#Yeniden açılıyor

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik iliş..

Paris ve 8 Büyük Kente Korona Kilidi 01:30

Paris ve 8 Büyük Kente Korona Kilidi

Fransa'da koronavirüs yasakları geri geldi. 17 Ekim Cumartesi itibariyle Paris ve 8 şehirde 21.00-06.00 saatlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Fransa ayrıca sağlık alanında yeniden OHAL ilan etti...

3,5 yaşındaki oğluna hasret kaldı 01:22

3,5 yaşındaki oğluna hasret kaldı

SOSYAL MEDYADAN TANIŞIP EVLENDİĞİ IRAKLI KADIN,, HAYATINI ALTÜST ETTİ. İDDİAYA GÖRE 3,5 YAŞINDAKİ OĞLUNU ONDAN KOPARDI, IRAK'A KAÇIRDI. ŞİMDİ AĞLAYA AĞLAYA EVLADINA KAVUŞMAYI, YENİDEN ONA SARILMAYI İSTİYOR...

SİZİ BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAK 24 MODA TÜYOSU 13:45

SİZİ BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAK 24 MODA TÜYOSU

Sürekli aynı giysileri giymek sıkıcı olabiliyor. Fakat bazen eskilerimizi atmayı da istemeyiz çünkü her şey günü gelince yine moda olur. Bu videoda size şahane kendin yap fikirleri ve eski giysilerinizi geri dönüştürüp y..

  • GÜL tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İngiltere'de 2. Kez Genel Karantina İlan Edildi 01:52

İngiltere'de 2. Kez Genel Karantina İlan Edildi

Koronada ikinci dalganın yaşandığı İngiltere'de tehlike çanları yeniden çalıyor. Ada'da vaka sayısı 1 milyonu da geride bırakınca, Başbakan Boris Johnson düğmeye bastı; ülke çapında ikinci karantinanın başladığını açıkla..

  • GÜL tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elma ağacı, kasım ayında çiçek açtı 02:01

Elma ağacı, kasım ayında çiçek açtı

Aksaray’da bu yıl nisan ayında çiçek açıp, meyve veren elma ağacı, kasım ayında yeniden filizlenip, çiçek açtı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünden görevli Habib Çetinkaya, ''Havaların sıcak gitmesi ve yağmur yağm..

  • GÜL tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Melik Evren - Çaresiz 04:09

Melik Evren - Çaresiz

Çaresiz şarkı sözleri ile Dert, bir gün biter Güneş doğаr Gün аydınlаnır umutlаr gelir yeniden Bir şаrkı söylersin içinden Kimse duymаsın diye Ağlаrsın, sessiz sessiz kuytu köşelerde Kimselere diyemezsin İçinde hаpse..

The Crew 2  E3 2017 Cinematic Announcement Trailer 02:46

The Crew 2 E3 2017 Cinematic Announcement Trailer

In The Crew® 2, celebrate the American Motorsports spirit as you explore and dominate the land, air, and sea of the United States in one of the most exhilarating open worlds ever created. With a wide variety of exotic ca..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göztepe  Aytemiz Alanyaspor  3-3 Özet 04:05

Göztepe Aytemiz Alanyaspor 3-3 Özet

Süper Lig'de 9. hafta müthiş başladı! İzmir'de nefesleri kesen bir maçın ardından Göztepe ile Alanyaspor 3-3 berabere kaldı. Yüksek bir tempoda geçen maçta perdeyi açan gol 41. daikada Jahovic'ten gelirken Göztepe de b..

Vergi ve Prim Borçlarına Yapılandırma 01:58

Vergi ve Prim Borçlarına Yapılandırma

İstihdamı teşviki ve borç yapılandırmasına ilişkin teklif Meclis'te kabul edildi. Buna göre vergi, prim borçları, köprü ve trafik cezaları yeniden yapılandırılacak. İşte milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren düzenleme..

Kanuni Sondaj Gemisi Zonguldak'a Geldi 01:14

Kanuni Sondaj Gemisi Zonguldak'a Geldi

Türkiye'nin 3. Sondaj Gemisi Kanuni yeniden görev başında. Kanuni, Karadeniz’de doğalgaz arama faaliyetleri için Zonguldak'a geldi...

Kısıtlamalar yine geldi! 03:15

Kısıtlamalar yine geldi!

KORONAVİRÜS ALARMININ RENGİ KIRMIZIYA DÖNDÜ, KISITLAMALAR YENİDEN GELDİ. AVM', KUAFÖR VE MARKETLERE SAAT AYARI YAPILDI, 65 YAŞ ÜSTÜ İLE 20 YAŞ ALTINA BELLİ SAAT SINIRLAMALARI GETİRİLDİ. OKULLAR YÜZ YÜZE EĞİTİME KAPANIRK..

Doğukan Şahinoğlu - Söylerim 03:41

Doğukan Şahinoğlu - Söylerim

Söylerim şarkı sözleri ile Yine gün doğuyor karanlıklarıma Ben yine sarılmışım senli umutlarıma Mühür vurdun uçan kanatlarıma Gökyüzü benim için artık bir rüya Gelemez misin, göremez misin? Bir kere bile olsa Sevemez ..

Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor 01:10

Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor

Avrupa Birliği Devlet Liderleri Zirvesi sonrası İspanya Başbakanı Mariano Rajoy Katalonya krizine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bağımsızlık ilan edilip edilmediği sorusuna Katalanlardan net cevap gelmediğini belirten..

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle 1:25:00

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle

Filmin Konusu: Bir ağa oğlu olan Temel (Tanju Gürsu) üniversite öğrencisi olan genç ve güzel Necmiye (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenmek istemektedir. Necmiye bu isteği kabul etmese de ailelerinin zorlaması üzerine büyük bir..

  • PengoTV tarafından
  • 42.368 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Plağı satış rekoru kırdı 02:09

Plağı satış rekoru kırdı

TÜRK MÜZİĞİNE PİYANOSUYLA İMZASINI ATAN FERDİ ÖZBEĞEN VEFATINDAN 7 YIL SONRA YENİDEN MÜZİK LİSTELERİNE GİRDİ. “FERDİ ÖZBEĞEN 20. SANAT YILI ŞAN KONSERİ” PLAĞI ÇIKTIĞI GÜN SATIŞ REKORU KIRDI...

Bakan Akar'dan Yunanistan'a Görüşme Çağrısı 01:32

Bakan Akar'dan Yunanistan'a Görüşme Çağrısı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye’nin Yunanistan ile yaptığı görüşmelerin yeniden başlamasından yana olduklarını belirtti. Bakan Akar Görüşmeler çerçevesinde sorunlarımızın çözülebileceğine inanıyoruz dedi. İşt..

ABD'nin Yeni Başkanı Biden'ın Yol Haritası Ortaya Çıktı 01:11

ABD'nin Yeni Başkanı Biden'ın Yol Haritası Ortaya Çıktı

Göreve başlamasına sayılı günler kala Joe Biden'ın yol haritası ortaya çıktı. Biden'ın bazı Müslüman ülkelere vize yasağını kaldırması ve ABD'yi yeniden Paris İklim Anlaşması'na döndürmesi bekleniyor...

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle 1:26:37

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle

Gırgıriye, 1981 yapımı Türk güldürü filmi. Bir yanda Güllüye, annesi Sabahat ve dayısı Bekir. Diğer yanda Bayram, babası Emin, kız kardeşi Sevim ve halası. Güllüye Bayram’ın, Sevim de Bekir’in sevgilisidir, ama Emin ile ..

  • PengoTV tarafından
  • 16.847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tillerson  İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin 01:19

Tillerson İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin

Suudi Arabistan’ı ziyaret eden Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, İran’ın bölgedeki etkisine dair endişelerini dile getirdi. Tillerson Irak’ın yeniden inşasında Suudi Arabistan’ın desteğinden övg..

Kenya’da Halk Sandık Başında 00:43

Kenya’da Halk Sandık Başında

Kenya'da halk, halk, yeniden yapılacak devlet başkanlığı seçimi için sandık başına gitti. Doğu Afrika ülkesi Kenya'da muhalefetin boykotuna rağmen, 8 Ağustos'ta gerçekleştirilen ancak Yüksek Mahkeme tarafından çeşitli ne..

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti 01:14

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti

Katalan bölge parlamentosunun bağımsızlık kararı almasının ardından Madrid merkezi hükümeti olağanüstü toplandı. Gün içerisinde meclisten Katalonya hükümetini fesih yetkisi alan Başbakan Mariano Rajoy kabine toplantısını..

Türk-Yunan İstikşafi Görüşmeleri Tamamlandı 02:21

Türk-Yunan İstikşafi Görüşmeleri Tamamlandı

Türkiye ve Yunanistan 5 yıl aradan sonra istikşafi görüşmeler için yeniden bir araya geldi. İstanbul’da gerçekleştirilen görüşmelerin 61. turunda ana gündem maddesi Ege ve Doğu Akdeniz'deki sorunlar oldu. Görüşmelerin ar..

Türk bayrağı için... 01:09

Türk bayrağı için...

ÜNİVERSİTELİ GENÇ, METRELERCE YÜKSEKTEKİ TÜRK BAYRAĞIN İPİNİN KOPTUĞUNU FARK EDİNCE ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ.. GÖRENLERİN YÜREĞİ AĞZINA GELDİ. AMA O ŞANLI BAYRAĞI YENİDEN DALGALANDIRMAYI BAŞARDI...

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan! 02:59

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan!

ANTALYA'DA POLİS FUHUŞ YAPANLARA SÜREKLİ İŞLEM YAPIYORDU.. ARTIK PARA KAZANAMAZ OLDUK DİYEN ÇETE LİDERİ, KADINLARI KULLANIP POLİSLERE KUMPAS KURDU...BİR POLİSE, TACİZ SUÇLAMASIYLA DAVA AÇILDI..O POLİS, ÖNCE MESLEĞİNDEN S..

Başörtülü Kızlar Affetti Mahkeme Ceza Verdi 01:37

Başörtülü Kızlar Affetti Mahkeme Ceza Verdi

Semahat Yolcu, Karaköy’de başörtülü genç kızlara saldırdığı iddiasıyla 2 yıl 9 ay hapse mahkum edilmişti. Yeniden yapılan yargılamada mağdurlar sanığı affetti. Ama mahkeme Yolcu'yu, 1 yıl 6 ay 7 gün hapis cezasına çarptı..

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Cezaevi aracına saldırdı 01:58

Cezaevi aracına saldırdı

BUGÜN ORDU'DA BİR ÇUVAL FINDIK VE 600 LİRA İÇİN KATLEDİLEN MAKBULE SARI'NIN DURUŞMASI VARDI. İKİ SANIK MAHKEMEDE BİRBİRİNİ SUÇLADI. ONLAR MİNİBÜSLE YENİDEN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİĞİ SIRADA YAŞLI KADININ OĞLU ÇEKTİĞİ ACIYA D..