#Yeniden açılıyor

Ezgi Eyüboğlu Kaan Yıldırım Ve Demet Özdemir Sorularına Ne Yanıt Verdi 01:01

Ezgi Eyüboğlu Kaan Yıldırım Ve Demet Özdemir Sorularına Ne Yanıt Verdi

Ezgi Eyüboğlu Dün Akşam Harbiye’de Görüntülendi. “Oğuzhan Koç'u İkinci Kez İzleyeceğim Konsere Gelmeyeli Çok Oldu”. Dedi. Yeni Bir Projeye Başladığını Belirten Eyüboğlu Eski Eşi Kaan Yıldırım Ve Demet Özdemir İkilisinin..

  • BETA tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ninni Perisi - Artık uyu sen 03:34

Ninni Perisi - Artık uyu sen

Ninni Perisi - Artık uyu sen ninnisi..

Are You Human? 1. Sezon 14. Bölüm 1:00:05

Are You Human? 1. Sezon 14. Bölüm

Gündelik hayatına geri dönen Nam Shin, Nam Shin III'ün varlığını kabullenmekte zorlanır ve yeniden eski kişiliğine bürünmesi herkesi şaşırtır...

  • Koreli tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 5 yıl önce
4 Yüz Grubu - Kız Kıza Gezelim Bu Gece (Corona Özel) 01:22

4 Yüz Grubu - Kız Kıza Gezelim Bu Gece (Corona Özel)

Bir zamanların önemli müzik grubu 4 Yüz, en önemli şarkıları “kız kıza gezelim bu gece, çıtırlara bakalım laf atalım” şarkısını coronavirüs’e çok uyumlu olduğu için yeniden seslendirmiş. Güzel iş çıkmış, izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 263 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İkinci El Araç Fiyatları Uçtu 01:13

İkinci El Araç Fiyatları Uçtu

İkinci el araç piyasasında hareketlilik yeniden başladı. Ancak fiyatlar da bir hayli yükseldi. Vatandaş bir yana, aracı satan galericiler bile durumdan şikayetçi...

Merhaba Bebek 01:48

Merhaba Bebek

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..

Bir Kadehten Ne Çıkar 00:34

Bir Kadehten Ne Çıkar

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..

Bu Kafayla Salgını Yenmek Biraz Zor 01:56

Bu Kafayla Salgını Yenmek Biraz Zor

Türkiye'de korona vakaları yeniden artmaya başladı, alarm zilleri çalıyor. Ancak bazıları hala tehlikenin farkında değil. Tıpkı Bu kafayla salgını yenmek zor dedirten haberimizdeki vatandaş gibi.....

Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı 02:17

Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle yapılamayan nikah törenleri yeniden başladı. Çiftler tören boyunca maskelerini bir an olsun bile çıkarmadı. Hatta bazı çiftler imza atacakları kalemi bile kendileri getirdi. Sayı sınırlaması..

Anadolu'nun İlk Türk Camisi 01:16

Anadolu'nun İlk Türk Camisi

Adı Menuçehr camii. Bundan tam 950 yıl önce Türklerin Anadolu’da inşa ettiği ilk camii olarak tarihteki yerini aldı. Yıllar içinde zamana yenik düşen Kars Ani Ören Yeri’ndeki o camiden yeniden ezan sesinin yükselmesi ve ..

Itaewon Class 1.Sezon 5.Bölüm 1:06:52

Itaewon Class 1.Sezon 5.Bölüm

DanBam, yeniden açılmadan önce birkaç değişiklik geçirir. Yi-seo, Seung-kwon ve Jang Geun-soo, bir gece kulübünde sürpriz birisiyle karşılaşır...

Marvel's Avengers - Official Story Trailer 02:25

Marvel's Avengers - Official Story Trailer

Yeni bir Marvel'in Avengers hikaye fragmanı, Avengers dağıldıktan sonra ne olduğunu ve Bayan Marvel'in ekibi yeniden birleştirmek için MODOK'a karşı nasıl çalışması gerektiğini gösteriyor...

Parada Pulda Gözüm Yok  Ben Seni İstiyorum 01:27

Parada Pulda Gözüm Yok Ben Seni İstiyorum

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..

Müsadenle Seni Öpebilir Miyim 01:05

Müsadenle Seni Öpebilir Miyim

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..

Faizler Düştü, Konut Satışları Arttı 01:54

Faizler Düştü, Konut Satışları Arttı

1 Haziran'da açıklanan konut kredi faiz oranları, gayrimenkul sektöründe bayram havası estirdi. Öyle ki 1 Haziran'dan bu yana 93 bin konut satışı gerçekleşti. Konut satışında ise İstanbul yeniden zirvede... Ayrıca bu sat..

Kılıçdaroğlu 359 Bin TL Tazminat Ödeyecek 01:08

Kılıçdaroğlu 359 Bin TL Tazminat Ödeyecek

İstanbul bölge adliye mahkemesinin usulden bozması üzerine yeniden görülen Man Adası davasında, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına 359 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmedildi...

Bahçeli- -İdam Cezası Mutlaka Gündeme Alınmalıdır- 01:50

Bahçeli- -İdam Cezası Mutlaka Gündeme Alınmalıdır-

Son zamanlarda şiddet ve taciz olaylarında yaşanan tırmanış dikkat çekiyor. Suçluların yeterli cezayı almaması kamuoyu vicdanını yaralıyor. İşte bu süreçte MHP Genel Başkanı Bahçeli'den idam çıkışı geldi. İdam cezasının ..

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu 01:48

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu

Trabzonspor'da Teleset Mobilya Akhisar mücadelesi öncesinde Ersun Yanal orta saha haricinde kadrosunu belirledi. Savunmanın önünde forma giyen Juraj Kucka, Ogenye Onazi ve Okay Yokuşlu'nun sakatlıkları nedeniyle forma g..

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı 03:06

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin ilk hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, konuk ettiği İspanyol temsilcisi Real Madrid'e 88-74 mağlup oldu. Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Anadolu Efes, McCollum, Ledo ve Dunston'ın ka..

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir 03:46

Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir

İçimde Bir şarkı sözleri ile İçimde bir sızı var Söylemem Kimse bilmez, bilemez Diyemem Bir şey oluyor, duruyor, gidiyor Zaman akıyor, geçiyor, bitiyor. Bir şey diyemem Susarım sana ben Sonsuz derine düşerim Yeniden..

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor 01:16

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor

Avusturya siyasetinde on yılların geleneği bozulmadı ve seçmen yeniden koalisyon yönünde oy kullandı. Bu kez hükümet kurma görevi eski Dışişleri Bakanı Sebastien Kurz’da olacak. Merkez sağ seçmene seslenen Avusturya Halk..

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projeler Yarışıyor 04:00

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projel

Avrupa Birliği’nin fonladığı en ilham verici ve yenilikçi projelerden Regiostars Ödülleri her yıl Belçika’nın başkenti Brüksel’de veriliyor. Projeler genellikle toplumların yaşam koşullarını iyileştirmek, ekonomik büyüme..

Sevilla Haritası Ne Anlama Geliyor 01:59

Sevilla Haritası Ne Anlama Geliyor

Sevilla Haritası, Amerikan Büyükelçiliğinin açıklamasından sonra yeniden gündemde. Büyükelçilik hukuki geçerliliği yok diyor, Atina ise planlarını o taraflı çalışmaya dayandırıyor...

Tekrar yürümek isteyen Belinay arkadaşları ile oynamak istiyor 05:56

Tekrar yürümek isteyen Belinay arkadaşları ile oynamak istiyor

Doğuştan engelli olan, anne ve babasının engelli olduğu için kabul etmediği ve boşandığı 10 yaşındaki Belinay Karakoç geçtiğimiz yıl geçirdiği ameliyat sonrasında tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. Belinay, yeniden yürüy..

Palamut Küstü, Fiyatlar Yükseldi 06:26

Palamut Küstü, Fiyatlar Yükseldi

Zonguldaklı balıkçılar, 10 liradan tezgahlarda yerini alan palamudun kısa süreli durgunluk dönemine girdiğini ifade etti. Balık avından boş dönen teknelerin eksikliklerini tamamlayan balıkçılar, durağanlığın ardından pal..

Mercedes Kendi Kendine Gidebilen Elektrikli Lüks Aracını Tanıttı 01:05

Mercedes Kendi Kendine Gidebilen Elektrikli Lüks Aracını Tanıttı

Alman otomobil devi Mercedes kendi kendine gidebilen yeni nesil elektrikli aracını tanıttı. Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılan organizasyonda Mercedes Benz Maybach 6 modeli görücüye çıktı. Elektrikli araç 100 k..

Need For Speed Payback Official Story Trailer 01:10

Need For Speed Payback Official Story Trailer

Need for speed now for many of us, the good old days. Still, since those days, successful players need for speed somewhere in the US re-released the belief that it would be crumbs. The concept of Payback scenarios for a..

  • BETA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
State Of Decay 2 Trailer 04:49

State Of Decay 2 Trailer

Xbox One and Windows 10 Exclusive. 18 months after the zombie apocalypse, the military abandons a refugee camp in small-town America. Those left behind must band together to survive the fall of civilization and the rise ..

  • BETA tarafından
  • 548 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Crash Bandicoot  PS4 Gameplay Launch Trailer  E3 2017 01:25

Crash Bandicoot PS4 Gameplay Launch Trailer E3 2017

We were expecting the long-running Crash Bandicoot to return. The famous brand, which was sold to Activision in the PS2 era, did not come with a new long-lasting game. In fact, technically, there was no new game. Crash 1..

  • BETA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce