Nasıl Hacimlendirilir 08:17

Fatmanur Öztekin Sönük Saçlar Nasıl Hacimlendirilir

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte çok çabuk sönen saçları nasıl daha hacimli hale getirebiliriz paylaşmak istedim, umarım beğenerek ve severek izlersiniz :)..

Fatmanur Öztekin Saçlarımı Nasıl Dalgalı Yapıyorum 09:34

Fatmanur Öztekin Saçlarımı Nasıl Dalgalı Yapıyorum

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl dalgalı yapıyorum onu paylaşıyorum ,kanalımı açtığımdan beri saçlarım hakkında çok soru alıyorum ve bu tarz şeyleri sevdiğinizi biliyorum...

Fatmanur Öztekin Gökkuşağı Makyajı 03:32

Fatmanur Öztekin Gökkuşağı Makyajı

Herkese yeniden merhaba bugün sizlere PRIDE ayında olduğumuz için böyle rengarenk bir makyaj videosu çektim umarım begenerek ve severek izlerseniz iyi seyirler: )..

Fatmanur Öztekin Evde Brezilya Fönü Yapıyorum 13:07

Fatmanur Öztekin Evde Brezilya Fönü Yapıyorum

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl brezilya fönü yaptım onu paylaşıyorum ,kanalımı açtığımdan beri saçlarım hakkında çok soru alıyorum ve bu tarz şeyleri sevdiğinizi..

Fatmanur Öztekin Saç Düzleştirme Tarağı 07:34

Fatmanur Öztekin Saç Düzleştirme Tarağı

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte ilk defa bir ürün deniyoruz, biliyosunuz ki bu tarz ürünler popiler olmaya başladı bende sizler kendi düşüncelerimi paylaştığım bir video çektim umarım begenirsin..

Meryem  - Burcu Güçlüye Kalbini Açıyor! 05:46

Meryem - Burcu Güçlüye Kalbini Açıyor!

Burcu ile Güçlü delillerin peşine düşüyor; kazaya dair buldukları kanıt sis perdesini aralıyor! Oktay'ın vurulmasının ardında başka gerçeklerin olduğunu düşünen Burcu, bu olayın peşini bırakmamaya kararlıdır. Sevinç ve b..

  • ANKA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derbide Oynayacak Mı  Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda 01:02

Derbide Oynayacak Mı Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda

Fenerbahçe'de derbi öncesi gözler Martin Skrtel'in üzerinde. Yıldız Oyuncunun durumu yarın belli olacak. Kasık bölgesinde yaşadığı sakatlık çekilen MR'larda geçmiş gözükse de Skrtel'in ağrıları devam ediyor. Kuvvet ç..

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Fatmanur Öztekin Uygun Fiyatlı Mezuniyet Makyajı 12:49

Fatmanur Öztekin Uygun Fiyatlı Mezuniyet Makyajı

Herkese yeniden merhaba bugün sizlere mezuniyet makyajı videosyu çektim umarım begenerek ve severek izlerseniz iyi seyirler: )..

Fatmanur Öztekin Romantik Sevgililer Günü Makyajı 04:04

Fatmanur Öztekin Romantik Sevgililer Günü Makyajı

Herkese yeniden merhaba kanalıma ilk defa geldiyseniz abone olmayı unutmayın iyi seyirlerr:)..

Fatmanur Öztekin Koyu Rujlu Ve Mor Eyelinerli Yılbaşı Makyajı 12:47

Fatmanur Öztekin Koyu Rujlu Ve Mor Eyelinerli Yılbaşı Makyajı

Herkese yeniden merhaba kanalıma ilk defa geldiyseniz abone olmayı unutmayın iyi seyirlerr:)..

Eyyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin 04:09

Eyyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin

Eyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin Hüseyin Badem, babasını bulduktan sonra hayatının aşkı Müjgan'la da nihayet evlenmiştir. Mutlulukları Müjgan'ın hamilelik haberiyle bir kat daha artmıştır. Ancak çiftin hayatı maddi zorlukla..

  • ANKA tarafından
  • 1.968 görüntüleme
  • 7 yıl önce